Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Şampiyonlar Ligi (2014/15)  (Okunma sayısı 177674 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Sene başında Kim-Brakoceviç-Garay-Fabiana yabancılarıyla yola çıksak Vakıf'ı dümdüz ederdik. Blok tutamayan ve hücumda saçmalayan Bauer yerine Gökçen oynasa arada iki blok tutardı. Adamların iki 4 numarası da bizden iyi üstüne her ne kadar nefret etsem de Gözde gibi yerlileri de var. 2010'da ki gibi yerli kadrosu oluşturulmalı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu takıma ne yapıp edip Naz geri alınmalı. Alınmazsa seneye yine elif'e kalırız. Pasörü yabancı oynatsan bir köşe smaçörü yerli olmak zorunda ligde. Nerden baksan ilk öncelik Naz olmalı.

Sonra da italyanların topu ikinci öncelik şutlanmalı. Hiçbirisini görmek istemiyorum takımda.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Şu lisede okuyan kız Melis varya o hırs o inanc bizdeki birçok oyuncudan iyi kız nerdeyse kafasını kırıyordu .şu gencecik kızdan utanın be 35 gelmişiniz ama bir top çıkaramıyonuz ama Melisin çıkardığı toplara agzım açık kaldı.Helal olsun kızım sana .
Artık konuşmaktanda yazmaktanda bıktım.kim dinliyorki bizi.Yabancı sınırlamasının oldugu yerde yerli transferi yabancı gelmiyecek gibi kalitede yaparsan gelen yabancılarda en az vakıfbankın ki gibi kaliyeli olursa ancak vakıfbankı yenersiniz.Sanki bizim derdimiz yoktu gibi birde devlet bankalarıyla ugraşıyoruz.İnnnnşalllahhh Eczacıbaşı eler.başkabirşey dilemiyorum.Nefret ediyorum Vakıfbanktan.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Bu maçtan zaten ümidim yoktu ama takım bana inat güzel oynadı bugün. Maçın en kötülerinin Bauer ile Bosetti olması çok ilginç bir detaydı. Melihayı ilk defa bu kadar etkili oynarken seyrettim. Hoca da aslında dersine iyi çalışmış ama en kritik yerlerde saçma değişiklikler yaptı. Kim maşallah elinden geleni yapıyor, Lo Bianco hatalar da yapsa - gsdaki hali beni endişeye sevketmişti - oldukça iyiydi. 2. pasörünüz Elifse malesef yanıyorsunuz. Ancak maçın en iyisi bence Melisti, helal olsun kızımıza. Bu kız bizim takımda banko oynar kardeşim. Onu inşallah kazanmışızdır.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Lo Bianco, Bosetti, Bauer büyük balon olduklarını gösterdiler. Şube kapatılsın ilk once. Ciddiyim büyük bir travma oldu çok büyük. Bu seneki rezillik geçen seneki kadın basketbol rezilliğinden bile daha büyük rezillik oldu. Geçen sene şampiyon olamayacağımız belliydi, ve sezon başı beklentiler yoktu tabiiki. Ama bu sene bu kadro tüm kupalara ambargo koyulsun diye kuruldu. Kim, Bosetti, Lo Bianco, Montano. Bauer, Eda. Kağıt üzerinde bile rüya gibi gözüküyor bu kadro. Sezon başında burada, twitterda tartışmıştık. Lo Bianco ve Bosettinin alınmasına kesinlikle karşıydım. Keşke beni yanıltsaydılar. Keşke. Bosetti Garaydan iyi diyenlerde vardı. Garay geçen sene iyi mi oynadı? Bence evet, en azından her maç 40%larda hücüm ediyordu. Servislerde mükemmel katkı veriyordu ve sahadakı cool duruşu. İnanılmnaz sıçraması vardı bloklardada çok iyi katkı veriyordu. Bosetti UTANSIN. Abbondanza UTANSIN. Başka birşey söylemiyorum güvenilmeyen Meliha maçı ve turu getirecekti belkide. Eğer Lo Bianco saçma sapan şeyler yapmasaydı. KAç kez söyledik, ulan bu Lo bianco 2 senedir dökülüyor diye. Klası var dediler, efsane dediler. FENERBAHÇEDE, KARİYERİYLE ÖVÜLEN OYUNCU GÖRMEK İSTEMİYORUM ARTIK, BU KADAR NET. GEÇEN SENE KLEİZA BU SENE LO BİANCO. 2 senedir gs da rezilleri oynadi Lo Bianco hangi akilla guvendik bir turlu anlayamadim. 2 ci seti kazandigimizda yazmistim su lo bianconun gereksiz zorlamalari basimiza is acacak diye.

En skandal yer burasi: Bosetti 23%
Eda 33%
Meliha 22%
Montano 33%
Bauer 29%
WE HAVE LO BIANCO THEY DON'T. Cok fena patladi cok. Yani nedir su hucum yuzdeleri. Bu kadar iyi manset almisken nedir arkadas su hucum yuzdeleri biri aciklasin.
 Guvenilmeyen turkler bu mac cok iyi oynadilar. Eda, Melis, Meliha hepsine helal olsun. Kim diyecek soz bulamiyorum, Kim daha iyilerine layik, Abbondanza gibi vasifsiz adamin takiminda oynamak Kim e gore degil. 5. Sette dokunsan aglayacak durumdaydi.

