Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 862961 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2014-2015 Sezonu)
« Yanıtla #3975 : 09 Şubat 2015, 11:03:47 »
Her iki deplasmanın da kafa kafaya oynaması benim tek temennimdir, sonuçtan bağımsız söylüyorum. Gerisi beni pek ilgilendirmiyor. Zaten 3. sıradan girmemizi istiyorum kendi adıma.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Galiba bir yanlis anlamayi gidermek lazim.  Salondaki akustik, taraftar arasindaki ahenk ve arzu edilen baskiyi olusturamama hususlarini elestirmek ile oraya yagmurda da camurda da giden taraftari takdir etmek tamamen ayri hususlar. 

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Galiba bir yanlis anlamayi gidermek lazim.  Salondaki akustik, taraftar arasindaki ahenk ve arzu edilen baskiyi olusturamama hususlarini elestirmek ile oraya yagmurda da camurda da giden taraftari takdir etmek tamamen ayri hususlar. 
ben taraftara sallayanlar gördüm

ayrıca ahenk 2 grup olduğundan mümkün değil asla aynı tezahüratı yapmıyorlar.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
bu arada maçla ilgili değişik bir tespit geldi ilk defa salona gelen ve takımı tanımayan bir arkadaşımdan 22 numara ya taraftarın bir garezi var dedi. aynı hatayı başkası yapınca ses çıkarılmıyor. o olduğu zaman büyük tepki gösteriliyorla dedi .

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #3979 : 09 Şubat 2015, 13:36:51 »
Arkadaşlar Cska ve olympiacos deplasmanına gelmeden önce bu hafta çok kritik bir maçımız var Efes ile şu maçı bir kazanırsak herşeyi rahat rahat konuşuruz ikincilik için kimi deplasmanda yenmeliyiz falan ama maalesef efes maçını kesin kazanacağız diyemiyoruz en azından ben kendi açımdan diyemiyorum çünkü çok zor bir maç bizi bekliyor.

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #3980 : 09 Şubat 2015, 13:52:48 »
Gelin hep birlikte şu anki durumumuzu adım adım değerlendirelim ;
1.adım :  Bu haftaki sonuçlar ile birlikte ( Ninzhy yenilmesi, Milano takım kimliğinden uzak olması, Malaga artık prestij için evinde oynayacağı bir iki maçı kazanmak isteyecek, Laboral kötü deplasman performansı ve evinde kalan maçlar oly cska gibi maçlar ve ayrıca bu rakipler ile aramızda 2 veya 3 galibiyet fark var) şu tabloda artık ilk takım arasında her türlü varız diyebiliriz.

2.adım : Elimizdeki ilk dört takım arasındaki biletten sonra öncelikle ilk iki sırada olmadı üçüncü bitirmek önemli. Bu grupta eğer ilk iki içine giremiyorsak bile üçüncü olmak ( karşı grupta Madrid den kurtulmak ) çok önemli bence. Madrid den kurtulursak hiç değilse daha zevkli bir play off ve bir sürpriz yapacak isek bu Maccabi ya da Barca olmalı. İşte bu hafta efes maçı ile biz ikinci adımdayız.  -  Eğer kazanırsak üçüncülük cepte diyebiliriz ve ikincilik ihtimallerini düşünmeye başlarız.  - Eğer kaybedersek son hafta evimizde oynanacak efes maçına kadar üçüncülük ihtimalini düşünürüz.

3.adım : ( Konu Kilitli) Grupta ilk iki arasında yer almak. Deplasmanda ki Efes galibiyetinden sonra değerlendirilecektir.

4.adım : ( Konu Kilitli) Grupta ilk sırada yer almak ( Nirvanaya ulaşmak) Olası Efes ve Cska deplasman galibiyetleri ile içimizde Fenerli görünüp başarısızlığımızı isteyenleri de kıracağız konunun kilidini de. Haydi inş.

Arkadaşlar sonuç ne olursa olsun bu takıma destek olalım çünkü bizim beklediğimiz başarı ( Final Four ve Şampiyonluk ) Obradovic ile bu sene olmasa bile elbet gelecek. Hemen seneyi düşünmeye başladık diye değerlendirmeyin bu sene hala söyleyecek sözümüz olduğundan eminim.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Salonla ilgili aynı şeyleri defalarca tartışıyoruz, en sonunda kalpler kırılıyor, bir sonuç da alınamıyor. Alınamaz da .

