Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 424827 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi 31-15 üçlük yemek bence facia savunmada...Kaymalar kötü.Çoğu boş atıştı.En az 3 tanesinde Hickman ve BOGDAN fırçayı yedi ve değişmedi..VESELY olmadık yerlere yardıma gitti.Ceyhun Altaya 2 li sıkıştırma yaptı 2 kez.
katılmıyorum murat. min 5 tanesi mucize 3sayılık.. 15 sayıya tekamül eder. hatalar varmı tabiki var bu inkar edilemez. hata da olacak
esas kötü savunma demek 2 lik sayıyı fazla yemek demektir.
 kötü leş savunma dediğin takım rakip takım 15 tane 3 sayılık attığı maçta 76 sayı yemez.
leş savunma izlemek isteyen takım 2 sene önceki fenerbahçe yi açıp izlesin..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
katılmıyorum murat. min 5 tanesi mucize 3sayılık.. 15 sayıya tekamül eder. hatalar varmı tabiki var bu inkar edilemez. hata da olacak
esas kötü savunma demek 2 lik sayıyı fazla yemek demektir.
 kötü leş savunma dediğin takım rakip takım 15 tane 3 sayılık attığı maçta 76 sayı yemez.
leş savunma izlemek isteyen takım 2 sene önceki fenerbahçe yi açıp izlesin..

Bu maç genelinde değil 2 senedir bizim en büyük sorunumuz 3 lük savunması zaten abi..Orada sanırım bir hata var bence..Genel savunma olarak görme bunu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Bu arada maci kaybettiren zocun en dogru hamles Emiri cikartmasiydi yahu sen artik bu takimi kaptanissin 7 yil onceki sacmalamalari atik yapamazsin maci kaybettrmis bile olsa son derece dogru karardi

Maca gelirsek oguzu unuttu rezil bir aksam gecren belicaya fazla sureverdi takimdak en formda oyucu cani oyatmadi glocku en kritik anda kenarda tuttu switching ise yaramazken mac boyu israrla değiştirmedi birebire donmedi melihe az sure verdi savnma icin serhati semihi kullanmadı .. benim gördüğüm bir kac problem bunlardı

Çevrimdışı RBaggio

• Üye
Maç öncesi 1 sayıylada olsa kazanmaya razıydım zira KSK kupada nispeten zor bir gruptan 3/3 le geldi ve bizim takımda tam olarak roller belli değildi..Zira bu sene çok şey beklediğimiz 2 Sırptan toplam 10 sayı bile bulamadık her şeye rağmen son çeyreğe 8 sayı önde girdik ancak 24 saniye süresi sayacının bozulması ritmimizi bozdu 3 çeyrekte 66 homojen (20-21-25) sayı atan takımımız son çeyrekte 9 sayı atabildi.Bununla beraber 1 numara oynanayn Hickmanın maçın sonunda yaptığı akıl almaz top kaybı ve 2'de 0 serbest atışı tamamen ipimizi çekti.Sonuç olarak her şeye rağmen alabileceğimiz bir kupayı bence basketbolun doğrularıyla oynamayan (deneme = 28 2 sayı,31 3 sayı ve bu her zaman böyle) bir takıma kaybettik.Sezon uzun enseyi karartmaya gerek yok roller biraz daha oturduğunda bu takımın F8 (azcık fikstür şansıyla)yapması ve ligde şampiyon olması yakın ihtimal.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2014, 23:08:14 Gönderen: RBaggio »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bu maç genelinde değil 2 senedir bizim en büyük sorunumuz 3 lük savunması zaten abi..Orada sanırım bir hata var bence..Genel savunma olarak görme bunu

