Angel amerika da tek başına oynuyor. Ver Angel'a ne yaparsa yapsın. Başka oyuncuları yok ki. Aynı bizim kadın voleybol milli takımımızda ki Neslihan gibi. Bütün pasları ona atıyor en skorer en iyi smaçör falan filan... Ben şutu olmayan sadece dripling yapan oyuncuyu sevmiyorum arkadaş. Hele mevkisi 3-4 ise. Mutlaka 3lükleri atacak hemde eli titremeden iyi bir yüzdeyle. Angel tamam iyi bir oyuncu ama benim istediğim kıstaslarda değil malesef. Rakipler kilit vurdumu bitiyorrrrr Bo'da olduğu gibi...
Tek başına oynayan Angel 2-3 yıldır o kadar süperstarların olduğu ligde final oynuyorsa zaten olağanüstü iş yapıyor demektir. Taurasi'nin, Agusttus'un tek başına takımını finale çıkardığı tek bir sene var mı acaba?
Diğer bir konu Ruslar niye almıyor konusuysa teklif gelmediğini nereden biliyorsunuz derim bir kere. Maya Moore kötü oyuncu mu niye almıyor Ruslar? Çünkü 2 kıta dışı hakları var ve 2 milyon Eurolara, 1,5 milyon Eurolara Taurasi ve Parker'ı oynatıyorlar. Angel yarı fiyatına oynuyor bu oyuncuların evet onlardan iyi değil ama bu fiyata alabileceğimiz en iyi oyuncu.
Angel'ın oyun tarzı hoşunuza gitmiyor olabilir, tercih etmediğiniz bir tarzı olabilir ama bu Angel'ın kötü bir oyuncu olduğunu göstermez, bunun ayrımını iyi yapmak lazım. Hele Ruslar niye almıyor tarzı bir argümanla bir oyuncunun iyi oyuncu olup olmadığı hakkında fikir üretilmez asla. Seneye Ruslar alsa iyi bir oyuncu mu olacak yani

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk