Salonla ilgili aynı şeyleri defalarca tartışıyoruz, en sonunda kalpler kırılıyor, bir sonuç da alınamıyor. Alınamaz da .
Öncelikle ben Fenerbahçe taraftarını hiçbir zaman kötü gün taraftarı olarak görmedim. Ha böyle bir kitle vardır ve saygı duyulasıdır ama Fenerbahçe taraftarı cefakardır demek yanlış. Daha doğrusu taraftarlık makamına böyle bir yücelik atfetmek doğru değil. Taraftar, başarı ister, başarıyı kovalar.
2009 senesinde şimdi çok övdüğümüz Abdi İpekçi'de Cibona ve Barcelona'ya karşı 1000 kişiyle oynadı bu takım. Yarın yatırım biraz azalsın, kötü sonuçlar arka arkaya gelsin, demiyorum ki salon boşalır, şu forum bile kalmaz.
Bizim salonumuz bir basketbol salonu olacak vaadiyle yapılmadı. Orası bir eğlence merkezi. Bir sürü sponsorluk bağlantısı var. Ülker, aptal değil. 18-22 yaş arası testosferonu 1500 olan taze ergenlerin deşarjı için bu yatırımları yapmaz. Orada çocukların doğumgünü de kutlanacak, arada ülker hediyeli aptal yarışmalar da olacak, ve mümkün mertebe ülkerin iletişim kuramadığı varlıklı kesimle (ve onun çocuklarıyla) iletişim kurulacak. Bunların yanında Avrupa arenasında başarı olursa ne ala. Olmasa da çok önemli değil. Çünkü bu salon Ülker Sports Arena. Yarın bir gün Ülker Fenerbahçe'yi bırakıp kendi kulübünü yeniden açsa bizi hemen dehlerler yahut en iyi ihtimalle iki takım salonu paylaşır.
Bu yüzden bence salonu ve seyircileri eleştirmekten önce biz ne yapıyoruz ona bakalım. Ben bu saatten sonra 40 dakika omuz omuza da yapmam, lay lay her tezahürata da katılmam. Yapacağım ve katılacağım bir zaman da gelir ama o zaman sahiden bunu yapmaya ihtiyaç vardır. Ben ıslık çalarım, yuhlarım, hakeme küfrederim, hakem kararlarına tepki veririm.Bu da bana göre yeterlidir. Ama 12500 kişi olsun, hepsi bağırsın falan bunlar burada olmaz. Zaten çok az zaman harici de olmadı. Olmayacak birşey için de birbirimizi üzmeye gerek yok