Besim abi senin görüşlerine her zaman saygı duyuyorum,olaylara bakış açını da her zaman sevmişimdir.Lig maçını zaten iplemedim bunun nedenlerini de yukarda yazdım ama 2 maçı kazanan takımın tur atlayacağı bir play off maçında sen ikinci maçı kazanıp tur atlamak varken,ilk kaybettıgın maçta üzdüğün taraftarının gönlünü almak varken,sahada böyle vurdumduymaz olursan o zaman taraftar da eleştiri yapar ve her zaman da yapacaktır
Katiliyorum zaten. Hep beraber burada fikir alisverisi yaparak, bircok husustaki fikirlerimizi gelistirip, degistirdik. Daha da olgunlastik. Bunlardan biri de "mac ozelinde yapilan elestiri" ile "takimi genel olarak elestirme" arasinda ayirim yapma. Takim bir macta kotu oynayip hatalar yapinca, bunlarin elestirilmesi normaldir. Bu gayet saglikli bir sey. Keza Hoca'nin kendisi bile mac ozelinde oz elestiriler yapiyor. Dedigim gibi, burada bazen algi karmasasi olusuyor. Mac ozelinde yapilan elestirileri bazilari takima genel olarak yapilan bir elestiri olarak algiliyor. Dikkatle okuyanlar gormustur. Sezon basindan beri, en kotu oynadigimiz zamanlarda bile takimi kiyasiya sivadim. Genel olarak muazzam bir takim haline gelince de, mac ozelinde yaptigim elestirilerin dozunu biraz arttirdim zira takim artik kendini kanitladi; belli taslar yerine oturdu.
Tekrar bu macin ozeline gelecek olursak, sahada oynanan oyunun savunulacak bir tarafi yok. Gerek de yok zaten. Ama Galatasaray taraftarinin dediklerini de cok takmamak lazim cunku bir tarafta adi Avrupa'nin devleri ile anilan Fenerbahce, diger tarafta ise biraz da mucize eseri playofflara kalmis; Euroleague'de Top 16'da sonuncu olmus bir takim var. Ote yandan, gozlemlenebilir verilere bakinca, bizim oyuncularin mac sectigine iliskin ciddi emareler var. Boyle oldugu vakitler Usak'a bile kaybedebiliriz.