Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
sporda imkansız diye bir şeyyok ki Besim..92 atmazlar 80 atarlar...yılanın başını ufakken ezecektik

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Belki Gs li olsam demek istedim..Uzatmaya gerek yok..Ben kendi adıma büyük şok ve kızgınlık yaşadım içimde..Bu doğal değil mi_
tabii ki doğal ama 6-0la kıyaslamak doğal değil

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
vallahi takımla ilgili bir derdim yok bir 6sli benimle dalga geçebilecek bir konu buldu mu deliriyorum..

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Bu maçın tek önemi galatasaraya karşı bi derbi maçı olmasıydı belki, kazanmak yada kaybetmek hedeflerimizde bi şaşmaya neden olmayacaktı kesinlikle. Ama bu kadar laubali ciddiyetten uzak vurdumduymaz kaybetmeyi kabullenmiş oynamamalı oynayamaz bence hiç bir fenerbahçeli sporcu gs ye karşı, branş farketmeksizin. Hiçbişey motive etmiyosa salondaki 10000W gerilim yüklü derbi atmosferi motive etmeliydi. 6 kişilik rotasyonun biri 37 lik kerem gönlüm diğeride maça sakat çıkıp kariyer performansını gösteren sinan güler. Bizse en formda en dinç halimizle çıktık bu maça. Yine obradovic düşmanlarını hortlattık başta klubun içinde klube yakın yer alan bazı köstebekler,ve ergini yine halk kahramanı yaptık. Açıkçası bunlar bana çok dokunuyo. Uşak a karşı antep e karşı ciddiyetten uzak oyunu yine bi nebze anlarım takım maç seçiyo  avrupayı düşünüyo diye ama en önemli rakibine karşı(şampiyonluk yolunda değil belki ama tarihsel geçmişe bakarak) böyle bi atmosferde adamları da böyle yakalamışken, böyle mücadeleden yoksun bi oyun ortaya koymamalıydık. Sene başından beri en övündüğümüz şey skor ne olursa olsun çok karakterli çok mücadeleci yürekli takımız imajına yakışmayan kara bi geceydi. Açıkcası bu sene içimi en çok acıtan beni kıran üzen maç bu maçtı, hatta belkide tüm obradovic döneminin diyebilirim. Neyse yolumuz uzun hedefler büyük inşallah bu maç bizi bi karanlığa itmez ve diğer mağlubiyetlerdeki gibi tekrar daha güçlü ayağa kaldırır. Kırılsamda kızsamda üzülsemde bu takıma desteğim güvenim her zaman sonsuzdur. Maglubiyetler  elbette olacaktır  ama böyle bi oyunla İnşallah bu son olur...
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:06:17 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Onurcan1907

• Üye
Maçı Galatasaray kadar önemsemedik yenildik ama önümüzde cok onemli bir Olympiakos maci var.Sonucta lig uzun bi maraton hemen toparlanıp Euroleaugu'ye konsantre olmaliyiz. Aslinda bu macta cok kötü oynamadik sadece Galatasaray cok hırslıydi ve taraftar baskisi olunca Goudelockunda bireysel oyuna fazla kacmasi maci etkiledi bence.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
vallahi takımla ilgili bir derdim yok bir 6sli benimle dalga geçebilecek bir konu buldu mu deliriyorum..

Senin avatarindaki adamin kutsalligi yeter...  Bugun nasildi?  En cok Goudelock'a uzuldum.  Arkadaslari onun emegine ihanet ettiler.  Eger biri bulabilirse, Young onu savunurken attigi uclugu mutlaka koysun.  Yine havada saga devrilerek, tersten sapladi.

Edit: Yine Goudelock'i suclayan arkadaslar goruyorum.  Yapmayin, etmeyin.  Adam macin en iyisiydi.  Ne bireyseli de seyi... O da atmasa, kim atacakti? 
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:09:16 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
herşeyi geçtim. kötü oynanan 39 dakikayı geçtim.maçın bitimine 40 saniye var fenerbahce topu kenardan oyunsa sokacak hickman boş emir boş 3 kişinin arasından goudelock çıkıyor zar zor topu alıyor zaten dengesiz bir şekilde aldığı için eli ayağına dolaşıyor. insan soruyor bu nasıl set?hadi onu da geçtim galatasaray son topu kaybetti maçın bitimine 20 saniye var ve 4 sayı geride fenerbahçe.fenerbahce topu kaıpyor bir iki karambol top hickmana geliyor. topu zor kontrol ediyor ancak yere vurup pota altına girebilir çünkü hickman topu aldığında sol dibte vesely var ve gsnin pota altında 1 oyuncu var. ancak o ne yapıyordaha kendi yarı sahasından çıkamayan bogdanoviçe topu veriyor tam geri pastan kurtulduk derken bogdanoviç gelişinie topu kalabalığa doğru atıyor ve sonuç top kaybı. böyle maç sonu olamaz. bu maç öyle bir maçtı ki bir maçı kazanmak için yapılması gereken 10 şey varsa galatasaray hepsini yaptı. 10da 9 olsa fener kazanırdı. başka bir deyişle fenerbahce  maçı kaybetmek için 10 şey varsa hepsini fener yaptı. 10da 9 yapsa fener alırdı.(bjelica'nın son 1 dakikada  yaptığı hücum faulü saymıyorum)

