Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2303957 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3345 : 13 Şubat 2015, 14:23:47 »
Ya yanlış anlamayın ama ciddi bir şekilde siz hala bu takımdan bir şey mi bekliyorsunuz? Final ve F4 yorumları beni şaşırtıyor...Allah aşkına bu takım ligde bile final göremez büyük ihtimalle...Ayrıca esas kıyamet Avrupa'da kopacak.Ezik mezik diyoruz da eksilseler de hala kazanıyorlar...Bizim takım aynı şartlarda ne yapardı acaba...

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3346 : 13 Şubat 2015, 15:17:46 »
tüm konulardan bağımsız olarak neden ezik diyoruz bunu da hiç anlamıyorum.

rakibimizden ezikler diye bahseden yorumları direk okumadan geçiyorum kendi adıma.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3347 : 13 Şubat 2015, 16:08:32 »
tüm konulardan bağımsız olarak neden ezik diyoruz bunu da hiç anlamıyorum.

rakibimizden ezikler diye bahseden yorumları direk okumadan geçiyorum kendi adıma.
Forumlarına bakmanızı tavsiye ederim.3-5 tane mantıklı kisi dısında 50 kusur yasındaki adamların bile yazdıklarını gorurseniz ezikler demenin bile gayet hafif kaldıgını gorursunuz.Ayrıca 4 yıldır butun gazete,blog,forum FB haberleri altındaki hakaret ve kufurleri gorunce cok sayılmaz.FB nefreti herseyin onune gecmis ve hakaret vs tanımlamak icin az gelir.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3348 : 13 Şubat 2015, 17:15:44 »
Geçen seneki hezimetten sonra o eziklik taraftar değil ama takım bazında bize geçti bence.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3349 : 13 Şubat 2015, 19:00:06 »
Geçen seneki hezimetten sonra o eziklik taraftar değil ama takım bazında bize geçti bence.
Evet Abi. Ezik denmesine saygı duyarım, hatta bende söylerim. Ama ortada da bir gerçek var, kupa müzelerinde ve bunu bizi yenerek kazandılar.
Buna rağmen, hala  gs gruptan çıkmasın, çıkarsa bizle eşleşmesin, averaj hesapları falan yapılıyor anlamış değilim.
Geçen sene alınabilecek en ağır darbe alındı zaten. Gs çıksa ne olur çıkmasa ne olur?  Bundan sonra neden kaçıyoruz ya da istemiyoruz bu kadar?
gs çıkarsa çıksın. yenersek iyi hoş. Yenilirsekte şubatta takviye yapmayan, sene başında da yaptığı transferlerle hayal kırıklığı yaratan İsfendiyar Bey ve Didem sorumludur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3350 : 13 Şubat 2015, 19:31:08 »
Abi rica edicem. Onların forumlarında ne yazdıkları umurumuz da bile değil.. Biz adabı neyse ona göre yazalım.. Lütfen ezikmiş filan yazmayalım.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #3351 : 13 Şubat 2015, 22:37:42 »
Evet Abi. Ezik denmesine saygı duyarım, hatta bende söylerim. Ama ortada da bir gerçek var, kupa müzelerinde ve bunu bizi yenerek kazandılar.
Buna rağmen, hala  gs gruptan çıkmasın, çıkarsa bizle eşleşmesin, averaj hesapları falan yapılıyor anlamış değilim.
Geçen sene alınabilecek en ağır darbe alındı zaten. Gs çıksa ne olur çıkmasa ne olur?  Bundan sonra neden kaçıyoruz ya da istemiyoruz bu kadar?
gs çıkarsa çıksın. yenersek iyi hoş. Yenilirsekte şubatta takviye yapmayan, sene başında da yaptığı transferlerle hayal kırıklığı yaratan İsfendiyar Bey ve Didem sorumludur.

