Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432352 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Aptal Bahaneler Sayarlar

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Darüşşafaka Doğuş yenilgisinden sonra oyuncularına sert ifadelerle yüklendi.

"Anahtar oyuncular oynamadığında sıkıntı yaşıyoruz" diyen Obradovic,  "Zaten kenardan da katkı çok az. Anlayamadığım çok şey var takımda. THY Euroleague'de oynayan takımlar her zaman ligde sorun yaşar evet ama daha büyük problemler var" dedi.

HERKES OYNAMAK İSTİYOR AMA HİÇBİR ŞEY YOK
Bjelica'yı CSKA maçında 44 dakika oynattığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı,  "İki gün sonra bugün de 34 dakika. Neden? Çünkü onsuz oynamamız zor, alternatif yok. Herkes "oynamak" istiyor. Ama sahada hiçbir şey yok... Başkasını sokuyorum, yine hüsran. İki gün önce maçtan sonraki sabahı boş bıraktım" ifadelerini kullandı.

POLİS GİBİ DAVRANIP...
"Hayatımda ilk defa kimsenin gelip çalışmadığını gördüm" diyen Obradovic, "Hiç kimse!... Sorsanız aptal bahaneler sayarlar. CSKA maçında oynayıp yorulanlardan bahsetmiyorum. Onlar da çalışmadı ama oynamayanları hiç anlamıyorum. Kimse gelmedi. İyi oyuncu olacakmış gibi davranıyorlar. Polis gibi davranıp yarın sabah herkes gelecek demem lazım.. Çünkü sıradan bahaneleri var. Sabah 10'da şuradaydım, buradaydım vs vs..." diye konuştu.

KİMSE GELİP ÇALIŞMIYOR
"Türkiye'nin en iyi takımlarından biriyiz, zirvedeyiz" ifadelerini kullanan Obradovic, "Ama en kötü istatistikler de bizde. Serbest atışlar, 3 sayı yüzdesi. Bu utançtır. Ve bunun çözümü nedir? Çalışmak. Ama kimse gelip çalışmıyor. Hep bahane buluyorlar" dedi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Obra reis fena sokmuş lafı ...anlayan anlar..anlamayana güle güle...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Konya macinxan sonra belli ki oyuncuların bir tarafı kalkmış..3 maçla inmiş oldu...
Demek ki bu kadro övgüyü değil hep eleştirilmeyi hakediyor ve bekliyor..obra orada oyuncuları överek hata yaptım diyor bence..
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 01:03:20 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Maçı izleyemedim ama şimdi biraz twitterdan bakıyorumda başkanın bazı parazitleri artık temizlemesi lazım

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Uzunları bu kadar kötü serbest atış atan takım vardır da kısaları bu kadar kötü serbest atış atan takım var mıdır?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
On numara konuşmuş bence sanırım Obra'yı haksız yere eleştirdim bir kaç HAKLI nokta da olsa.. Abi dediği gibi şut al Evladım sana doğuştan yüzde 70 gibi bi durum olmaz çalışacaksın abi kendimden biliyorum antrenman maçı yaptıkça insan gelişiyor her açıdan basketbol futbol gibi de değil tamamen çalışmak işi futbol yüzde 70 yetenek 30 çalışmak ise basketbol tam tersi. Neden oynamıyor dediğim Melih sanırım bu nedenlerden dolayı oynamıyor daha İyi Anlıyorum artık. Mantığa bak ya sen Fenerbahçede oynuyorsun ya insan salondan çıkmaz tesiste yatar Çalışır ya o topu elimden bırakmam bırakmaz bırakmamalı insan. Kenan mesela Melih mesela işiniz ne ya  gel çalış abi çok zaruri bir durum olmadıkça

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Hoca ile 2 yıl daha uzatılmalı, bu gece.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Yalnız ağzımı bozacağım neredeyse koduğumun twitterında herkes koç herkes ulema. Koçu tartışırız ama yok kovalım yok öyle yok böyle ulan Obradovic bu Obradovic var mı ötesi Avrupa'da. Şahsi fikrim bu şube adam olacaksa ya bu adam sayesinde olur yada bir daha asla olamaz.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
obradovice bugünkü basın toplantısından sonra 5 yıllık sözleşme yapılmalıdır.o kadar net.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Aylar önce daha da yazmam demiştim o günden beridir de yazmıyorum.

Bugün yazmaya karar verme sebebim ise, twitter'da gördüklerimden sonra forumdaki arkadaşların bir koruma içgüdüsüyle hareket etmesini daha anlamlı bulmam.

Yazmasam da hep okudum.

Gelelim bugüne;

Obra güzel konuşmuş, Bjelica'nın alternatifi yok, eyvallah.

Peki sene başında bu takımın planlamasını kim yaptı Obra'nın kafasındaki 4 numara rotasyonu neydi, Bjelica neden buna mecbur kaldı, umarım bu soruları bir gazeteci kendisine sormuştur.

Ve tabi koçun açıklamaları kaçan serbest atışlar ve üçlükleri üzerinden hücuma yoğunlaşmış.

Ama bu takım bugün 91 sayı atmış.

Savunma anlamında sorunalar daha büyük gibi gözüküyor, takım istikrarlı bir şekilde 2 yıldır rakiplerine üçlük rekoru kırdırmasını, 90+ sayı yemesini kendisi neye bağlıyor, bu anlamda yapılan transferler, oluşturulan yapıda bir sorun varsa Obra bunun neresinde.

6 yabancı ile oynanan ve 200 dakikanın neredeyse sadece 25-30'unu yerliler alıyor ve tüm yabancıları da Obra getirmişken (yerlilerde mecburiyet var diye istisna tutuyorum), Obra'nın sorumluluğu burada ne düzeyde.

Öte yanda twitter'daki yaşananları görüyorum ve Obra bu takımda kalsın, istediklerini yapmayı denesin istiyorum.

Ama lütfen bir şeyler değişsin, Mahmuti takımından 95 sayı yemeyelim.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
Aziz Yıldırım sevmez böyle karakterli adamları yada kendinden daha çok ön plana çıkan adamları ki bence obradovic şu an İsmail'den azizden hepsinden daha ön planda

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Obradovic bu rezil duzenin eliyle ( Oguz Karakas olayi ve turevlerinden bahsediyorum) ya da padisahimiz Aziz Yildirim'in tasarrufuyla gonderilirse kadin basket subesinden sonra bu subeden de koparim sanirim.

O gune kadar biatsa biat, belli oldu ki Obradovic disinda bir kocla bizim Avrupa'da basarili olmamiz hayal.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Kaybedeceksek ZOC'la kaybedelim...
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Twitterda Nedim Karakaşın oğlunun ve şakşakçılarının durumuna boyun eğersek vay halimize.

Şubenin çiftlikten fabrikaya geçmesini hazmedemeyenler en ufak fırsatta saldırı moduna geçiyor.Mamaları kesilenler yasta.

Not:Burada dediklerimle koçu eleştiren herkesi zan altında bırakmışım özür diliyorum yanlış anlaşılmasın,kimleri kast ettiğim anlaşılıyordur aslında.
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 01:31:52 Gönderen: Undisclosed Desires »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Her seyden fırsat bulupta başkana laf sokma sevdasınıda anlamıyorum.