Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 847023 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Her takım maç kaybeder ama böyle ruhsuzca onur gurur kırıcı mağlubiyetler bıktırdı artık karşımıza çıkan her mental olarak sert deplasmanda. Gecen seneki bahanemiz mental olarak kırılganız oraları oynayacak oyuncumuz yok ama bu sene bogdan hickman goudelock var hersey cok farklı olacak artık mental direncimiz yüksek deniyodu. Görüldü ki eski hamam eski tas fenerbahce devam.  üst üste 2-3 yumruk alınca nakavt oluyoruz sürekli. Deplasmanlardaki pamuk şekeri kıvamımız obradovic le de değişmedi ne yazıkki. Bu kafa yapısı bu düzenle euroleague de zor deplasman galibiyeti görürüz. Turow ayarı maç yada takım zaten toplasan bu ligde 4-5 i gecmez. Her sene bası güzel hayaller kuralım yapıcı olalım iyi düşünelim dedikçe sağolsun hemen tüy dikmesini biliyolar. Ellerine kollarına sağlık oyuncularımızın. Yazık çok yazık!!!
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Geçen sene neyse ama bu sene başarısızlıkta, aynı başarıda olacağı gibi, 1 numaralı adam Obradoviçtir NOKTA
Hoops and rap

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Eleştirinin tanımını yazmışsınız",Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit." diye.Önce Obradovic insan mı değil mi onu söyleyin bana sonra da,takımın 30 sayı fark yediği maçta yanlış yan var mı yok mu onu söyleyin.Yok diyorsanız hayırlı işler,var diyorsanız da eleştirinin tanımını yazmanıza rağmen anlayamamışsınız.

Obradovic tabii ki insan .

En fazla sizin kadar yanlış anlamışımdır . Siz tanımdaki "Doğru " yön kısmını atlıyorsunuz size göre bense maça dair 1 mesaj yazmış olmama rağmen "Yanlış" yön kısmını atlıyorum .

Çevrimdışı exex

• Üye
neyse dibi gördük belki iyi bile oldu

Obradovic insan hatası vardır elbet ama basketboldan da anlar yani!!!!
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:06:07 Gönderen: exex »

hmetin

• Ziyaretçi
7.20 85-59 kanalı degistirdim.Bir de acık kanal diye sevinmistik.Aksamımız zehir oldu.Mesele degil ki tamam haftaya Barcelona'yı 2 sayı ile yendin.Rovansında fark yemeyeceginin garantisi yok.Oyun kurucu da yok,uzun da yok.Pao gibi bana gore sacmasapan bir takım bile seni dagıtıyor.Tokadı bastan yemek guzel de gecen seneki filmi tekrar mı seyredecegiz diye endiselenmek de hic hos degil...
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:08:27 Gönderen: hmetin »

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Torture continues for fenerbahçe fans. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
hatayı transferde yaptık..Gaude ve Bogdan iyi oyuncular..ikisi de takımın hücum lideri...Ama aynı takıma koyarsan olmuyor işte...birini alıp daha savunması ön planda olan birini yanına eklesek daha doğru bir hamle alırdı...Hatırlayın Ülker ile birleştiğimiz sezon takımı toparlayan Eddie Basten idi...

fbkolik

• Ziyaretçi
Obradovic tabii ki insan .

En fazla sizin kadar yanlış anlamışımdır . Siz tanımdaki "Doğru " yön kısmını atlıyorsunuz size göre bense maça dair 1 mesaj yazmış olmama rağmen "Yanlış" yön kısmını atlıyorum .
Doğru yan kısmı doğru işler varsa atlanmaz,eğer bugün ve sezon başından beri doğrun yoksa atlanır.İleriki maçlarda doğrular yanlışlardan fazla olsun,ben de sizin gibi yanlışları atlamaya razıyım ama olsun artık şu doğrular,yeter ki olsun.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:10:53 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Stojakoviç

• Üye
  • Yer: Ankara/İzmir
  • It ain't over till it's over!
    • dincerorc
Ben 110 kiloyum, boyum 1.85. Zoriç'i gerek duruş gerek bakış gerekse koşusuyla karşımda görsem yemin ederim iştahlanırım. Hücumda post up yapıp, savunmada arkasında durabileceğime inanırım.
Hoops and rap

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Tabii bir düşünmek lazım; iri yarı pota altını domine edecek pivot arıyorduk; Batista burnumuzun dibindeydi... Galatasaray para bulamadığı için alamadı ama biz niye zorlamadık ilginç

Çevrimdışı south

• Üye
Evet basketbolun tanrısı adam. Neyse konu bu değil. Kımseye niye eleştiriyorsun demedim şu zamana kadar demem de. Ama eleştirmenin adabı olduğu defalarca söylendi burada. Bozuk bir üslupla yapılan yoruma hele ki sinirler bu kadar gerginken başka türlü bir yorum yapamazdım.
Obradovice laf eden s.gitsin yazıyosun sonrasında da bozuk bir uslüpla yazanlara cevabım bu yazıp çevirmeye çalışıyorsun dediklerin gayet net anlaşılıyor merak etme.Birine basketbolun tanrısı futbolun tanrısı tenisin tanrısı demek kadar saçma bi şey yok Allaha inanan birine göre Allahın yapamayacağı bir şey var mıdır? Obra basketbolun tanrısıysa kazandırsın o zaman bu maçı hiç adam basketbolun tanrısı ya hede hödölerine girmeyin. Sen kimsin ki milleti kovuyorsun? Tanımadığım biriyle senli benli değil sizli bizli konuşurum ancak sen tanımadığin birine s.git diyebiliyorsan benimde en azından buna hakkım vardır diye düşünüyorum

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Serbest atis atsalar bu yüzde olmazdi..vay anasini yani...su yüzde ile 18 fark yemek mucize..biz bu kadar yüzdeli atsak herhangi bir maçta 110 barajini gecerdik rahatça..ne diyeyim...biz savunmada kotuyuz ama olmayacak şeyler oluyor..çok cabuk kiriliyoruz bazi anlarda..bunun pivotla ilgisi yok guardla var..
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 23:18:09 Gönderen: Vanguards of FB »

active

• Ziyaretçi
Obradovice laf eden s.gitsin yazıyosun sonrasında da bozuk bir uslüpla yazanlara cevabım bu yazıp çevirmeye çalışıyorsun dediklerin gayet net anlaşılıyor merak etme.Birine basketbolun tanrısı futbolun tanrısı tenisin tanrısı demek kadar saçma bi şey yok Allaha inanan birine göre Allahın yapamayacağı bir şey var mıdır? Obra basketbolun tanrısıysa kazandırsın o zaman bu maçı hiç adam basketbolun tanrısı ya hede hödölerine girmeyin. Sen kimsin ki milleti kovuyorsun? Tanımadığım biriyle senli benli değil sizli bizli konuşurum ancak sen tanımadığin birine s.git diyebiliyorsan benimde en azından buna hakkım vardır diye düşünüyorum
NOKTA.

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
Bu maç kırılma maçı olur. Ya daha iyiye gideriz ya çakılırız. Sonumuz hayrolsun.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
Doğru yan kısmı doğru işler varsa atlanmaz,eğer bugün ve sezon başından beri doğrun yoksa atlanır.İleriki maçlarda doğrular yanlışlardan fazla olsun,ben de sizin gibi yanlışları atlamaya razıyım ama olsun artık şu doğrular,yeter ki olsun.

Çıtayı çok yükseğe koyup beni kurtarmışsınız . Bu maç için doğruları konuşmak konusunda oldukça zorlanacaktım ama sezon başı demişsiniz .