Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5513819 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #18900 : 08 Eylül 2015, 10:05:11 »
Geçen sene şampiyon olan Karşıyaka hangi yerlisinden ne kadar katkı aldı ?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18901 : 08 Eylül 2015, 21:50:59 »
Geçen sene şampiyon olan Karşıyaka hangi yerlisinden ne kadar katkı aldı ?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çok doğru bir yaklaşım, daha da komik olan en çok katkı aldıkları yerlinin Barış olmasıydı...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #18902 : 09 Eylül 2015, 12:55:10 »
Herkes yerli olarak elde adam kalmadığından yakınıyor da Obra'ya hak vermek lazım diye düşünüyorum. Geçen sene hangi yerliden tam performans aldık? Semih'ten mi, Oğuz'dan mı, Emir'den mi, Serhat'tan mı yoksa Kenan'dan mı? Hepsi bir şekilde saç baş yoldurmadı mı? Adam baktı gördü ki bunların alayından bi yol olmaz. Elde tuttuğu Melih'in üstüne düzgün katkı beklenen bir Dixon ekledi, bir de geçen senekilerden çok farklı olmayacak bir Barış Hersek, o da yapılan yabancı transferleri doğrultusunda 4 numara ihtiyacı doğacağı için, sırf pozisyonu icabı yani.

Milli takımın hali ortada işte. O eski Hido'lar İbo'lar devri kapandı. EL kalitesinde yerli oyuncu bolluğu yok artık, NBA'dekilerin gelmesi zaten imkansız. Artık belli bir yaşa gelip hala yontulmayanlarla zaman kaybetmektense Efes gibi altyapıya yönelip kendi yıldızlarımızı yaratabilirsek ne ala. Obra bence bunun peşinde olacak bundan sonra.

Sana katılmamak elde değil.AmA Liğimizde yabancı sınırlaması varken Sadece Barış'ı transfer etmek nekadar doğru?Bir Ersan'ı,Bir Jedi'yi alamıyacaksan elindeki yerlileride bol keseden dağıtmayacaksın.Semih'in dünkü performansını görünce daha çok üzüldüm.Özellikle Semih'i yollamazdım.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #18903 : 09 Eylül 2015, 13:10:47 »
Yeni transferimiz hayırlı olsun.  :D

"Sekiz oyuncusunun Avrupa Şampiyonası'nda bulunmasından dolayı sezon hazırlıklarında sıkıntı çeken Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, ilginç bir transfer yaptı.

Sarı lacivertliler, hazırlık maçlarında kadro çıkarabilmek için Sırp oyun kurucu Vuk Radivojevic ile kısa süreli sözleşme imzaladı."

"Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, İspanya 2. Ligi'nde mücadele eden Qurense Adecco Oro'dan ayrılan Sava Arco'yu transfer etti.
İspanyol basını, 1.96 boyundaki Salva Arco'nun, Fenerbahçe 'nin hazırlık maçlarında oynayacağını yazdı. Sarı lacivertli kulübün, 31 yaşındaki oyun kurucunun transferi için öncelikli hakka sahip olacağı da belirtildi.   

İspanyol basınına konuşan Salva Arco, " Ülke dışında basketbol oynama hedefim vardı. Fakat bu kolay olmayacak. Fransa, Almanya ve Türkiye gibi üst seviye ülkelerin ne birinci ne ikinci liglerinde oynayan bir İspanyol oyuncu yok. Sadece Almanya'da oynayan Oscar Alvarado var. O yüzden bu tercihi yaptım" ifadelerini kullandı"
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 13:10:58 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #18904 : 10 Eylül 2015, 09:10:28 »
furkan'ı nba'den dondurebilirsek bize gelme sansı var mıdır? bilen var mı? yoksa gs bir turlu adamın elini kolunu bagladı mı?

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #18905 : 10 Eylül 2015, 10:18:37 »
furkan'ı nba'den dondurebilirsek bize gelme sansı var mıdır? bilen var mı? yoksa gs bir turlu adamın elini kolunu bagladı mı?

