Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305876 defa)

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3585 : 30 Nisan 2015, 23:44:17 »
Siz subenin icinde olanlardan haberdarsanız bilemem.Birazcık basketboldan anlayan yonetici,masor,caycı Cansu ve Selale'ye 4 elle sarılır.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
« Yanıtla #3586 : 30 Nisan 2015, 23:44:54 »
Kızın suçu yok, bilmeden sallamayın.
bende onu diyorum zaten...  kıza tek kızdığım hemen armayla olan fotolarını fln silmesi ..

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3587 : 30 Nisan 2015, 23:53:06 »
Kızın sözleşmesi sezon sonu bitiyor görüşmeye gidiyor, Zülfikar çapsızı siktir ol git diyor. Sizin evladınıza bunu yapsa siz ne yapardınız.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3588 : 30 Nisan 2015, 23:54:58 »
tamam zülfikari becereksiz bi adam ama o kadar da mı salakta genç bi yeteneğe siktir çekicek

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3589 : 30 Nisan 2015, 23:59:10 »
yazik ya valla cok yazik. bosuna mi altyapiya o kadar yatirim yapiyorlar. rakiplere gidiyor oyuncular. ki en buyuk rakibine.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3590 : 01 Mayıs 2015, 00:15:30 »
Akarship Hocam isminizi unuttum.
İsfendiyar ulfikari yi sevmeyebiliriz,demeclerini,hamlelerini yanlıs bulabiliriz.Bu adam bu kadar mı spordan anlamıyor ya da FB dusmanı mı?Klubun en iyi 2-3 sporcusundan birine kufur edip kapıdan kovacak kadar
Bu dedikleriniz gercekten yasanmıs mı?

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3591 : 01 Mayıs 2015, 00:19:00 »
Cansu geçen senelerde kiralık gittği takımda daha 19 yaşında hocasına atar yapıyordu.
Evet yetenekli bir oyuncuydu ama ben oldum havasındaki oyuncunun gitmesine zerre üzülmem.
Ha İsfendiyar Z. ya da Mahmut Uslu'nun oyuncuya söylediklerinin yanlışlığı ayrı tartışma konusu.
Umarım bizden karşı yakaya gidenler Cansu ile sınırlı kalmaz.
Birsel'i falanda trafer edebilirseler makbule geçer.
...

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3592 : 01 Mayıs 2015, 00:34:04 »
İnanamıyorum gerçekten, tüm şubeler başarısız iken bu şubeyle gururlanıyorduk biz, ne zor günler yaşadık, en iyi oyuncularımız yapılan kumpaslarla gönderilmesine rağmen en büyük rakibimizin dream teamlerini ezdik, avrupadaki başarılar, makine düzeninde oyun, milli takımın ana parçalarına oyuncu yetiştirmeler falan derken son 2 yılda düştüğümüz şu hallere cidden inanamıyorum. 10 senedir doğru giden ve sürekli bizleri gururlandıran bir organizasyona kısa sürede bu kadar çomak sokulabilirdi ancak. Cansu kardeşimiz büyük potansiyeldi ama maalesef bu sene bırakın o takımdaki potansiyelleri değerlendirmeye çalışmayı, görmediler bile. Nereden nereye geldi güzide şube.. İnsanda biraz utanma olur be, şu durumun sorumluları biraz kendilerine saygıları varsa çeker gider artık, yeter insaf be! Koskoca Fenerbahçe tarihinde başarılarla dolu bir şubeyi kapatma düşünceleri falan saçmalık derdim hep ama şu olanlara 2 senedir o kadar üzülüyorum ki kapansa mı acaba diye düşünür hale geldim :(
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 00:34:58 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #3593 : 01 Mayıs 2015, 00:36:34 »
Bir kurum nasıl yönetilemez dersi veriliyor uzunca bir zamandır . En yukarıdan dibe bu kadar çabuk inilmemeliydi .

2011 yazında "Şube küçülecek " denildiğinde ağladığımı hatırlıyorum . Nereden nereye geldik . Ama benim gibi binlerce insanı üzenler vebali ödeyemezler . Hadi bizleri geçtim Fenerbahçe'nin hakkını ödeyemezler . Tez zamanda tüm sorumlulardan kurtulmak dileğiyle .

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3594 : 01 Mayıs 2015, 00:36:51 »
Velev ki soylemis olsun.O yoneticinin yanlıslıgı olur.
Hemen gidip ezeli rakibine,imza toplayıp seni Avrupa'ya journalleyen rakibine anında 2+1 imzayı atanın hic mi sucu yok.
Begum gibi git BJK,İU 1 yıllık imza at.Gidip GS ye 2+1 imza atıyorsun.Ustelik odeme sorunu yasayacagın da buyuk ihtimalken
Cansu Koksal benim icin bitmistir.Umarım bir daha asla cubuklu forma nasip olmaz.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #3595 : 01 Mayıs 2015, 01:30:36 »
abi seni severek takip ediyorumda durduk yere kim kime siktir çeker ?

Cansu gider gelecek sene parasını alamaz , ordanda ayrılır ortada kalır . Ama umarım böyle birşey olmazda kız haklıysa orada başarılı olur.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3596 : 01 Mayıs 2015, 02:04:40 »
Her ne olursa olsun can suyu en büyük rakibine kaptırmak beceriksizlikten öte ahmakliktir..ama şubede ahmak mi ararsın..bir suru...
Ne yazık ki kimse kizmasin ama durum boyle..bu kadar kafasız bir arada olmasa su ana kadar en az 2 el kupası almıştık...

• Üye
« Yanıtla #3597 : 01 Mayıs 2015, 02:06:49 »
Kesin yönetim hatası bu is.yoksa gs te gitme sebebi yok..gitti görüşmeye ilgilenen yok..menejeri anında pazarladı...bu kadar basit...bunlar daha kongre mongre desin..kuculcez muculcez mi diye masal anlatsın..allah bin bir turlu .... Versin..o kadar doluyum bu şubeyi yönetmenlere ne yazık ki...

• Üye
« Yanıtla #3598 : 01 Mayıs 2015, 02:08:29 »
Millet kapansin bu şube dediğimde çok kiziyordum..ne yazık ki bu şubede o kadar yanlış var ve israrla düzeltilmiyorki en iyi seçenek bu herhalde..ne bu ya cidden..kahroluyoruz burada bunların umrunda degil....
Zoaaaa...

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #3599 : 01 Mayıs 2015, 09:55:51 »
Boşa kendinizi yıpratmayın bu şube adam olmaz.Herkez gider Didem sultan gitmez... Bizimde kahrımız bitmez yazıklar olsun