Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862397 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bayern'den o kadar korkmayın bence..Tam dişimize göreler..Savunmaları geçen seneki seviyede değil...Pota altları da yumuşadı...Delaney'yi çok arıyorlar.Orada tribün desteğimiz de olur...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Barca yı da yenicez içeride.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Allah rahatlık versin ben yatar ...

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Öyle bir kadro kalitemiz var ki, 2 tane nokta transfer (PG + C) F4 ve EL şampiyonluğunu getirebilir.

Beni en çok sinir eden şey elden kaybedilen toplar. Yapma bunu işte. En çok da Can yapıyor. Zaman zaman Hickman yapıyor. Bogdan da tembel pas atma konusunda çok rahat. İyi değil. Çok çalışılması lazım bu konuda.

İlk çeyrek mükemmele yakın oyun vardı. Gözlerimi ovdum. Aynı Miami Heat gibiyiz. İstediğimiz zaman gözleri karartıp o eller, kollar ile her yerde göz açtırmadan hareketli sert savunma yapıyoruz. Fakat bunu uzun sürdüremeyip, hatta üzerine oyun konsantrasyonunu kaybedip hem hücumda hem savunmada akılalmaz işler yapıyoruz. Pacers'ın 48 dakika atletik sert savunmasının temelini Paul George - George Hill sağlıyor. Perimeter savunmada Bogdan'ın yanına öyle birini koymalıyız ki fizikli ve atletik olarak agresif ön alan savunması yapmalı, hem de lider playmaker eksikliğini kapatmalı. Calathes mükemmel, Koponen başarılı. Bugün yediğimiz yüksek sayıyı görünce öncelikte top paylaşımından ve dolayısı ile Heurtel'den vazgeçtim. Belki bir şutör daha sisteme uydurulursa çok acayip bir şeye evrilebiliriz. Tabi sadece savunma yetmiyor işte. Bu yüzden beklendiği gibi Spurs - Heat finali oynandı. All-around bir takım olmayı başaramadık sanırım yıllarca.

Zoric'in bugün hiç oynamaması bana acaba dedirtti. Zoc, TOP 16 öncesi Zoric'ten vazgeçebilir mi? Semih böyle devam etmeli. Belki o zaman para harcamaktan kaçınmayız.

Açık sahayı bulduk mu durdurulamaz takım oluyoruz. Takımda Hickman, Goudelock, Bogdan, Bjelica, Vesely gibi drive konusunda çok etkili oyuncular varken drive etmedik mi intihar ediyoruz. Her etkili driveda spacing ve playmaker sorunları ortadan kalkıyor. Bunu oturtursak PG transferi ile acayip bir yere çıkar takım. Bu sefer switchleri çok etkili yaptık. Baş altı takımlara karşı kendimizi fazla yormadan dengeli bir hareketli savunma yapabildiğimiz sürece iş kazası olmayacak.

Bugünün özeti, takımın direksiyonunu Kenan'ın üzerine yıkmak olmaz. 2-3 yıl daha ana parça olamaz. Mutlaka bir PG transferi her halukârda şart. Rotasyonun daralması bile etkin bir sebep.

Goudelock için ne söylesek az be.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Drew başganın bir ispanyol takımıyla adi anılırken(laboral) yanılmıyorsam @sambaras dostumuzla el'de haftanın oyuncusu olduğunda kafamızı duvarlara vuracağız diye muhabbetimiz vardı.

Ilerleyen maçlarda kötü gününde olacağı, kritik anlarda saçmalayacağı maçlar illaki olacaktır, lakin ilk iki maç gösterdi ki el seviyesinde çok özel bir skorerle anlaşmışız.
Transferde emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Asıl Bomba Top 16 da falan bir Guard takviyesi olursa Hickman ın da 2 numara oynadığında takımın alacağı hal..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
Bence esas sıkıntı Vesely'nin durumu. Alınmasını çok istemiştim sezon başı ama 4 numarada hücumu fazla tıkıyor, mümkün olduğunca 5 numarada değerlendirilmeli. Semih bu formunu sürdürürse 5 numaradan ziyade 4 numaraya yapılacak bir transfer, üstüne bir de guard takviyesi çok ekstra bir takım çıkarır ortaya.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
çok güzel bir gün oldu

hem biz hem Gs hem ts hem bjk avrupada kazandık

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Zoricsiz bir macın keyfi daha başka :)
gecen mac sonunda daha bu forma ile görmek istemiyorum demiştim, ilk mactan dualarım kabul oldu.

gerisi gelir umarım :)

Bu arada bu kulig denilen kardeşimizi de takip etmekte fayda var.
izledigim bölümde cok değişik işler yapıyordu :)
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 01:39:06 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
çok güzel bir gün oldu

hem biz hem Gs hem ts hem Beşiktaş avrupada kazandık

Kazanan Türk sporu oldu diyebilir miyiz Sevgili Okan ?
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 01:38:28 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Kazanan Türk sporu oldu diyebilir miyiz Sevgili Okan ?

milletçe birliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde yüzümüz güldü
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Izlemek isteyenler için FBtv'de şu sıralar maçın tekrarı var(ikinci çeyrek oynanıyor).
...

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
KULIG e bakıyordum önceki maçlarındaki performanslarına 1994 lü 2,05 boyunda pivotmuş  :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Çevrimdışı Adnanmurat

• Üye
  • Yer: Buenos Aires
Kendimi düzelteyim Wikipedia ve Takım sayfasında bu şekilde;1987-06-23 (27) Wzrost: 205 cm

Eurolegue sayfasında gençleşmiş adam nedense  :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Obradovic reisi semih'i bugün iyi oynamasına rağmen az oynattigini düşünüyorum  be kendisini eleştiriyorum 8)
Semih in motivasyonunu ciddi anlamda iyi gördüm zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ve umuyorum...
zoric i çok severim ama dün sahada olsaydı çok küfür ederdim :) :)