Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 255072 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
İsmet BADEM'in bir yarasımı var acaba FB tv de proğram yaptığı yılardan kalma.? Ben onu Fenerbahçeli biliyordum, Basketbol ligi lig TV'ye geçtiğinden beri ilk defa bu yıl izlemeye başladım, çok rahatsız oluyorum İsmet BADEMDEN...

İsmet Badem benim bildiğim Fenerbahçe'li değil.
Yine yanlış bilmiyorsam futbolda takım tutmaz, basketbolda Ksk sempatizanıdır.

Bir zamanlar her haftanın salı gününün gelmesini merakla beklememe sebep olan fanatik basket'in kurucularından.
Yıllarca basketbolun ulaşmadığı kasabalarda basketbolun gelişmesi adına panaller düzenlemiş organizasyonlar yapmış birisi olduğundan kendisine büyük saygım var.
Basketbolu sevdiğine zerre şüphem yok ama yorumculuğu cidden felaket ötesi.
MM ise Fenerbahçe taraftarıdır ama objektif görünmek için bizim maçlarda ekstra çaba harcıyor.
...

gurol1967

• Ziyaretçi
Ismet Badem biz de ve Besiktas'ta oynamis ama benim bildigim Besiktas'lidir ama takim tutmasi bizim gibi degil tabii.Evet basketbola buyuk emek vermistir dogru ama kendisi ve oglu Burcin Badem -kotu bir basketbolcuydu,basketbolun icinde kaldi su
anda gs altyapi koordinatoru basketbol akademisi genel menajeri A takimlar mac operasyon muduru gibi bir gorev yapiyormus - basketboldan cok ekmek yemislerdir.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
@ Gürol abi

Eski bir basketbolcu olduğunu biliyordum ama bizde oynadığı hakkında bir bilgim yoktu.
Ksk olayını derin nba eski üyelerinden bir arkadaşımızın kendisine sorduğu "hangi takımı tutuyorsunuz" sorusuna verdiği cevap nedeniyle yazdım.
...

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Olabilir.  Ben kotu niyetli bir adam olduguna inanmiyorum.  Isini iyi yapar, kotu yapar, o ayri mesele ama fazla kendimizi de kaf daginda gormemek lazim.  Nihayetinde bizim basketbola dair hayal edemeyecegimiz seyleri ceyrek asir onceden gormus, gecirmis biri.  Bu kadar sert uslup, hos degil.  Yakismaz.  Kime yakisir dersen, Rasim Ozan gibi heriflere yakisir, derim.  Ha dersen ki, ben saygi duymuyorum, o da senin dusuncen.  Bence abes kacan noktalara isaret ettim. 

Rasim Ozan örneği vermek hakaret etmek gibi oluyor yalnız, ki şahsen bir tartışmaya girmedim, girmem de zaten. Ama başkası üzerinden yürüyen bir tartışmada Rasim Ozan gibi konuşuyosun demek ağır itham. Cem abi de söylemiş, maç izlerken daha da ağır konuşuyorum, buraya hafifletilmiş şekilde aktardım. Kendimi kaf dağında da görmüyorum, ama dediğim gibi şu an yaptığı işi çok kötü yapıyor ve saygı duymuyorum. Çok da büyütülecek bir mesele değil.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
BBL 18. Maçı, 16.02.2014 - [15.00] Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş Integral
« Yanıtla #1339 : 10 Şubat 2014, 15:03:17 »
18. haftada evimizde Beşiktaş'ı konuk edeceğiz.

Maç LigTv 3'den yayınlanacak.

İlk yarıdaki maçta deplasmanda Beşiktaş'ı 77-69 mağlup ettik.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecektir.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
İlk yarıdaki maçın ortalarında farkı çift hanelere kadar getirip 10-15 sayılık bir fark yakalamıştık.Ancak son 2 dakikaya kadar fark inmişti.Umarım bu maç bizim açımızdan çok daha kolay olur.Ben  olacağını da düşünüyorum.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Bo dinlendirilsin

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçın yürüyüşten bir saat sonra olması kötü olmuş...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah in izni ile yarın ailecek salondayız

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
kartal metrodan salona nasıl gidilip dönülebilir?

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
kartal metrodan salona nasıl gidilip dönülebilir?
Yenisahra'da inip 8A'ya binebilirsin. 7-8 dakika sonra salondasın.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Türkiye liginde her kazandığımız maçta olduğu gibi 2. çeyrekte etkinliğimizi artırıp öne geçtik.

Bo, Emir, ve otomatikman Kleiza baya baya dinlenme şansı buldu.

Metecan sayı atamasa da bence çok etkili oynadı ki  bir tam periyot oynadı.

Biagota Sekulic 8 sayı-4 ribaunt-2 asist
Bojan Bogdanovic 7 sayı-2 asist
Melih Mahmutoğlu 6 sayı-2 asist
Emir Preldzic 6 sayı
Nemanja Bjelica 5 sayı-5 ribaunt
Bo McCaleb 4 sayı
Luka Zoric 3 sayı-2 ribaunt
İzzet Türkyılmaz 3 sayı-3 ribaunt
Metcan Birsen 2 asist-1 ribaunt
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

• Üye
  • Andrew Goudelock
Periyodun başında çok kötü oynayınva bir anda dağıldık. Allah'tan Bo devreye girdi de periyodu 62-60 önde kapattık.

Hakemler ve spikerler yine yine rezalet..

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
pis koyduk

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
Maçın tekrarı yayınlanacak mı?
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.