"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 31-15 üçlük yemek bence facia savunmada...Kaymalar kötü.Çoğu boş atıştı.En az 3 tanesinde Hickman ve BOGDAN fırçayı yedi ve değişmedi..VESELY olmadık yerlere yardıma gitti.Ceyhun Altaya 2 li sıkıştırma yaptı 2 kez.
katılmıyorum murat. min 5 tanesi mucize 3sayılık.. 15 sayıya tekamül eder. hatalar varmı tabiki var bu inkar edilemez. hata da olacakesas kötü savunma demek 2 lik sayıyı fazla yemek demektir. kötü leş savunma dediğin takım rakip takım 15 tane 3 sayılık attığı maçta 76 sayı yemez.leş savunma izlemek isteyen takım 2 sene önceki fenerbahçe yi açıp izlesin..
Bu maç genelinde değil 2 senedir bizim en büyük sorunumuz 3 lük savunması zaten abi..Orada sanırım bir hata var bence..Genel savunma olarak görme bunu
eren 5 numaradaki isme göre ya adam değişmeli savunma yapıyoruz yada Zoriç oyunda olunca top getiren adamı zoriç tepede ikili sıkıştırma yapıyor. hatalarımız olmasına rağmen fena değliz. öyle elini kolunu sallayan içeriye giremiyor. ksk 3 periyor sonunda 22&12 3 sayılık isabet bulmuştu . 5 tanesi de el üstü şut. yardım savunmasında hata yapıyoruz. normal olarak bu savunma da kaymaların tam olarak zamanlaması iyi olmak zorunda savunma hücum etmekten daha çok daha özverili birşey eren kardeşim ocak ayında anca takım oturur diye düşünüyorum. ocak ayına kadar yolumuz biraz yorucu olacak
Bizim açımızdan, korkunç bir koç performansı vardı bu akşam, savunulacak yanı yok. Karşı tarafa gelince, net bir şekilde Ufuk Sarıca yaptığı doğru hamlelerle maçı kendilerine getirdi.
Forumda daha önce tartışılan mesele kimilerinin Obradovic'i hiç eleştirmediği,kimilerinin ağır eleştirdiği konusu.Elbet eleştirilir ama böylesine bir kariyere sahip coach bu kadar kolay harcanmamalı.
maçı izleyemedim lakin oynayanlar mı çok iyi yoksa oynamayanlar mı bu kadar kötüler yerli oyuncuların süreleri facia resmen??
Kulağımıza bazı şeyler geliyor, en azından benim geldi, doğrulatamadım bir şey diyemem ama yerli oyuncuların özellikle 'genç' olanların aklını başına devşirmesi lazım, aksi takdirde daha çok bu sorularla karşılaşırız.