Abbondanza icin birsey yazmak istemiyorum, sadece Allaha hevale ediyorum. Ayni seyleri yazmaktan biktim ve sıkıldım artık. Yazdiklarimda yanlis birsey oldugunu dusunen varsa buyursun yazsin. Sonuna kadar tartisalim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kelimesi kelimesine katılıyorum.ama boş geçen sene önüne geleni yolladıklarında çok yazdım gelen gideni aratır bunlar la vakıfbankı yenemezsiniz Kristin ,bosetti ayarında türkiyede bir çok oyuncu var bianco yaşlı ona veriklen parayı git naz'a ver o gittikten sonra takım yattı diye ama bizim taraftarlar bile sen ne anlarsın veleyboldan Bianco dünya markası dediler.Naz,Gözde,Gizem,Neriman,neslihan ,Kübra, ve şuan aklıma gelmiyen isimleri yazdım önce bunları alın çok iyi 3 yabancı butakımı kimse tutamaz dedim.İnanmıyan geçenseneki Hakan dinçay twitlerine bakabilir.ya su lisede okuyan kız kadar olamadılar ya kahroluyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Şu antrenör pisliğini sevinçten yerlere yatırdınız ya yazıklar olsun.İnşallah ilk maçta yenilirler.Ntv sporda kına yaksın

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Geçen sene  Kadınlardada,Erkeklerdede Avrupa şampiyonu olmadıkmı biz?Neden kaptan Seda dahil herkesi yollayıp Kristin,Bianco,Bosetti,Montano'yu aldık bunu anlıyamıyorum.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Böyle loser bir hoca ile bu kadar.Adamın tarihi Kaybetmek le ünlü açın bakın
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Su forumda büyük harf yazmayın lütfen.
kimse mal değil herkes anlıyor..

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Geçen sene  Kadınlardada,Erkeklerdede Avrupa şampiyonu olmadıkmı biz?Neden kaptan Seda dahil herkesi yollayıp Kristin,Bianco,Bosetti,Montano'yu aldık bunu anlıyamıyorum.
basit...sabır testi!
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
Abbondanza kovulmadimi hala?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ligi alsa bile gönderir Başkan bu saatten sonra..
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
FBTV 3-2'lik şanlı Vakıfbank zaferimizi yayınlıyor şu an "galibiyet galibiyettir" diyorlar sanırım!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abbondanza & Guidetti ortaklığında ki  Vakıfbank , Naz & Montano nun da katkıları ile bizi serinletti.:(((  çok konuşuruz ama özet yukarıda

Twitter'da yazdım. .altını çok doldururuz.
Lo /bosetti filan da çok kötü oynadilar
Abbo geçen sene güzel işler yaptu ve bence krediyi hak etmişti ama bu sene o krediyi tuketti.
takımın temel taşı pasör ya Türk olacak.  Tabiki elif gibi nilay gibi leş değil Naz gibi dünya klasinda olacak
yada yabancı olacak ise de lig avrupa fark etmeksizin devamli o oynayacak... ligde oynamayan pasör vs olmuyor takim ahenki saglanamiyor..
iyi manşet aldik ilk 2 set çok iyiydik ama sonra ki 2 set betbat oynadik
sheilla berbat bi sezon geçiriyor ama çıktı  en kritik maçta muhteşem oynadı..  tecrübe böyle birşey sanırım..

Guidetti harici italyan koc istemiyorum  . Yıllardır yazarim hala yazacagim. Italya haricinde bu herifler başarılı olamazlar. Italya daki voleybol kültürünum ekmeğini yiyorlar..
bu ülkenin dinamikleri farklı. . Guidetti de o burun ile italyan llamaz. Kesin sulalesinde bizim Artvin li birisi vardır.  Araştırılması gerekiyor 8)
brako yerine montano yu da kim aldiysa gotune kina yaksin

3 sene önce takımı dagitanlar işte bu günlerin sorumluları
ze yi bitakanlsr o kadroyu ve o sistemi bozanlar  sucludur
Naz i rakibe vermek fenerbahçe voleybol tarihinin en büyük hatasıdır. en büyük aptalliğıdir en büyük dangalakligidir...

Undersize voleybolcu (pasör &smaçor) ve oyun aklı  -550 olan çapraz istemiyorum
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 09:27:22 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı furkan

• Üye

Geçen sene Avrupa şampiyonu olmadık, kadınlarda iki, erkeklerde üç numaralı kupayı aldık, o kupaların seviyesiyle Şampiyonlar liginin seviyesi arasında dağlar kadar fark var.

Bu nedenle kadronun dağıtılmasında, hele ki 2009 şampiyonluğundan sonraki sakatlıklarla dibe vurmuş Seda'nın gönderilmesinde bana göre tuhaf karşılanacak hiç bir şey yoktu, ancak sorun bu seneki kadro planlamasında oldu. Aslında kağıt üzerinde bakıldığında hiç  de fena görünmüyorduk, ama Bosetti'nin sakatlığı+beklediğimiz formu bulamaması, Adondanza'nın oyuncuların bireysel performanslarına doğru düzgün katkısının olmaması, yönetimin salona taraftarın bir kısmını sokmaması vs. gibi çok sayıda faktör bir araya geldi ve bu duruma geldik.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 09:55:08 Gönderen: furkan »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Seda gitti daha beterleri geldi. Bosetti büyük hayal kırıklığı. Şahsım adına kendisi ile ilgili ciddi yanıldım. Duşunun meliha giriyor, takım toparlanıyor. Hep dedim yine dicem. Biz başarılı olduğumuz dönemlerde bayan baskette de bayan voleybolda da, erkek voleybolda da Turk oyuncularımızla fark yaratıyorduk. Ne zaman oyuncularımızı dağıttılar biz de dağıldık. Tekrardan aynı sey olmalı. Yerli rotasyonu kuvvetlendirilmeli.
Naz, kübra, gizem, Neriman gibi oyuncuları katmalıyız kadroya. Yabancı sonra gelir. Yoksa her sene samari yer dururuz. Tabi bir de Ze. Antrenör ne kadar önemli, goruyoruz erkek basketbolda.