Eve yeni geldik
@dr_tylerr ve @okan kardeşim ile beraber izledik maçı.
Çok yorucu ama sonucu güzel maç oldu.
Milano çok tehlikeli takım. Bize çok ters takım
euroleague macerası güzel bir galibiyet ile başladı hayırlısı olsun..
ricky ve goudelock'ın maç kazandıran 3luk leri çok keyifliydi.
Goudelock sırasıyla bütün milano kisalarini yedi.bitirdi. perdesiz adam geçiyor yahu
neyse fazla övmek istemiyorum..
Hackett yedi sonra gentile'yi yedi en son da yarım sağ adım ile moss'u yedi
Allah nazardan saklasın 
hataları eksikleri ustadlar yazmis bize laf düşmez
güzel anları da ben yazayım dedim
Bu arada can in hackett baskısı ve cok iyi savunmasi iskalanmasin..
semih oyunda iken momentum kaybeymedik iskender
melli yi zoric ile savunamadik pespese 8 sayi yedik..momentum 2nci periyot orda gitti.
Teşekkürler kardeşim, yeni kombine ile ilk maçtı, kazanmak çok güzel oldu
(+) lar
-Goudelock gerçekten bir karakter. Kafasına neyi koyarsa yapıyor
-3 ve 4.çeyrekte savunma üst düzeydi
-Bugün kazandığımız maç CSKAya 20 fark yapmaktan çok daha değerli ve anlamlı bir maç. Milano bu ligin tam bizim ayarımızdaki takımlarından biri. Bu şekilde kazanmak her zaman iyidir.Bu sene EL çok çok sert geçecek. Daha ilk maçtan Top16 ambiyansı ve gerilimi vardı.
-Bugün kritik bir maçı son dakikalarda Emir olmaksızın kazandık. Emiri sevmediğimden değil ancak kilit bir oyuncu kenardayken kazanmak önemli
(-)ler
-Ribaunt ve bloklardan seken topları almakta kısalar yetersiz kaldı. Aşağı yukarı her bloktan sonra bir ikinci şans basketi yedik.
-Tamamen dikkatsizlik ve aceleden yapılan top kayıpları-bilhassa 4.çeyrekte kendi potamız civarında verdiğimiz toplar-
-gene oyunu okumakta yaşadığımız sıkıntı ve rakibin en önemli lider ismi Gentile'nin faul problemini kullanamamamız
-2.çeyrekte Melli'nin tepeden arka arkaya bulduğu boş 3lüklere üretemediğimiz çare
-Yerli oyunculardan skor katkısı alamamak hali -melih ve kenan süre almadı, semih sayı atmadı, Can da 2 sayı attı ama savunmada iyidi. Sadece oğuz'dan 8 sayı bulduk
Özetle EL 1.maç için beklenildiği gibi zor ancak takıma katkısı olacak bir galibiyet aldık. Milano'ya karşı 3 maçlık mağlubiyet serisi de böylece kırıldı
Salon atmosferi geçtiğimiz yıla göre çok iyidi. Öncelikle indirimli kombineyle gelen UNIFEB grubu ciddi tezahürat yaptı. Eğer onlar da sahadaki basketbola uygun tepki verirlerse çok daha yoğun bir baskı yaratabiliriz
Ömer Onan töreni önce 9:00da olacak denildi, sonra devre arasına alındı.Ömer'e yeni hayatında ve görevinde başarılar ANCAK:
Bu ancağı koymak bir Fenerbahçelilik borcudur
a. İsterse sünnetinde kirvesi olsun, Fenerbahçe'nin 1 şampiyonluğunu dopingle çalan kulübün idarecisi olan Engin Özerhun'a Fenerbahçe salonunda ödül verdirmek basiretsizliktir.
b. Ömer Onan'ı istemediği malum olan NKya ödül verdirmek Ömer'e saygısızlıktır(
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=364)
c. Ömer'i severiz, lakin Mirsad, Ömer falan derken bu kulübün yetiştirdiği tek süperstar basketçi olan, ELyi kazanmış tek Türk basketçi olan, herşeyiyle Fenerbahçeli olan İbrahim Kutluay'a çeşitli kişisel husumetlerden ötürü itibar gösterilmemesi ve yok sayılması hem Fenerbahçe tarihine hem de kulübe hakarettir. İnşallah kuyruğu ile kavga etmeyen tıynette yöneticilerimiz devreye girer de bu ayıp temizlenir.
Bunun dışında Fenerbahçe tarihinin ilk şampiyon kadrosuna dair de mutlaka birşeyler yapılmalıdır.
-