ya ben anlatamıyorum, ya sizler anlamıyorsunuz dicem ama ben anlatıyorum, anlamayan anlamıyor.
cska ve olympiacos'a karşı 0/4 ile bu gruptan çıkmak rezillik ve kepazeliktir diyorum.
iç sahada 2 maçı da verdik.
muhtemelen deplasmanda da maç alamayız.
hedef maçlarda 0/4 ile gruptan çıkarız...
rezillik ve kepazelik olan durum budur...
olympiacos ve cska'ya son dakikalarda kaybetmek değil.
umut'un manipülasyonuna geldim yine, söylemek istediğim noktadan saptık biraz.
tekrar edeyim.
rezillik ve kepazelik olan şey cska ve olympiacos'a karşı 0/4 ile gruptan çıkmaktır.
konuyla ilgili ilk mesajımda gayet net izah ettim olayı...
her şey açık...
edit: dur daha diğer 2 maçı da kaybetmedik diyen haklıdır.
deplasmanda 1 maç kazanabilirsek durumu biraz toparlarız.
kazanamazsak sıkıntı...
İsko yavrum bence abartıyorsun..
1-seninle şu konuda hemfikirim.. cska ve olimpiakos bizim şu an görünen kafadan rakibimiz. 4-0 ile bu rakiplere sonuç alırsak bize yakışmaz. kepazelik dediğin durum farklı bir durum. kepazelik dediğin olay ne şekilde kaybettiğin değil midir. misal 3 önce benim sevdiği Simone li takımın tp 16 performansı cidden kepazelik boyutundaydı misal. kafalarımızı öne eğerek kaybettik. haa bu demek değil ki bizler iyi oynadık ama yenildik ile yetineceğiz tabiki yetinmeyeceğiz. gidip deplasmanda yenmek için oynayacağız.
2- şu konuda haklısın ki Top 16 da mutlaka evindeki 7 maçı da kazanmak önemlidir. ama top 16 için toplam galibiyet sayısı daha da önemlidir.
misal diyelim mi biz cska ve Olimi yenemedik ama diğer tüm maçları kazandık 10*4 ile top 16 bitirdik... bu derece bizim büyük ihtimalle 2nci yapar en kötü 3 ncü yapar diye düşünüyorum. bu şekilde top 8 yaptıktan sonra final 4 yapsak sen mutlu olmaz mısın? aklın evindeki cska ve olim maçlarında mı kalır ? misal diye soruyorum..
3-bu yazdıklarım aldığımız yenilgileri paklamak için yazmıyorum. sonuçta bir şekilde ne olursa olsun kazanmak gerekirdi diye düşünüyorum bende seninle mutabık olarak . ama seninde belirttiğin gibi hem oynadığımız oyun top class hemde yaptığımız savunma son derece iyi .. ama işte soktuğumun 30 40 saniyesi kaderimizi çiziyor..
bu gruptan 10/4 ile 2nci çıkalım ( cska ve olim e hep kaybedelim ) ordan final 4 yapalım .. benim hiç umurumda olmaz.
çünkü bu soktuğumun statüsünden toplam gelibiyet sayısı önemli iskender.
bende bunu kabul etmiyorum.
bizim kol gibi gruptan 8*2 ile 2nci çıkmazmı ile efes in kek gruptan 6-4 ile çıkması aynı dereceyi almamalı büyük haksızlık...
haa madem ki statü böyle o zaman önemli olan top 8 veya final 4 yolunda alacağımız toplam galibiyet sayısıdır.
rezil olmak demek utanmak demektir. altıncı adam da yazdığın yazı son derece güzel sende güzelsin zaten ama işte en az senin kadar bu forumda yazan herkes bu takımı çok seviyor ve sahip çıkıyor. eleştirmiyor demiyorum yanlış anlama ama kepaze ve rezillik kelimelerini kesinlikle hak etmiyor bu takım - sen takıma laf etmiyorsun onu da anlıyorum olası çıkış şekline laf ediyorsun , biz çıkalım da sen yine laf etme
cska ve olim maçlarından dolayı Fenerbahçe Ülker' takımından utanan var mıdır ? elbet vardır ama sayısı azdır diye düşünüyorum....
şimdi sana bi hayali senaryo çiziyorum ..( bu konularda başarılıyımdir )
10/4 ile çıktık .. senin dediğin gibi cska ve olimpikos a kaybettik 4 maçı da.
top 8 yaptık. kaçıncı yaptığımız önemli değil . top 8 den final 4 kaldık ve kupayı aldık Allah bizlere '' 2015 sezonu euroleague şampiyonu Fenerbahçe Ülker '' yazısını görmeyi nasip etti diyelim...
sen hala top 16 da kazanamadığımız 4 maça takılır mısın ?

9)