Forumun işleyişinden sıkıntıyı açık açık kendi içimizde söylediğimizi Sen de biliyorsun.
Ya söyleyemeden uçurulan,şikayetlerini iletenleri ne yapalım ?
Çözüm bulamayanların kendi istekleri ile medenice uzaklaşıyorları bir güzel diyebiliyorken
acaba çuvaldızı neden biraz da kendimize batırmıyoruz insanların gitmesi mi güzel
gitmemesi için üzerimize düşenin yapılması mı ?
Herkesin görüşü kendisini bağlarsa herkesi bağlayan bir genelleme yapmadan kendi adımıza
konuşacağız kimse sonucu belli bu tartışmaya girmeye meraklı değil.
Forumdan,işleyişten kendi adına memnun olabilirsin forum Eren Onur Kişisel forumu değil ki
herkesin memnun olması için neden çaba sarf edilmesin.
Ha öyleyse biz de bilelim son dönemde hissettiğimiz hava da böyle de.
Meramımızı anlattık ikimiz de lütfen uzamasın dediğim gibi Perşembe'yi bekleyelim.
Bu kadar çok çeşidi bünyesinde barındıran bir toplulukta illaki ayrışmalar olur. Bence bu normal. Benim sıkıntılarım bunlar değildi. Kendi içimizde konuştuğumuz şeyler daha farklı şeylerdi hafızam beni yanıltmıyorsa. Keza bunları yine görürsem yine yönetim topiğine yazarım.
Ben O'nun yanında hiçbir şey bilmediğimizi düşündüğümü anlattım. Hataları görememeyi değil. Herkes kendince iyi izleyicidir. Bahsettiğim şey bu değil.
Bana yazılan bir şeye cevap attım, sorun çıkartmak gibi bir niyetim yok. İşleyiş neyse ondan devam ettim yani.
Söylemeden uçurulan şikayetler de insanın kendi hatası bence. Herkes herkese özgürce derdini anlatmalı. Hiçbirimiz canavar değiliz. Gerekirse yargılamayı da yaparız.
Kendi içimizde de forum olarak da konuşabiliriz. Benim için hiç sıkıntı yok. Hatta buluşmada da özel olarak sorduk, sağolsun herkes çok memnundu. Herkes forumdan şikayetçi gibi bir ortam oluşmasın. Herkesin memnun olma olasılığı olan bir kurum imkansızdır. İşin olumsuz tarafının yanında, olumlu olan ve çok fazla olan kısma da dikkat etmek lazım. Her neyse, dediğim gibi; konuşulacak neyse konuşalım.