Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2359360 defa)

xtremre ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1635 : 16 Mayıs 2014, 21:43:07 »
Ertuğrul hoca Ankara'da kalacak gibi....

Abi transfer duyumu var mı?Kadro nasıl şekillenecek?Whalen ile son anda transfer edilmemiş gibi sözler duydum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1636 : 16 Mayıs 2014, 21:44:25 »
Abi transfer duyumu var mı?Kadro nasıl şekillenecek?Whalen ile son anda transfer edilmemiş gibi sözler duydum.

Valla en son geçen hafta neyse onu biliyorum...Yabancılar için Murat da istenilen isimlerde sıkıntı var dediydi...Yerlilerden Begüm Dalgalar var bildiğim, şu Soma faciası işleri biraz öteletti

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #1637 : 16 Mayıs 2014, 21:48:16 »

olabilir tabi ama ben bugün konuştum Yücel hoca ile sanki hazır bekliyor gibi geldi bana
yücel hoca tabıkı hazırdır :)
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1638 : 16 Mayıs 2014, 22:09:49 »
aydın hoca da yok...Osmaniye'de kalıyormuş..Konak BLd lige çıkmayacağı için osmaniye onların yerine geliyor

Çevrimdışı turner

• Üye
  • obrakadabra
« Yanıtla #1639 : 16 Mayıs 2014, 22:15:29 »
aydın hoca da yok...Osmaniye'de kalıyormuş..Konak BLd lige çıkmayacağı için osmaniye onların yerine geliyor
o zaman çare platin :)
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1640 : 16 Mayıs 2014, 22:16:28 »
o zaman çare platin :)

Yerli olursa öyle gözüküyor..Wisla'nın hocası da olabilir

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #1641 : 16 Mayıs 2014, 22:29:18 »
Didem Akın ve Cappy ne durumda kesin kalıyolarmı varmı hiç haber?

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #1642 : 16 Mayıs 2014, 22:41:40 »
o
Didem Akın ve Cappy ne durumda kesin kalıyolarmı varmı hiç haber?

onlar kalsın yazık, biz istifa edelim herşey bizim yüzümüzden oldu biz berbat ettik takımı

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #1643 : 16 Mayıs 2014, 22:44:17 »
hesap ta gerçek oyuncu da :)

:D Alsak keşke . 2. Nasta mız olur :(

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1644 : 16 Mayıs 2014, 23:26:53 »
Angel ın Amerikalı yani kıtadışı, Alba nın İspanyol yani Avrupalı olduğundan olmasın.

Angel çok iyi bir oyuncu olsa emin olun Taurasi yerine Angel'ı tercih ederler. Veya Candace Parker. Ayrıca iyi bir Angel'i Ruslar mutlaka kapardı. Onlarda şutu olmayan bir oyuncunun çok fazla yarar sağlamayacağını iyi biliyorlar.

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1645 : 16 Mayıs 2014, 23:32:38 »
UMMC den oyuncular alalım kolay ya onların oyuncularını almak onların bütce 15 milyon sen ne verirsen 2 katını verebilcek bir takım FENERBAHÇE ÜLKER le yarışır bütce konusunda
ANGEL den iyisi yok 2 yıldır AMERİKA da takımını finale cıkarıyor sayı lideri top calma lideri  kırmadıgı rekor almadıgı ödül kalmadı
biz neden ANGELi WNBA dakiler gibi kullanamıyoruz sorunumuz nedir demek yerine hatayı onda arıyoruz, ha burdada bizdede yatmadı takımın tek savaşanı her konuda yalnız kaldı bazı oyuncular inuguese inat bazı maçları vermeye calışırken tek başına mücadele etti, hırsına yenik düşüp erken faul sorunlarıylada karşılaştı maclarıda cevirdi, yerli oyuncularımızı ruhsuz oynamakla suclarken sahaya herşeyini veren tek oyuncumuzu asmadıgımız kaldı

Angel amerika da tek başına oynuyor. Ver Angel'a ne yaparsa yapsın. Başka oyuncuları yok ki. Aynı bizim kadın voleybol milli takımımızda ki Neslihan gibi. Bütün pasları ona atıyor en skorer en iyi smaçör falan filan... Ben şutu olmayan sadece dripling yapan oyuncuyu sevmiyorum arkadaş. Hele mevkisi 3-4 ise. Mutlaka 3lükleri atacak hemde eli titremeden iyi bir yüzdeyle. Angel tamam iyi bir oyuncu ama benim istediğim kıstaslarda değil malesef. Rakipler kilit vurdumu bitiyorrrrr Bo'da olduğu gibi...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1646 : 17 Mayıs 2014, 01:45:47 »
Angel amerika da tek başına oynuyor. Ver Angel'a ne yaparsa yapsın. Başka oyuncuları yok ki. Aynı bizim kadın voleybol milli takımımızda ki Neslihan gibi. Bütün pasları ona atıyor en skorer en iyi smaçör falan filan... Ben şutu olmayan sadece dripling yapan oyuncuyu sevmiyorum arkadaş. Hele mevkisi 3-4 ise. Mutlaka 3lükleri atacak hemde eli titremeden iyi bir yüzdeyle. Angel tamam iyi bir oyuncu ama benim istediğim kıstaslarda değil malesef. Rakipler kilit vurdumu bitiyorrrrr Bo'da olduğu gibi...

Tek başına oynayan Angel 2-3 yıldır o kadar süperstarların olduğu ligde final oynuyorsa zaten olağanüstü iş yapıyor demektir. Taurasi'nin, Agusttus'un tek başına takımını finale çıkardığı tek bir sene var mı acaba?

Diğer bir konu Ruslar niye almıyor konusuysa teklif gelmediğini nereden biliyorsunuz derim bir kere. Maya Moore kötü oyuncu mu niye almıyor Ruslar? Çünkü 2 kıta dışı hakları var ve 2 milyon Eurolara, 1,5 milyon Eurolara Taurasi ve Parker'ı oynatıyorlar. Angel yarı fiyatına oynuyor bu oyuncuların evet onlardan iyi değil ama bu fiyata alabileceğimiz en iyi oyuncu.

Angel'ın oyun tarzı hoşunuza gitmiyor olabilir, tercih etmediğiniz bir tarzı olabilir ama bu Angel'ın kötü bir oyuncu olduğunu göstermez, bunun ayrımını iyi yapmak lazım. Hele Ruslar niye almıyor tarzı bir argümanla bir oyuncunun iyi oyuncu olup olmadığı hakkında fikir üretilmez asla. Seneye Ruslar alsa iyi bir oyuncu mu olacak yani :))

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1647 : 17 Mayıs 2014, 11:43:53 »
 Aydın Uğuz haberi çıkmış
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2014, 11:44:17 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1648 : 17 Mayıs 2014, 14:11:01 »
Dün burada da konuştuk...Osmaniye'de kalacakmış

Çevrimdışı deli_kanarya

• Üye
  • Yer: Sanlıurfa
« Yanıtla #1649 : 17 Mayıs 2014, 15:13:22 »
Tina Charles Rus vatandası olmus...astoru ndourda ispanyada ylın gecnc oyuncusu ve yılın pivotu secilmis