Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 543670 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
Şuanda o kadar doluyum ki anlatamam, kime sinirleneceğime şaşırdım. Aslında genel olarak kötü değildik fark yanıltmasın trash timeda açıldı fark. Normalde 4-5 sayı max. olurdu. Oyuna gelince, Kleiza fena oynamadı ama gidip gösteriş için smaç basmak yerine kareye çarptırmaması aşırı laubali. Vidmar'ın yaptığı top kaybında fark çok azdı, resmen afedersiniz ama salakça denecek bir kayıptı. Emir'in fark 2 iken topu rezil kullanması da çok önemli. Bunlar kırılma anları, takım bunları kullansa bugün burayı inletiyor olabilirdik.

ASIL KONU: 2 kısamız var PG olarak: Bo ve Kenan. Oyunu Emir kuruyor, bütün yaratıcılık ona biniyor. 1 numarada ise diyelim Bo kötü, Bo sakat, Bo formsuz. Adamın yerine 25 dk. oynaması gereken biri var. Ya orada adam olmuyor ya da Kenan giriyor. Kenan kötü değil, 95li daha ne ki? Fakat bir PG şart bence. Vidmar'ı genelde beğendim Kill Bill'i gene o en iyi savundu, Bogdanovic de sayıları trash time'da değil de kritik yerlerde bulsa farklı olabilirdi.

Neyse artık, klişe laf: Önümüzdeki maçlara bakacağız.
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
Ben beğendim takımı ,maçın son 2 dk'lık bölümünde taraftarla birlikte fişi çektiler biz de neye uğradığımızı şaşırdık.. Özellikle 2 kez geri dönüşümüz iyiydi orada da öne geçecek hamleyi yapamadık. Eleştiri haktır tabi de geçen sene top16'da kaç galibiyet aldı bu takım ,o enkazın üstüne son 2 sezonun El şampiyonuna bu şekilde kaybettik diye takımı yerden yere vurmaya gerek. Şu anda sabırsızlıkla diğer Oly maçını bekliyorum..
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
İlk maç Pire deplasmanı olsun dedik ama istedigimiz olmadı..
Top16 bizim için haftaya baslıyor. Barcelonayı yenmek lazım.

Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
sırf bu maç için gece vardiyasına geçtim ama spa'yı hesaba katmadım abi onun ben taaaaaa neyse.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Bu kadroya bu yapılanmaya göre rezalet.Her sezon yeni bir başlangıçtır.Geçmişteki felaketleride biliyoruz.Hem maçtan önce fark atarız ezeriz +10 yaparız diyipte(ki bunlardan biride bendim) yenildikten sonra son 2 yılın şampiyonuna yenildik daha doğal olamaz demek çelişkidir.Neyse bugün foruma yazmamaya karar verdim çok üzgünüm hayal kırııklığına uğradım.Herkese iyi geceler iyi forumlar
Bugün forum da yazdım bu maç öncesi o fark atarız diyen kişiler yada ezeriz diyen kişiler bunu Olympaikos'un favori olduğunu bildiği halde söyledi çünkü takıma güveniyordu. İnaniyordu. Ki ben bu maçta gösterdikleri performansla dediklerimin hala arkasındayım.

Ben galiba CSKA'yı filan tutuyorum da haberim yok.  Yeniden yapılanan geçmişten oldukça sıkıntı alan bir kadro var elinde. Bilgisayar oyunu oynamıyorsun, gerçek hayat bu.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
Son 2.5 dakikada tam 5 tane üçlük yemişiz . Bu sürede rakip 5/5 üçlük ile oynamış (4.14'den sonra hiç şut kaçırmamış Olimpiakos).

maçın kaderini belirleyen karar vidmar'ın kenara gelmesi oldu denebilir.
3.14 kala vidmar çıktığında skor 78-72'deydi, kalan bölümde 17 sayı yedik...
ne attılarsa girdi...
o dakikaya kadar vidmar, spanoulis'i mükemmel savunuyordu,
baya şut kaçırıyordu olympiacos.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Final-four'dan önce çeyrek finali düşünmek gerek. Ona odaklanmak... Çünkü sanıldığı kadar kolay olmayacak. Rakipler kolay rakip değil. Ama bu senenin farkı şu ki, bizde onlar için kolay rakip değiliz. Onların da bizi yenmek için maksimum konsantre olmaları ve minimum hatayla oynamaları gerek. Bugün Olympiakos'un yaptığı gibi... Biz kimse için kolay lokma değiliz artık. Bu senenin geçen seneden temel farkı bu. Artık karakterli bir takımız. Kazanır veya kaybederiz ama teslim olmayız. Olmuyoruz da... İlk devre 8 kişiye karşı oynadık, unutulmasın. Ama hiç bir rakip de bizim için kolay değil. Efes bile hiç karakter koymaz, gelir bize karşı direneceği tutar. Bu sebeple Efes dahil hiç bir maç çantada keklik değil.

