Elestiri getirenle daha sert ifade kullananların karıstırılmaması gerektigi dusuncesindeyim.
Ben Logan Tom geldiginde her mac 8-10 sayı bekliyordum.Tamam muhtesem defans yaptı ama hucumda hic katkı vermedi.Kristin yeni geldi tamam,kıta degistirdi tamam ama beklentilerin bu oldugunu dusunmuyorum.Kristin daha 2-3 ay onceye kadar ABD Milli Takımının kaptanı ve degismez oyuncusuydu.Kristin hucumda da katkı verilsin diye dusunulmustur.Vakıf blogunu gecemezsin hadi anlarım da Sarıyer'i de gecemedin.Ben Logan Tom ornegini de gız onune alarak Kristin'in sene sonuna kadar hucumda perf. gosterececigini dusunmuyorum.Ben riske girerim, Kristin ile cıkmam.Kristin gitsin demiyorum demem de ama kolay kolay da oynatmam.
Suna da hak veririm.Ligde oynatmazsan CL de nasıl perf. bekleyeceksin.Bu da dogru bir sorudur.Ama su perf. ile ben onla maca cıkmam.Takımı biz planlamadık.Ben ez az 1 yerli hatta 2 bile olabilir smacor alırdım diye aylarca yazdım.Meliha'yı da Milli Takım'da izledik,izlendi.Butce yok,kadro bu diyorsan riski alan sensin.O zaman genc takımdan Ayse,Fatma,Halime topa vurabilen ya da manset alabilen bir smacor ile cıkarım.En azından 1 oyuncu kazanırım.Seyla da kıta degistirdi,14 saat uctu.Ucaktan indi,sahada hem sayı yaptı hem defans yaptı.Gerekirse Bauer de oynar.Madem kadronda smacorde sıkıntı var.Bauer oynar Eda carpraz denenr.Yedek libero Melisa oynar,Merve smacor denenir.Ya da genc takımdan kadroya smacor alırsın.
Sozlesmelere uyacaksın,uymak zorundasın.Beşiktaş gibi Paf takıma gonderilemez hukmu olan Ferrari'yi paf'a gonderip 10m avro ceza odemeyeceksin.Ama ben İsmail Kartal olsaydım Alves bundan sonra FB forması giyemeyecektir derdim.Yonetim olarak parasını oder,idmanlara devam ettirir,kesilebilecek en buyukcezayı keser ki o da 30.000 avro gibi futbol icin komik bir rakammıs eger transfer devam eden lig varsa hemen yoksa devre arasında gonderirim.Ama o cubuklu formayı hayatta giydirmem.Yonetim profesyonel olacak ama futbolcu,basketci,voleybolcu da profesyonel olacak.