Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 239054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu takımda 3 tane iyi orta oyuncu var..Hala çıkıp da Bauer oynamalı demenin mantığı matematiği yok..

FM oynamıyoruz..Öyle Sağ açığı sola koysan oynar modu değil Voleybol..

Sizin mantığınıza göre davranırsak Meliha sakatlansa maç içinde ne yapacaksınız? Yada Polen? Yada Montano?

Yani Hepsini 1 yedeği şart.Yada Üniversal bir oyuncun olacak..Var mı yok!

O zaman çatlasakda patlasakda Richards olacak kadroda.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Arkadaslar, Bauer ve takimdaki yerli ortalarin kalitesi hususundaki yorumlar cok isabetli.  Ben sonuna kadar hak veriyorum.  Keza, Montano'nun gosterecegi performansin her seyin temel tasi oldugu da.  Kristin Hildebrand hususundaki aciklamalar da hakli: sakatliklar iyilesene kadar ya risk alinacak, ya da kadroda olacak.  Ikincisi daha akla yatkin.  Ama iki mactaki performansini hatirlayinca, cildiracak gibi oluyorum: kafada yolacak sac kalmadi.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Arkadaslar, Bauer ve takimdaki yerli ortalarin kalitesi hususundaki yorumlar cok isabetli.  Ben sonuna kadar hak veriyorum.  Keza, Montano'nun gosterecegi performansin her seyin temel tasi oldugu da.  Kristin Hildebrand hususundaki aciklamalar da hakli: sakatliklar iyilesene kadar ya risk alinacak, ya da kadroda olacak.  Ikincisi daha akla yatkin.  Ama iki mactaki performansini hatirlayinca, cildiracak gibi oluyorum: kafada yolacak sac kalmadi.
şöyle bir bakış açısı yaratamadığımız için zerre  ilerleme yok bizde klup olarak..

Önce bakalım Kristin kim. Bir kere zaten top class bir oyuncu değil. Vasat bir smaçör..
 Neden alındı.. Bosetti yi yedekleme için. Bosetti bence top class a yakın ama o da tam da öyle değil ama bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu...
 Gelelim Richards a biz onu neye göre aldık. ABD milli takıma göre mi yoksa AMİL de oynadığı oyuna göremi.. AMİL e göre.. orada nasıl dı gayet idare eden bir oyunu vardı. Zaten ze almazdı çok kötü olsa...
 Neyse şu ara kötü mü.. evet berbat.. Ama bir sebebi var elbet.. uzun bir millî takım süresi. Bunun yarısında omzundan sakatlık.. yarısında form tutamama.. ve 2 aydır maç oynamadan sadece 1 hafta takımla çalışarak bir pasör e ALIŞMAYA çalışıyor.. bir de kıta değiştirdi..
 Koyun kendinizi yerine..
 Bauer konusu tam muamma. Bauer iyi bir oyuncu lakin kota olan bir yerde geçen sene ligin en çok en yüzdeli ve çıkış gösteren 2 ortası ve birde eski günleri ne dönmeye başlayan Eda varken Bauer oynar demek sadece ROMANTİZM dir..
 Hamle yapamazsınız.. sakatlık tedirginliği olur. 2 li değişiklik olmaz. Tek düze hamlesiz bir takım olursunuz..
 Voleybol basketbol a benzemez.. 4 kısa ya dönemezsin.. çift guard gibi çift pasör olmaz.. çaprazlar manşet alamaz. Libero kısadır normal forma giydirsen yedek olarak smaç vuramaz...

Da da da..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bide oyuncu kötü oynadı diye twitterına mention atıp idiot yazanlar var
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Elestiri getirenle daha sert ifade kullananların karıstırılmaması gerektigi dusuncesindeyim.
Ben Logan Tom geldiginde her mac 8-10 sayı bekliyordum.Tamam muhtesem defans yaptı ama hucumda hic katkı vermedi.Kristin yeni geldi tamam,kıta degistirdi tamam ama beklentilerin bu oldugunu dusunmuyorum.Kristin daha 2-3 ay onceye kadar ABD Milli Takımının kaptanı ve degismez oyuncusuydu.Kristin hucumda da katkı verilsin diye dusunulmustur.Vakıf blogunu gecemezsin hadi anlarım da Sarıyer'i de gecemedin.Ben Logan Tom ornegini de gız onune alarak Kristin'in sene sonuna kadar hucumda perf. gosterececigini dusunmuyorum.Ben riske girerim, Kristin ile cıkmam.Kristin gitsin demiyorum demem de ama kolay kolay da oynatmam.