Aynen öyle, sen basıp geçemezsen rakiplerine başkalarının malzemeleriyle hesap yaparsın böyle. Bize ne başkasından halbuki

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3352 : 14 Şubat 2015, 02:04:54 »
Benim Haddime değil işinize karışmak ama bir iki sayfa Ezik kelimesinin tartışması yapılıyor.Facebook'tada binlerce kişiyle yazışıyorum okuyorum.Galatasaray'la ilgili daha ağır kelimelerde geçiyordur.8 mart ta Dünya kadınlar gününde  maçımız var bu konuyla ilgilide Galatasaray'la ilgili bir sürü yazı yazılıyor ki bu Ezik kelimesi yanında sıfır sayılır.Bu sayfa ortak Gs ve FB'nin ortak sayfası olurda anlarım.Birbirimize saygılı olalım denebilir.Bir kişi Ezik demiş diye hepiniz ayağa kalktınız Bize ne Galatasaray'dan.Neden onlar için bu kadar tartışıyorsunuz.Artı Ezik kelimesi bayan basketten ileri gelmiyor Futboldan başlayıp,Fenerbahçe'yi kadıköyde 17 senedir yenememeleri,Cemaat olayı,3Temmuz kumpası,Statlarının yapılması,Vergi olayları vs vs.okadar konunun birleşmesinden birbirlerine takılıyorlar.Siz Galatasaray'ı bırakında Fenerbahçe kendi içinde birbirne saygı duysun.Bu gün maç vardı biz ne peşindeyiz Rakibimize karşı tek vücut yürek olmamız gerekirken  bir gurup taraftarımız maçtan çok pretostoya gelmiş.Artı Galatasaray Hiç bir konuda beni ilgilendirmiyor.Fenerbahçe içinde birbirine şerefsiz denmesi benim daha çok incitiyor.Fenerbahçe'me dokunmayan yılan bin yaşasın.Onlarda bize Ezik Bahçe diyorlar desinler benim onlarla işim olmaz.Bir arkadaş Galatasaray'a bişi dedimide bu kadar üstünüze alınmayın.Yanlış düşünüyorsamda ikna edin ozaman.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3353 : 14 Şubat 2015, 02:14:57 »
Bu takımların ikiside Bizim Takımımız.Fenerbahçe Ülker ve Fenerbahçe Kadınlar Basketbol  Takımı.

Obradovic’de bizim Hocamız,Jacek Winnicki’de

Hocamızdan Başlıyalım Oyunculara gidelim.Neden Bu kadar kalite Farkı Var.İki Takımda Fenerbahçe’nin Değil mi?İki Takımın Başkanıda Aziz Yıldırım Değil mii?
Ozaman İki Takım Arasında Neden AK ve Kara gibi arasında bu kadar fark var.

Obradovic biz öndeyken onlar 3lük attı diye yada bizim oyuncular hata yapınca fark etmez Bağırıyor çağırıyor kıpkırmızı oluyor Vallaha korkuyorum Kalp Krizi geçirecek diye.Sipikerler maçı değil Obradovic’i anlatıyor
.Jacek Winnicki’ye bakıyorum 10 sayı gerideyiz ve hala sayı yiyoruz elleri bir birine bağlı duruyor.Türk örf ve adetine göre Elleri bağlamak kısmet kapatır öğreten yokmu :P
      İşin şakası bir yana,İki HOCA Arasında kalite farki Ambulans gibi bağırıyor.

Rotasyon olarakda Fenerbahçe Ülker çok ağır basıyor,Cahilliğime verin,
     Benim anlıyamadığım İkisinin de Mücadele ettiği kulvarlar aynı değilmi?
Sadece iki takımımız arasındaki farklar bunlarda değil tabiî ki,Kadınlarımızda zaten dar rotasyon vardı ,10 oyuncu gönderip 4 transfer yaptınız.burdan küçülmeye başladık.Zaten yetersiz kadroda birde Oyun kurucu olarak Bojovic’in alınması ve bugüne kadar verdiği sıfır kazancın yanında Top kayıpları ve 10 atıştan birini sokabilmesi,çok düşük Asistle oynaması zaten zayıf olan kadroyu tamamen zora soktu.Bu kadar şikayete kadar hala takımda tutulmasının nedeninide taraftarlar olarak çözemiyoruz.
Bu da yetmezmiş gibi Hem Taraftarın mücadelesini,Hırsını sevdiği ANgel McCoughtry’nin yollanmasına akıl sır verdirilemiyor.