değerli dostum ben bu seneden bahsediyorum .
yoksa geçen sene iyi savunma yapamıyorduk zaten
bu seneki durum biraz daha farklı . daha taşlar yerine oturmadı ama geçen seneye göre çok daha iyi savunma yapacağımıza hem inanıyorum hemde düşünüyorum hemde uykum geldi ben yatıyorum :)
Allah rahatlık versin.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bizim açımızdan, korkunç bir koç performansı vardı bu akşam, savunulacak yanı yok. Karşı tarafa gelince, net bir şekilde Ufuk Sarıca yaptığı doğru hamlelerle maçı kendilerine getirdi.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
eren
5 numaradaki isme göre ya adam değişmeli savunma yapıyoruz yada Zoriç oyunda olunca top getiren adamı zoriç tepede ikili sıkıştırma yapıyor.
hatalarımız olmasına rağmen fena değliz. öyle elini kolunu sallayan içeriye giremiyor.
ksk 3 periyor sonunda 22&12 3 sayılık isabet bulmuştu . 5 tanesi de el üstü şut.
yardım savunmasında hata yapıyoruz. normal olarak bu savunma da kaymaların tam olarak zamanlaması iyi olmak zorunda
savunma hücum etmekten daha çok daha özverili birşey eren kardeşim
ocak ayında anca takım oturur diye düşünüyorum.
ocak ayına kadar yolumuz biraz yorucu olacak

Abi sürekli adam değişerek risk alıyoruz bence . Ufacık zamanlama hatasında iyi şutörlü takımlar cezayı keser .

Zamanla çok daha oturmuş savunma yapacağız o şüphesiz zaten . Geçen sene Bojan'ın gösterdiği gelişme bile buna bir referans .

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bizim açımızdan, korkunç bir koç performansı vardı bu akşam, savunulacak yanı yok. Karşı tarafa gelince, net bir şekilde Ufuk Sarıca yaptığı doğru hamlelerle maçı kendilerine getirdi.

Evet budur..Ayrıca biz ellerimizle verdik diyerek KSK nin başarısını da örtmemeliyiz adamları kutlarım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Çok keyfim kaçtı çok..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Forumda daha önce tartışılan mesele kimilerinin Obradovic'i hiç eleştirmediği,kimilerinin ağır eleştirdiği konusu.Elbet eleştirilir ama böylesine bir kariyere sahip coach bu kadar kolay harcanmamalı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Forumda daha önce tartışılan mesele kimilerinin Obradovic'i hiç eleştirmediği,kimilerinin ağır eleştirdiği konusu.Elbet eleştirilir ama böylesine bir kariyere sahip coach bu kadar kolay harcanmamalı.
lan niye stress yapıyorsun kim harcayabilir koçu , kemal yazdı işte kötüydü bu akşam ne oldu , rahat ol lan biraz stress yapma.
koçu kimse harcayamaz. sıkıntı yok . bu takım kaybedecek kazanacak spor sonuçta.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
maçı izleyemedim lakin oynayanlar mı çok iyi yoksa oynamayanlar mı bu kadar kötüler yerli oyuncuların süreleri facia resmen??
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
maçı izleyemedim lakin oynayanlar mı çok iyi yoksa oynamayanlar mı bu kadar kötüler yerli oyuncuların süreleri facia resmen??

Kulağımıza bazı şeyler geliyor, en azından benim geldi, doğrulatamadım bir şey diyemem ama yerli oyuncuların özellikle 'genç' olanların aklını başına devşirmesi lazım, aksi takdirde daha çok bu sorularla karşılaşırız.

hmetin

• Ziyaretçi
Cook uzucu bir aksam oldu.KSK yılda bir oynanacak mac oynadı.Nerdeyse orta sahadan attıklarının bile hepsi girdi.Ama maçı veren,hediye eden bizdik.Son 2 dakikaya 71-65 onde girmişken baskılı savunmada kaybettiğimiz sacmasapan 2 top ile maçı hediye ettik.Bu sezon emin olduğum konu iyi ya da kotu butun sezon Hickman konuşulacak.

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Kulağımıza bazı şeyler geliyor, en azından benim geldi, doğrulatamadım bir şey diyemem ama yerli oyuncuların özellikle 'genç' olanların aklını başına devşirmesi lazım, aksi takdirde daha çok bu sorularla karşılaşırız.
  o gençlerde insan sağda solda gezebilir kız arkadaşlarıyla ama instagrama vs. atınca sorun oluyor bu ülkede böyle maçlardan sonra ...