Suna da hak veririm.Ligde oynatmazsan CL de nasıl perf. bekleyeceksin.Bu da dogru bir sorudur.Ama su perf. ile ben onla maca cıkmam.Takımı biz planlamadık.Ben ez az 1 yerli hatta 2 bile olabilir smacor alırdım diye aylarca yazdım.Meliha'yı da Milli Takım'da izledik,izlendi.Butce yok,kadro bu diyorsan riski alan sensin.O zaman genc takımdan Ayse,Fatma,Halime topa vurabilen ya da manset alabilen bir smacor ile cıkarım.En azından 1 oyuncu kazanırım.Seyla da kıta degistirdi,14 saat uctu.Ucaktan indi,sahada hem sayı yaptı hem defans yaptı.Gerekirse Bauer de oynar.Madem kadronda smacorde sıkıntı var.Bauer oynar Eda carpraz denenr.Yedek libero Melisa oynar,Merve smacor denenir.Ya da genc takımdan kadroya smacor alırsın.

Sozlesmelere uyacaksın,uymak zorundasın.Beşiktaş gibi Paf takıma gonderilemez hukmu olan Ferrari'yi paf'a gonderip 10m avro ceza odemeyeceksin.Ama ben İsmail Kartal olsaydım Alves bundan sonra FB forması giyemeyecektir derdim.Yonetim olarak parasını oder,idmanlara devam ettirir,kesilebilecek en buyukcezayı keser ki o da 30.000 avro gibi futbol icin komik bir rakammıs eger transfer devam eden lig varsa hemen yoksa devre arasında gonderirim.Ama o cubuklu formayı hayatta giydirmem.Yonetim profesyonel olacak ama futbolcu,basketci,voleybolcu da profesyonel olacak.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 00:31:39 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Fenerbahçe için risk alınmayacak bi sezon varsa o da bu sezon. Eda'nın çapraza alınması altyapıdan oyuncu çıkarılması filan yapma Metin Abi :) Zaten altyapıda ne kadar yetenekli kız varsa hepsini Vakıfbank'a kaptırdılar geçen sene.

Eda'nın PÇ oynadığı Galatasaray Türkiye Kupası maçı vardı salondaydım ya 3-0 ya 3-1 yenildik. Kamil Söz zamanıydı. Eda 10'a yakın top aldı 1 tane bile öldüremedi. Eda zaten bel sakatlığı olan bir oyuncu 1'den filan hücum etmesini mi bekliyorsun hem de bu seviye voleybolda :)

Ben Kristin konusunda yazmaktan yoruldum. Montano oynamazsa Kristin üzerindeki yük devam eder. Montano gelince her şey rayına girer. Kristin'in en iyi zamanına bile 10 sayı alacağı maç olmayabilir. Benim için manşeti defansı servisi bloku çok daha önemli. Bunları geliştirsin hücum yapmasın sorun değil. Montano oynamazsa Kristin hücum da yapsa bu sezon iflas.

Şahsen ben Kristin'in hücum sorunu dışında Merve'nin manşet sorunu, Polen'in ağır sakatlıkları sonrası kalıcı bir hasar alıp almadığı (ciddi manada sıçrayamıyor), Dicle'nin ne zaman takıma uyum sağlayacağı sorularını daha çok merak ediyorum. Hatta Leo-Kim uyumu bile aklımı karıştırdı. Daha önemli sorunlar var Kristin'e takılmayalım.

Çevrimdışı Besim

• Üye
Fenerbahçe için risk alınmayacak bi sezon varsa o da bu sezon. Eda'nın çapraza alınması altyapıdan oyuncu çıkarılması filan yapma Metin Abi :) Zaten altyapıda ne kadar yetenekli kız varsa hepsini Vakıfbank'a kaptırdılar geçen sene.