Öncelikle ben Fenerbahçe taraftarını hiçbir zaman kötü gün taraftarı olarak görmedim. Ha böyle bir kitle vardır ve saygı duyulasıdır ama Fenerbahçe taraftarı cefakardır demek yanlış. Daha doğrusu taraftarlık makamına böyle bir yücelik atfetmek doğru değil. Taraftar, başarı ister, başarıyı kovalar.

2009 senesinde şimdi çok övdüğümüz Abdi İpekçi'de Cibona ve Barcelona'ya karşı 1000 kişiyle oynadı bu takım. Yarın yatırım biraz azalsın, kötü sonuçlar arka arkaya gelsin, demiyorum ki salon boşalır, şu forum bile kalmaz.

Bizim salonumuz bir basketbol salonu olacak vaadiyle yapılmadı. Orası bir eğlence merkezi. Bir sürü sponsorluk bağlantısı var. Ülker, aptal değil. 18-22 yaş arası testosferonu 1500 olan taze ergenlerin deşarjı için bu yatırımları yapmaz. Orada çocukların doğumgünü de kutlanacak, arada ülker hediyeli aptal yarışmalar da olacak, ve mümkün mertebe ülkerin iletişim kuramadığı varlıklı kesimle (ve onun çocuklarıyla) iletişim kurulacak. Bunların yanında Avrupa arenasında başarı olursa ne ala. Olmasa da çok önemli değil. Çünkü bu salon Ülker Sports Arena. Yarın bir gün Ülker Fenerbahçe'yi bırakıp kendi kulübünü yeniden açsa bizi hemen dehlerler yahut en iyi ihtimalle iki takım salonu paylaşır.

Bu yüzden bence salonu ve seyircileri eleştirmekten önce biz ne yapıyoruz ona bakalım. Ben bu saatten sonra 40 dakika omuz omuza da yapmam, lay lay her tezahürata da katılmam. Yapacağım ve katılacağım bir zaman da gelir ama o zaman sahiden bunu yapmaya ihtiyaç vardır. Ben ıslık çalarım, yuhlarım, hakeme küfrederim, hakem kararlarına tepki veririm.Bu da bana göre yeterlidir. Ama 12500 kişi olsun, hepsi bağırsın falan bunlar burada olmaz. Zaten çok az zaman harici de olmadı. Olmayacak birşey için de birbirimizi üzmeye gerek yok

Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Salonla ilgili aynı şeyleri defalarca tartışıyoruz, en sonunda kalpler kırılıyor, bir sonuç da alınamıyor. Alınamaz da .

Öncelikle ben Fenerbahçe taraftarını hiçbir zaman kötü gün taraftarı olarak görmedim. Ha böyle bir kitle vardır ve saygı duyulasıdır ama Fenerbahçe taraftarı cefakardır demek yanlış. Daha doğrusu taraftarlık makamına böyle bir yücelik atfetmek doğru değil. Taraftar, başarı ister, başarıyı kovalar.

2009 senesinde şimdi çok övdüğümüz Abdi İpekçi'de Cibona ve Barcelona'ya karşı 1000 kişiyle oynadı bu takım. Yarın yatırım biraz azalsın, kötü sonuçlar arka arkaya gelsin, demiyorum ki salon boşalır, şu forum bile kalmaz.

Bizim salonumuz bir basketbol salonu olacak vaadiyle yapılmadı. Orası bir eğlence merkezi. Bir sürü sponsorluk bağlantısı var. Ülker, aptal değil. 18-22 yaş arası testosferonu 1500 olan taze ergenlerin deşarjı için bu yatırımları yapmaz. Orada çocukların doğumgünü de kutlanacak, arada ülker hediyeli aptal yarışmalar da olacak, ve mümkün mertebe ülkerin iletişim kuramadığı varlıklı kesimle (ve onun çocuklarıyla) iletişim kurulacak. Bunların yanında Avrupa arenasında başarı olursa ne ala. Olmasa da çok önemli değil. Çünkü bu salon Ülker Sports Arena. Yarın bir gün Ülker Fenerbahçe'yi bırakıp kendi kulübünü yeniden açsa bizi hemen dehlerler yahut en iyi ihtimalle iki takım salonu paylaşır.

