Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426661 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Ben Berk'e hic kızmıyorum.Cocuk blok da yese buldugu sanslarda birseyler yapmaya calısıyor.U18 MVP si ve 2 yıldır cogu maca ilk 5 cıkan Kenan'da bir ilerleme gormemek insanı uzuyor.Ne Cedi,ne Furkan ne Okben ne Egemen vs hicbiri MVP degil, Kenan ise MVP olmus Avrupa'nın bildigi ve beklenti cok olan bir oyuncu, Cedi'nin attıgı 3'lugu Kenan'ın da atması lazım,Dogus'un yaptıgı blogu Kenan'ın da yapması lazım artık 20 yasında bir oyuncu Bogdan ile kac yas farkı var.Goudlock kotu oynayabilir.Bir macla yerin dibine sokan olmussa yanlıs yapmıslar.Ama Goudlock 40 da atsa biraz savunma yapması lazım

Tribun cok iyiydi.Uzun zamandır oyle gur bir ses,vura vura vura ,Sampiyon FB tezahuratları duymamıstım.Vesely iyiydi.Bjelica iyiydi.2 tane 3'luk takımın ritmini bozdu.Dogus,Jenning bize oynayacagı tuttu.Daha dun calınmayan 2 tane faulle son saniyede Dacka'yı yenenler bugun cok istekliydi.Hayırlısı olsun.Bu macta 20 yiyelim ama CSKA macını alalım.

Abi buraya dört isim yazmışsın mvp olmadılar diye ama üçünün altyapı turnuvalarında mvp olmuşluğu var. Yazının genel fikrini etkilemez tabii ama belirteyim dedim.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Sene başından beri Bo'yu en çok aradığımız maç bu maç olmuştur herhalde.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Efes'ten hoşlanmıyoruz ama şunu da belirtelim kağıt üzerinde belki de EL'in en ciddi savunma kısaları var ellerinde. Tutturdukları zaman akıllı oynamazsan poatyı göstermeyebiliyorlar ama onların temel sorunu her şeyi ortalama oyuncuları yok Perper dışında. Ya çok iyi savunmacı, vasat hücumcu; ya da lokum savunmacı, iyi hücumcu. E, savunmacılar iyi hücum edince rahatlıyorlar da her zaman olmuyor işte.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Lasme oyundayken +/- istatistiğini bulabileceğimiz bir yer var mı ? Dün canlı anlatımdan bakmayı unuttum , bulabilir miyim ?

Çevrimdışı sensiblex

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Üsküdar
  • Fenerbahçe Tribün Lojistik Destek
Sayin Kemal Erdem, o salonun aklanmasina imkan yok.  Macin basindaki farkin kapanmasina etki etmis olabilir; oyle demeyin. 

Bizim salona birkac defa gittim (ve gayet ciddi maclardi).  Hayatimda gordugum en kotu basketbol ortami diyebilirim. 

:) Sence Kemal kardeşim, Ataşehir' de maça Efes karşısında 0-16 seri ile başlasa takım nasıl bir manzara olurdu. Bak tasvir edeyim, henüz millet ilk periyot tam olarak içeri girip yerleşmediğinden altlarda büyük boşluklar olurdu. Pota arkasındaki grup henüz bedava biletleri çözemediğinden yerinde olmazdı.
Skorun şokunu atlatamadan alınan ilk molada doğum günü kutlamalarını izlerdik. Tabi o esnada ben bu rezaletin bir videosunu çekiyor olurdum :))
Üst kattaki Okul Açık Tribünü tezahüratlarla canlandırmaya çalışsa da , alt kattaki oturan seyirciler sadece skor lehine olduğunda gaza gelebilen , mağlup durumdayken olumsuz şekilde veryansın eden profil çoğunluğunda olduğu için takımın sayısını alkışlamaktan öte bir şey yapmazdı. Belki bu homurtular arasında koç Kenan'ı kenara alırken ıslıklayan yuhlayanlar bile olurdu, bir ay önce Ricky'e olduğu gibi.

Anca bu tip kitle skor başa baş olunca moralleri düzelir , periyot arası bangır bangır çalan Fenerbahçe marşına eşlik ederdi.

Şimdi birde şu videoya bak, bunu çekmeye başladığımda skor 19-2 olmuştu bile.Oyuncuların bu kadar kötü olduğu maçta skor beraberliğe gelene kadar büyük bir efor sarfedildi.

Bu Abdi ipekçi - Ataşehir salon farkından ziyade , belki de bu  özveriyi sergileyecek bir topluluğun kendi salonunda yabancılaştırılması zihniyetinden kaynaklanıyor.

« Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 22:35:40 Gönderen: sensiblex »
Düştük yine yollarına, sevdamızı haykırmaya...
http://www.youtube.com/user/sensibleturk

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Lasme oyundayken +/- istatistiğini bulabileceğimiz bir yer var mı ? Dün canlı anlatımdan bakmayı unuttum , bulabilir miyim ?
Bulamazsın.

İç-Dış dengesinde ise biraz bizim şutorlerimizin kötü gününde olması da etkili oldu. Dışarıdan yeteri kadar açamadığımızın için pota altına gömüldüler. Diğer türlü 2 şutörü karşı tarafa gönderip, direk Bjelica üzerinden forvetten pas aktarabilirsin ancak ne Vesely ne de Zoric bence Lasme'ye sırtı dönük oyunda üstünlük sağlayamaz.

Zizis ya da Hickman'ın olması da çok değiştirdi. Şu şekilde yardıma gelen oyuncular Kenan ve Berk'ın oyuncularıydı. Normal de bu kadar rahat gelemezler yardıma..