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
Senin avatarindaki adamin kutsalligi yeter...  Bugun nasildi?  En cok Goudelock'a uzuldum.  Arkadaslari onun emegine ihanet ettiler.  Eger biri bulabilirse, Young onu savunurken attigi uclugu mutlaka koysun.  Yine havada saga devrilerek, tersten sapladi.

Edit: Yine Goudelock'i suclayan arkadaslar goruyorum.  Yapmayin, etmeyin.  Adam macin en iyisiydi.  Ne bireyseli de seyi... O da atmasa, kim atacakti?
abi zaten boş atmayı bıraktı artık sağa devrilip istediği gibi sokuyor :D

Çevrimdışı ata771

• Üye
gou ricky zizis kafaca maçta olan isimlerdi bence diğerlerinin maça hazır olduğunu düşünmüyorum kafaca

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
Gou üçüncü çeyrek skor olarak oyunda tuttu diye hatırlıyorum.Gou'ya gelene kadar kalaylayacak çok isim var başta Bogdan ve Bjelica olmak üzere.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Kardeş abartma rezillik filan, bu takım rezil bişey yapmadı mağlubiyeti bende kabullenemiyorum ama hocada oyuncularda bir maçla rezil olmazlar.BU TAKIM İYİ TAKIM DAHA DA İYİ OLACAK. En büyük problemimiz konsantransyon.Küçük düşünüyoruz bir maç kazanınca mutlu kaybedince mutsuz oluyoruz.Galatasaray sadece bir maç sevinecek bir sezonda.

Bu maçın savunulacak tarafı yoksa bu maç özelinde rezilleri oynamışız demektir. Kafa pirede olur rotasyon yaparsın anlarım ama melihi 1 pozisyonla kenara alıyorsan maç boyu ön alan baskısı yapmıyorsan geçen sene seyircisiz maçta dahil ipekçide sürekli kaybettiysen böylesine maç kaybedemezsin.

Takımın lig ve avrupa durumu zaten ortada orada sıkıntı yok, pirede de kazanacak güçteyiz ama bu maç hiç yakışmadı.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimiçi eu_kobe

• Üye
bjelica erceg'e nowitzki muamelesi yaptı her fake'e zıpladı. çok yumuşak fauller yaptık hepsi basket faul oldu..

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Gou üçüncü çeyrek skor olarak oyunda tuttu diye hatırlıyorum.Gou'ya gelene kadar kalaylayacak çok isim var başta Bogdan ve Bjelica olmak üzere.
gou iyi oynasada ihale ona kalıyor bugün en son eleştirilecek adamlardan biridir gou

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

SADECE, neredeyse %50 ile 19 sayi atip, 4 asist ve 1 top calma yapan bir oyuncuyu (3 ribaunt ayrica) elestirmek ve kotu oynadi demek ART NIYETTIR.  Bu forumda basindan beri soyledigim soruna en guzel ornektir.   Goudelock'a gelmeden once gidecek, once Bjelica ve Bogdan'i elestireceksin. 
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 00:23:02 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
neden surekli gs 6 kişi ile oynadı muhabbeti var, 40 dakika boyunca onlar oyunda eksik adamla mı oynadı yani? sonucta maç boyunca 5 e 5 oynandı. hatta hakemleri dahil edersen gs nin sahada daha kalabalık oldugu bile soylenebilir.

işin şakası bir yana, bu kadar kotu savunma kabul edilebilir gibi değil. bi 3-5 dakika sıksak maçı rahat alırdık. oyuncular nasılsa kazanırım kafasındaydı sanırım. bu maçta keşke as oyuncular yerine yedek agırlıklı oynasaydık. bu kadar kolay sayı yemezdik