Bu yüzden bence salonu ve seyircileri eleştirmekten önce biz ne yapıyoruz ona bakalım. Ben bu saatten sonra 40 dakika omuz omuza da yapmam, lay lay her tezahürata da katılmam. Yapacağım ve katılacağım bir zaman da gelir ama o zaman sahiden bunu yapmaya ihtiyaç vardır. Ben ıslık çalarım, yuhlarım, hakeme küfrederim, hakem kararlarına tepki veririm.Bu da bana göre yeterlidir. Ama 12500 kişi olsun, hepsi bağırsın falan bunlar burada olmaz. Zaten çok az zaman harici de olmadı. Olmayacak birşey için de birbirimizi üzmeye gerek yok

Okan, gayet makul ve isabetli seyler soylemissin.  Ama yine de "olan" ile "olmasi gereken" arasindaki ayirimi yapmak lazim.  Bahsettigin vasiflandirma cok onemli.  Yani Ulker Arena bir eglence merkezi ayni zamanda.  Bu yuzden, sponsorluk nedeniyle elimizin bagli oldugu belli hususlar var.  Bu realiteyi kabul edip, ayni zamanda mevcut durumu elestirmek de makul bence.  O salona giden herkes, oyle ciddi baski olusturacak bir ortamin olusmadigini biliyordur zaten.  Bu da olmasi gerekene yonelik yakinma olarak degerlendirilebilir. 

hmetin

• Ziyaretçi
Yarın bir gün Ülker Fenerbahçe'yi bırakıp kendi kulübünü yeniden açsa bizi hemen dehlerler yahut en iyi ihtimalle iki takım salonu paylaşır.
Hocam Baskan "Ulker tek bir dakika dusunmeden Salonun tapusunu FB ye verdi" demisti.Ayrıca buna karsılık alınan arsanın Ulker'e verildigi yazıldı,cizildi.
Salon Ulker'in mi simdi?Yarın atıyorum FB Garanti olsak salonumuz olmayacak mı?

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Hocam Baskan "Ulker tek bir dakika dusunmeden Salonun tapusunu FB ye verdi" demisti.Ayrıca buna karsılık alınan arsanın Ulker'e verildigi yazıldı,cizildi.
Salon Ulker'in mi simdi?Yarın atıyorum FB Garanti olsak salonumuz olmayacak mı?
o arsada arena haricinde yapılması planlan başka yatırımlarda vardı ama birileri araya girip o planları durdurmuştu ve hatırladığım kadarıyla ülker o yatırımlarıda yapıp orayı belli bi süre işleticekti ama iptal olunca nasıl değişiklik yaptılar bilmiyorum

Çevrimdışı exex

• Üye
salon tapusu FENERBAHÇE SPOR KLÜBÜ üzerine diye biliyorum,yanlışım varsa düzeltin lütfen

Çevrimdışı exex

• Üye
Alattin Metin  06 Nisan 2012 Cuma

"Sarı-Lacivertli yönetim, toplam 188.5 milyon TL'ye mal olan ve iki ay içerisinde değeri 250 milyon TL'ye yükselen Türkiye'nin ilk çok amaçlı kapalı spor salonunun tapusunu teslim aldı. Tesisleşme anlamında son 10 yılın en hızlı büyüyen kulübü olan F.Bahçe, tapulu gayrimenkullerine bir yenisini daha ekledi... Sarı-Lacivertliler, Türkiye'nin ilk çok amaçlı kapalı spor salonu F.Bahçe Ülker Sports Arena'nın da tapusunu aldı.
SADECE Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük ve modern spor tesislerinden biri olan 32 bin metrekare arazi üzerine kurulu salon, toplam 188 milyon 502 bin TL'ye mal oldu. Bu parayı da özel bir anlaşma yapılan Ülker Grubu karşıladı. Bütün maliyeti üstlenen Ülker Grubu'na, bunun karşılığında salonun hemen yanında bulunan 36 bin metrekarelik bir arazi verildi. Ülker'in bu araziye kat karşılığı konut yaptıracağı öğrenildi."

haberin tamamı : http://www.aksam.com.tr/spor/250-milyonluk-tapu-kasada--109074h/haber-109074
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 17:44:23 Gönderen: exex »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Salon fenerbahçe'Nin ama belirli bir süre kullanım hakkı Ülker'in..

Çevrimdışı exex

• Üye
Salon fenerbahçe'Nin ama belirli bir süre kullanım hakkı Ülker'in..

yanındaki kompleksi engelleyenler kimlerdi abi bilgin varmı ?

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
söylenen tribune en yakın yerlerden birinde izledim böyle bir tezahürat olmadı ben duymadım

Yukarıda başkaları da ifade etmiş ama ben net olarak duydum bu tezahüratları . Yanlış anlaşılma şuradan kaynaklanıyor olabilir ; ben Maccabi maçındaki Galatasaray tribününden bahsediyorum . Bizim tribünden değil .
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2015, 19:01:03 Gönderen: Ereng. »