Aziz Başkanım , 1 günde Şampiyon yapmış Takımın Hocasını yolladı ve ‘’ Takıma zarar vereni bu Takımda Bir gün bile tutmam’’ dedi.Başkanım , bu takım senin değiLMi?Bojovic’in aldıgı Nefes bile zarar.Açın istatistiklere bakın.Hem giderse Oyun kurucu alabiliriz.Olcay hala Kenan Olamadı.Birsen hem formsuz hem sakat sanırım çünkü Birsen bu olamaz.İstek Yok,Hırs Yok birde faul atışları dahil skor gücüde çok düştü.Hatırlarım nezaman geride olsak attığı üçlüklerle hayat öpücüğü verirdi.
Oyuncular formsuzsa,Aralarında Fenerbahçe Ülker’deki gibi kardeşlik,Hırs,Mücadele yoksa,Benç deki arkadaşlar oynıyanlar kıvamına gelemiyorsa, kusurabakmayında buda hocanın yetersizliğidir.
Fenerbahçe Ülker yenilsede yensede ortaya hoca Farkını koyuyor,Oyuncularda hem birbirine sahip çıkıyor,Mücadele ediyor, Ben bu takıma laf edemem.

Kızlarımızda her kupaya aday,Her kupada varlar.Peki neden üvey evlat muamelesi görüyor.Yerli yabancı Transferler yapılmıyor,ozaman aklıma iki neden geliyor.
biri-Geçen sene 3 Kupayıda Galatasaray’a kaptırmamızın nedeni olarak bu takıma cezamı veriliyor.
İkinciside-Fenerbahçe ülkerin Bu duruma gelmesinin en büyük Katkısı ÜLKER Gurubu.Yani Kadınlarımıza Sponsor Bulunmadığı için mi?Aklıma başka neden gelmiyor.

Taraftarlarda Futbolda Pasolig uygulamasından dolayı maçlara pek gitmek istemiyorlar ama Kadınlar,Erkekler Veleybol,Kadınlar Basketbol maçlarınada gitmiyorlar.Euroleague maçlarında en az seyirciyle oynıyan biziz.Hiç bir takımında 25 Milyon Taraftarı yoktur,ama Full dolduruyorlar.Fenerbahçe Ülker Taraftar olarakda iyi gidiyor.Kadro olarakda,Oyun olarakda,Mücadele olarakda,Arkadaşlık olarak da,Hoca olarakda ,

https://twitter.com/Ahadeli
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 02:16:12 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #3354 : 14 Şubat 2015, 08:44:41 »
Sponsor Zülfikar beyin bizzat kendisi abim yahu, demek ki iyi sponsor olamamış hazretleri. :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3355 : 14 Şubat 2015, 17:48:33 »
Vallaha bu karmaşada nasıl Türkiye kupası aldık hayret..lig başında da ck aldık..

• Üye
« Yanıtla #3356 : 14 Şubat 2015, 17:51:26 »
İsin ilginç tarafi su..bu kupalar biz ekol olduğumuzdan geliyor...ama hep ince ayrıntılardan hata yapıp tulum cikarracagimiza gidip bunlara kupa veriyoruz..
Mesela gecen sene ilk mac evinde küme düşen ceyhana mac vermeden en azından lig bizimdi...
Vera el de kazık atmasa bence el de bizimdi..

Ama bunların hepsi şube olarak önlem almamaktan..bir yerlerde zaafiyet gosteriyoruz ve basit hatalardan eldeki avantajlar kaçıyor..
Mesela bjk maçı...orada itiraz bile edemediler tugbanin ayağının çizgide olduğuna..

• Üye
« Yanıtla #3357 : 14 Şubat 2015, 17:52:16 »
Bu arada takımda düzelme var..bugün Charles yokken ve üstüne ndour da yoktu galiba orduyu yendik..

Çevrimdışı ctunc

• Üye
« Yanıtla #3358 : 14 Şubat 2015, 20:35:19 »
Angel kadrodamıydi bugün?

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3359 : 14 Şubat 2015, 21:49:36 »
Angel kadrodamıydi bugün?
angel daha yok unutun angeli