Aylar önce daha da yazmam demiştim o günden beridir de yazmıyorum.
Bugün yazmaya karar verme sebebim ise, twitter'da gördüklerimden sonra forumdaki arkadaşların bir koruma içgüdüsüyle hareket etmesini daha anlamlı bulmam.
Yazmasam da hep okudum.
Gelelim bugüne;
Obra güzel konuşmuş, Bjelica'nın alternatifi yok, eyvallah.
Peki sene başında bu takımın planlamasını kim yaptı Obra'nın kafasındaki 4 numara rotasyonu neydi, Bjelica neden buna mecbur kaldı, umarım bu soruları bir gazeteci kendisine sormuştur.
Ve tabi koçun açıklamaları kaçan serbest atışlar ve üçlükleri üzerinden hücuma yoğunlaşmış.
Ama bu takım bugün 91 sayı atmış.
Savunma anlamında sorunalar daha büyük gibi gözüküyor, takım istikrarlı bir şekilde 2 yıldır rakiplerine üçlük rekoru kırdırmasını, 90+ sayı yemesini kendisi neye bağlıyor, bu anlamda yapılan transferler, oluşturulan yapıda bir sorun varsa Obra bunun neresinde.
6 yabancı ile oynanan ve 200 dakikanın neredeyse sadece 25-30'unu yerliler alıyor ve tüm yabancıları da Obra getirmişken (yerlilerde mecburiyet var diye istisna tutuyorum), Obra'nın sorumluluğu burada ne düzeyde.
Öte yanda twitter'daki yaşananları görüyorum ve Obra bu takımda kalsın, istediklerini yapmayı denesin istiyorum.
Ama lütfen bir şeyler değişsin, Mahmuti takımından 95 sayı yemeyelim.