Dün ders çıkartılması gereken kötü bir gündü. Kendi adıma Efes'e 80 sayı atabileceğimizi gördüm. Bu potansiyele sahip olduğumuz için sevinçliyim ama bunun gerçekliğe dönüşmesi için hala değişmesi gereken çok şey var. 
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Bulamazsın.

İç-Dış dengesinde ise biraz bizim şutorlerimizin kötü gününde olması da etkili oldu. Dışarıdan yeteri kadar açamadığımızın için pota altına gömüldüler. Diğer türlü 2 şutörü karşı tarafa gönderip, direk Bjelica üzerinden forvetten pas aktarabilirsin ancak ne Vesely ne de Zoric bence Lasme'ye sırtı dönük oyunda üstünlük sağlayamaz.

Zizis ya da Hickman'ın olması da çok değiştirdi. Şu şekilde yardıma gelen oyuncular Kenan ve Berk'ın oyuncularıydı. Normal de bu kadar rahat gelemezler yardıma..

Dün ders çıkartılması gereken kötü bir gündü. Kendi adıma Efes'e 80 sayı atabileceğimizi gördüm. Bu potansiyele sahip olduğumuz için sevinçliyim ama bunun gerçekliğe dönüşmesi için hala değişmesi gereken çok şey var. 

Bunu sizden duyunca aramayı tamamen bıraktım :( keşke dün çıkarsaydım kendim .

İlginç bir rakam bulacağımızı düşündüğüm için istiyordum öğrenmeyi . Maçı değerlendirme amacım pek yoktu . Bizim pek çok kötümüze pek çok iyiyle karşılık gelince sonuç kaçınılmaz oldu .

Ayrıca iki takımda ne katılacak ouyncuları ile bambaşka takımlara dönüşebilirler . Sezon öncesi hazırlık maçları gibi değerlendiriyorum ben maçı .

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
Efesim savunmacıları bile iyi sut atınca oldu bu olanlar..arkadaş doğru diyor..yoksa Efes iyi savunma yaptığı maçlarda bile 70 -72 sayıyı zor görüyor hücumda...yani ekstra attılar biz hücumda çok top kaybettiğimiz fen haddinden fazla...yani biz hücumda nerdeyse sıfır is yapıp bunlara 67 attık..hucumda isler rayinda giderse azıcık biz efes maçlarında bile 78-80 sayıyı kolay buluruz..
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 22:57:57 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
Bunu sizden duyunca aramayı tamamen bıraktım :( keşke dün çıkarsaydım kendim .

İlginç bir rakam bulacağımızı düşündüğüm için istiyordum öğrenmeyi . Maçı değerlendirme amacım pek yoktu . Bizim pek çok kötümüze pek çok iyiyle karşılık gelince sonuç kaçınılmaz oldu .

Ayrıca iki takımda ne katılacak ouyncuları ile bambaşka takımlara dönüşebilirler . Sezon öncesi hazırlık maçları gibi değerlendiriyorum ben maçı .
Valla ülkemizin büyük sıkıntısı istatistik bilgileri olmaması :(

Maçın kaydı bende var. Gecenin devamında izlersem sana söyleyebilirim. Ancak tahminim +25 civarı olabilir :D
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Bu Abdi ipekçi - Ataşehir salon farkından ziyade , belki de bu  özveriyi sergileyecek bir topluluğun kendi salonunda yabancılaştırılması zihniyetinden kaynaklanıyor.

Aslında mevzu bundan kaynaklanıyor.

Dönüp dolaşıp aynı örneğe geliyorum farkındayım ama geçen sene final serisinin 5. maçındaki atmosfere her maç izin verilmiyor. Buna izin vermeyenler sorumludur oluşan atmosferden. Eğer ortada Ülker Arena olmasaydı ve biz resmi olarak maçlarımızı İpekçi'de oynasaydık, yönetim önlemlerini ona göre alacaktı. Yine bilet satışları ona göre ayarlanacaktı. Mevcut tabloda değişen bir şey olmayacaktı.

Yönetim - taraftar gerginliği bitmediği sürece suç hep suçsuzun elinde kalır.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 04:03:08 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bence kaybedip hırsımızı CSKA dan çıkaralım :D

başka bir şey dileseymişim olacakmış heralde :) Neyse CSKA galibiyeti gelirse herşeyi unutturur :D

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Aslında mevzu bundan kaynaklanıyor.

Dönüp dolaşıp aynı örneğe geliyorum farkındayım ama geçen sene final serisinin 5. maçındaki atmosfere her maç izin verilmiyor. Buna izin vermeyenler sorumludur oluşan atmosferden. Eğer ortada Ülker Arena olmasaydı ve biz resmi olarak maçlarımızı İpekçi'de oynasaydık, yönetim önlemlerini ona göre alacaktı. Yine bilet satışları ona göre ayarlanacaktı. Mevcut tabloda değişen bir şey olmayacaktı.

Yönetim - taraftar gerginliği bitmediği sürece suç hep suçsuzun elinde kalır.

en son tezahürat yaptığında oyuna Devin Smith yerine Rasim Başak oyuna giriyordu

Ayıptır Kemal Erdem...
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
en son tezahürat yaptığında oyuna Devin Smith yerine Rasim Başak oyuna giriyordu

Ayıptır Kemal Erdem...

Haydaaaaaaaaaaaaa, ben adam değil miyim Okan, niye böyle dedin ?

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Haydaaaaaaaaaaaaa, ben adam değil miyim Okan, niye böyle dedin ?

Cem Ağrakın çocuklarından kaçmakla tribüncü olunmuyor Sayın Erdem
Seni tanırım, pırıl pırılsın ama tribüncü değilsin
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
Bak yine mevzuyu nereye getirdi kendine yandaş bulabilmek için.