Final-four'u bir yana bırakıp, ilk etapta kendimizi ilk dört içine atmaya bakalım. Diğer grupta olsak kafadan 2. sıraya yazardım kendimizi. Ama bu grup öyle değil.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bence 13 sayı fark bu maçın hakkı değildi,3.periyodun sonunda fark 2 sayıya inmiş iken üst üste 3 hücumda boş döndük,son periyotta fark  4 sayı iken Vidmar'ın maalesef amatörce hatası kırılma anlarından birisi oldu.Canımı sıkan tek nokta rakipler çok fazla dış şut isabeti buluyor.Ayrıca biz zorlu deplasmanlarda Bojan'a güvenirsek işimiz zor.Oly deplasmanını geçtim Bncvit,gs,Efes deplasmanlarında eli titriyor.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Valla Olympiakos deplasmanında fark atarız , yeneriz diyen kişilere saygı duyuyorum , müthiş bir özgüven :)
Bunu ne manada söyledin kardeşim. Bende yeneceğimize inanıyordum, ama malesef olmadı, burada yeneriz artık. Kendimize değil takımıza olan özgüvenimizdi.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Ibrahim K.

• Üye
  • Yer: Almanya
Takimin direnci vs iyiydide cok acemice hatalar yaptik en krtik yerde heme Olympiakos gibi bir takima karsi. Yok yani farki indir 3-4 kez iyi savunma yap ama Hücum da bocala. Biz ya Hücumu iyi yaptik kisa süre ve savunmada bocaladik yada iyi savunma yaptik hücumda bocaladik. E karsimizdaki takimda Olympiakos affetmedi tabiiki. Benim sinirlendigim nokta zaten alabilecegimiz maci kendi ellerimizle vermemiz oldu. Mesela o fark 2 ye indikten sonra 4-5 kez bos hücum etmemiz ...  :'(

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
Bence 13 sayı fark bu maçın hakkı değildi,3.periyodun sonunda fark 2 sayıya inmiş iken üst üste 3 hücumda boş döndük,son periyotta fark  4 sayı iken Vidmar'ın maalesef amatörce hatası kırılma anlarından birisi oldu.Canımı sıkan tek nokta rakipler çok fazla dış şut isabeti buluyor.Ayrıca biz zorlu deplasmanlarda Bojan'a güvenirsek işimiz zor.Oly deplasmanını geçtim Bncvit,gs,Efes deplasmanlarında eli titriyor.

Bence de öyleydi, 1 transfer bile çok farkettirir.

Buradakilere bir sorum olacak, Justin Dentmon'ı nasıl buluyorsunuz?
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Çevrimdışı pikenrol

• Üye

orda hatanın vidmar'da olmadığını herkesle tartışırım.
ömer'in hatası tamamen...
baskı altında vidmar gibi adama o noktada top verirsen top kaybı yapması sürpriz değil.
ömer panik oldu, çakallık yapıp bombayı vidmar'ın kucağına bıraktı, vidmar'ın elinde patladı...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
maçın kaderini belirleyen karar vidmar'ın kenara gelmesi oldu denebilir.
3.14 kala vidmar çıktığında skor 78-72'deydi, kalan bölümde 17 sayı yedik...
ne attılarsa girdi...
o dakikaya kadar vidmar, spanoulis'i mükemmel savunuyordu,
baya şut kaçırıyordu olympiacos.

Vidmar önce top kaybetti, fast-break yedik. Bir sonraki pozisyon Spanoulis'e çok gereksiz bir faul yaparak çizgiye gitmesine neden oldu. Ayrıca 4. faulünü aldı. Üstelik maç sonlarında ona taktik faul yapıp çizgiye yollama gibi durumlar da olabilir. İlk tur maçlarından birisinde top ona değer değmez kritik bir anda faul yapmışlardı. Her hücumun altın değeri olduğu dakikalarda Vidmar ile çizgiden atış kullanmak alınacak bir risk değil.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada Emir'in de hakkını vermek lazım 17 sayı buldu, 5 asisti, 6 ribaundu var takımımızın en etkili ismiydi. Fakat onun dışında oyun kuracak birinin olmaması en büyük problemimiz bence. Bjelica oyunda kaldığı süre (22dk) boyunca etkiliydi, bence daha çok süre alabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
'' rezalet '' kısmını kesinlikle samimi bulmuyorum , hadi 1 kere yazanlar olacaktır bizim almanyalı ibo gibi :)

ama her ufacık fırsatta '' rezalet '' denmesi canımı sıkıyor. adım gibi eminim sadece benim değil bir çok kişinin canını sıkıyor.

maçı izleyemedim o yüzden bana yorum yapmak düşmez.