Eda'nın PÇ oynadığı Galatasaray Türkiye Kupası maçı vardı salondaydım ya 3-0 ya 3-1 yenildik. Kamil Söz zamanıydı. Eda 10'a yakın top aldı 1 tane bile öldüremedi. Eda zaten bel sakatlığı olan bir oyuncu 1'den filan hücum etmesini mi bekliyorsun hem de bu seviye voleybolda :)

Ben Kristin konusunda yazmaktan yoruldum. Montano oynamazsa Kristin üzerindeki yük devam eder. Montano gelince her şey rayına girer. Kristin'in en iyi zamanına bile 10 sayı alacağı maç olmayabilir. Benim için manşeti defansı servisi bloku çok daha önemli. Bunları geliştirsin hücum yapmasın sorun değil. Montano oynamazsa Kristin hücum da yapsa bu sezon iflas.

Şahsen ben Kristin'in hücum sorunu dışında Merve'nin manşet sorunu, Polen'in ağır sakatlıkları sonrası kalıcı bir hasar alıp almadığı (ciddi manada sıçrayamıyor), Dicle'nin ne zaman takıma uyum sağlayacağı sorularını daha çok merak ediyorum. Hatta Leo-Kim uyumu bile aklımı karıştırdı. Daha önemli sorunlar var Kristin'e takılmayalım.

Lo Bianco ile Kim arasindaki uyumu merak etme.  Lo Bianco her sekilde halleder.  Kim de uyuma bile ihtiyac duymadan domine edebilecek bir oyuncu.  Hic suphe duymuyorum bu hususta. 

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Şu maçları gördükçe deplasman yasakları aklıma geliyor.Ne müthiş atmosfer olurdu şu maçta...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Son 3 maçta bunlara sadece 1 set verdik.O da 23-25...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

G.Saray Daikin de C. Bosetti, Brezilya nın aksine ilk maçta epeyce faydalı oynamış. Milli takım L.Bosetti ye zararlı olurken (sakatlık), C.Bosetti ye yararlı olmuş gibi.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Şu oyuncuyu yollayayım diyen dostlar gerçek hayat ile tanışmamış ,profosyonel hayat nasil olur  hak hukuk nedir bilmeyen  arkadaşlar sanırım 
bilmem kaç milyon euro sözleşme imza atıp  bir sorumluluk altına giriyorsun.
Kimi nerden nasıl yolluyorsun. Bakkal dükkanı dehil yahu

MiSal furbol takımında " ben olsam Alves 'i yollarım " diyen dostlara güzelce sesleniyorum
nah yollarsiniz mektup yollamaya benzemez o işler  :)

Kim bak ben başkan olayım, soyunma odasında uçak bileti hazırdı...Hatta dizine de sıktırırdım ki örnek olsun
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 16:18:43 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Besim

• Üye
Kim bak ben başkan olayım, soyunma odasında uçak bileti hazırdı...Hatta dizine de sıktırırdım ki örnek olsun

Yok artik :) Dizine siktirmaktan ziyade, yuzune Bergen gibi kezzap attirabilirdik.

Çevrimdışı Besim

• Üye
G.Saray Daikin de C. Bosetti, Brezilya nın aksine ilk maçta epeyce faydalı oynamış. Milli takım L.Bosetti ye zararlı olurken (sakatlık), C.Bosetti ye yararlı olmuş gibi.

Bosetti C.'den cacik olmaz.  O kizin kapasitesi belli; uzerine cikmasina imkan yok. 

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yok artik :) Dizine siktirmaktan ziyade, yuzune Bergen gibi kezzap attirabilirdik.

Ha ha..Metin Aşık'ın Rıdvan'a nasıl imza attırdığını bilmeyen var mı..Yoksa adam Gs'deydi

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ha ha..Metin Aşık'ın Rıdvan'a nasıl imza attırdığını bilmeyen var mı..Yoksa adam Gs'deydi

Formayı giymiş resim bile çektirmişti :)