Zamanında Furkan ayrılırken şöyle bir haber çıkmıştı:

http://www.basketdergisi.com/furkandan-son-jest-umit-avci.html

Ne kadar doğrudur bilemiyorum, taraftarlarının gazını almak için mi öyle söylediler, yoksa belli bir miktar mı ödemek zorunda, böyle bir anlaşma varsa ne kadar süreyle geçerli hiç bir bilgi yok. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.

Çevrimdışı ozancan17

• Üye
  • Yer: canakkale
« Yanıtla #18906 : 10 Eylül 2015, 17:51:50 »
Arkadaşlar datome yerine gallinari yi alma şansımız olabilir miydi?  Nba den dönme olasılığı olur muydu?tabi artık geçti.de sadece merwk ettim.

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #18907 : 10 Eylül 2015, 19:32:46 »
Arkadaşlar datome yerine gallinari yi alma şansımız olabilir miydi?  Nba den dönme olasılığı olur muydu?tabi artık geçti.de sadece merwk ettim.

Olacak iş değildi,  2012'de 4 yıllığına 42 milyona imzalamış bir adamın piyasasının Avrupa'ya düşmesi çok kolay değil. Hem bu adam daha dört ay önce Dallas maçında 47 sayı yapmıştı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #18908 : 11 Eylül 2015, 04:39:24 »
Datome İtalya'da neden hiç süre bulamıyor ya? Nedenini bilen yada tahmin edebilen var mı?

Çevrimdışı furkan

• Üye
« Yanıtla #18909 : 11 Eylül 2015, 08:35:36 »
Datome İtalya'da neden hiç süre bulamıyor ya? Nedenini bilen yada tahmin edebilen var mı?

Sakatlandı, önce grup maçlarında oynamayacak dendi, şimdi de turnuvayı kapattığı söyleniyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #18910 : 11 Eylül 2015, 12:54:43 »
semih erden in gidişine üzülmemiştim de barış ı gördükten sonraa üzülmeye başladımm...çok zor katlanırız bu adama..bu takıma sizce uzun almamız gerekmiyor mu?

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #18911 : 11 Eylül 2015, 13:41:10 »
Datome'un sakatlığı ilerleyen zamanlarda tekrar etmez umarım... Semih'in ayrılmasına zerre üzülmedim, Obradovic de memnun değildi zaten bu elemandan; biraz daha gezsin bakalım... Yerli rotasyon sıkıntı ama yapacak şey yok denecek kadar az, üst düzey genç yerli oyuncu zaten çok az yetişiyor onlar da Efes'te şu an. Benim anlayamadığım 19 yaş milli takımla şampiyonlarda yardıran gençlerden amiyane tabirle "cacık olmaması."

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #18912 : 11 Eylül 2015, 14:17:27 »
Bu aslında onlardan mı kaynaklanıyor pek emin değilim. Biz birçok branşta u bilmem kaçlarda hep başarılı oluyoruz ama o isimleri birtürlü a takım düzeyine taşıyamıyoruz.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18913 : 12 Eylül 2015, 17:31:18 »
Daha sezon başlamadan Bogdanovic ve Vesely sezon sonunda gider muhabbetleri başladı. Udoh da eminim sadece dönmeyi hedefliyor. Genç oyuncu bulsanız zaten NBA hemen kapıyor. Avrupa basketbolu hakikaten çıkmazda...

Umarım bu sezon en çok NBA ihtimali olmayan Bobby, Rick, Sloukas, Kalinic, Datome ve Antic gibi oyuncularımızdan katkı alırız. Takımı artık NBA rüyası olmayan oyuncular üzerine kurmalıyız.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #18914 : 12 Eylül 2015, 19:50:39 »
Zamanında Furkan ayrılırken şöyle bir haber çıkmıştı:

http://www.basketdergisi.com/furkandan-son-jest-umit-avci.html

Ne kadar doğrudur bilemiyorum, taraftarlarının gazını almak için mi öyle söylediler, yoksa belli bir miktar mı ödemek zorunda, böyle bir anlaşma varsa ne kadar süreyle geçerli hiç bir bilgi yok. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.

Hiçbir manası yok. Hemen CAS'tan döner. Oyuncunun oynama hakkını elinden alacak sözleşme yapılamaz. En kötü ihtimalle FIBA boyout belirler.

Onlar böyle kandırmaya devam etsinler kendilerini. Yeter ki oyuncuyu ikna et.