Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 741727 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: NBA
« Yanıtla #1770 : 14 Nisan 2016, 07:34:20 »
vedaya bak 40 sayı oldu şimdiden.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1771 : 14 Nisan 2016, 08:03:54 »
60 sayı attı veda maçında, maçı da tekbaşına aldı.

10 sayı gerideydi lakers son periodda.

curry 61 atmadıysa galiba bu senenin rekoru da Kobe'nin.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1772 : 14 Nisan 2016, 09:23:45 »
Biz 73 galibiyete ulaştık ve Chicago Bulls'un 1995-96 sezonuna ait 72 galibiyetli normal sezon rekorunu kırdık. Curry ise bir sezonda 400 üçlük sınırını geçti. Daha önce bırakın 400'ü, kendisi dahil 300'lere erişen bile yoktu.

Ama bugün konuşulacak olan biz değiliz, Kobe Bryant'ın 60 sayılık vedası... 50 şut kullandığı bir maçta bizim Erman Kunter'in 150 sayılık maçını hatırlatan bir tarafı yok değil. Herkes el birliği ile ona çalıştı, hatta bir pozisyonda ona nefis bir blok koyan Utah oyuncusu şiddeti bir tonda protesto edildi. Yani işin mizansen bir kısmı olmadığını söyleyemem. Ama her ne olursa olsun maç boyu isabet bulduğu şutlar kolay değildi, Kobe'yi Kobe yapan günlerden fışkırıp gelmişti. Yani böyle bok atmış gibi olmak istemem. Senelerce unutulmayacak bir maça şahit olduk. Çok, çok özel bir veda oldu. Fakat işin biraz da mizansen yanı vardı. Fakat bunun hakkını da ancak Kobe verebilirdi. 

Güle güle Kobe! Her şey için teşekkürler... Benim için en güzel Kobe enstantaneleri 2000-2002 arasında Shaqullie O'Neal'ın yanında bir "genç" olarak yaptıklarıdır. Onu en çok o zaman severdim. Tabii asıl kahramanım, esas oğlan Shaq'tı. Geldiler ve geçtiler işte... Hayyam'ın dediği gibi "bir masal söylediler ve uykuya daldılar." Öyle işte... Gelenler ve gidenler...
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 11:36:33 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1773 : 14 Nisan 2016, 12:12:32 »
İşte 60 sayılık inanılmaz veda;

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1774 : 14 Nisan 2016, 12:43:03 »
asist yapmiyor diye elestirilen Kobe'nin basketbolda son dokunusunun asist olmasi da guzeldi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1775 : 15 Nisan 2016, 07:21:46 »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1776 : 16 Nisan 2016, 08:13:56 »
Play-off sezonu bu akşam başlıyor.

19:30'da D Smart 77. kanaldan (Smart Spor 1) Toronto - Indiana serisinin ilk maçını izleyebilirsiniz.

22:30'da ise  Golden State Warriors - Houston Rockets eşleşmesinin 1. maçı Tv 8 ekranlarında yayınlanabilir ama onlara belli olmaz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1777 : 16 Nisan 2016, 08:46:10 »
Play-off sezonu bu akşam başlıyor.

19:30'da D Smart 77. kanaldan (Smart Spor 1) Toronto - Indiana serisinin ilk maçını izleyebilirsiniz.

22:30'da ise  Golden State Warriors - Houston Rockets eşleşmesinin 1. maçı Tv 8 ekranlarında yayınlanabilir ama onlara belli olmaz.

Golden State-Houston serisinin ilk maçı Survivor engeline takılıyor.

Bu arada league pass 16-17 Nisan tarihlerinde ücretsiz.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1778 : 17 Nisan 2016, 03:04:33 »
Toronto evinde oynadığı ilk play off maçını yine kaybetti. Paul George avantajı Indiana'ya getirdi. Golden State ise saçma takım Houston karşısında ter attı, Curry 2.yarıda oynamadı ama buna rağmen 26 sayı fark oldu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1779 : 17 Nisan 2016, 08:06:15 »
Curry'nin ayak bileğinde problem olduğu için fazla oynamadı. Önümüzdeki maç(lar) durumu belirsiz... Ben şahsen her ihtimale karşı 2.maç oynatılmasın diyorum.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #1780 : 19 Nisan 2016, 01:00:37 »
Spurs konferans finalini göremez diye bir iddiada bulunayım, bu takımı izlerken bu sezon sinirden çıldırıyorum, hücumda inanılmaz beceriksizler, hucüm edemiyoruz bari savunma yapalım anlayışındalar resmen, ilk maçta Golden'ı yendiler birçok kişi şampiyon ilan etti sonraki iki maçta rezil oldular, dün izliyorum karşılarında ki rakip Memphis ya hani şu 7 kişiyle rotasyonu olan, D-League'den oyuncu alıp oynatan takım.

Önceki senelerde tecrübesizliğinin ve genç kadronun kurbanı olan Oklahoma'nın sonraki turda Spurs'u devireceğini düşünüyorum daha doğrusu inanmak istiyorum lütfen elesinler.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1781 : 20 Nisan 2016, 00:09:04 »
Kaç Spurs maçı izlediniz acaba?
Portland döneminden çok farklı bir rolde oynayan(2.adam) LMA haricinde bariz bir skoreri olmamasına rağmen en uygun pozisyonda, en uygun adamı buluşturan takıma hücumda beceriksiz demek kusura bakmayın ama komik olmuş.
Rezil oldular falan demişsiniz.
İlk maçta kazanıdılar demişsiniz bunlar hep yanlış bilgiler.
İlk maçı 30 sayılarda kazanan Gsw.
Sonrasında at&t center'da biz kazandık.
Son iki maçı yine Gsw kazandı.
Sevdiğim saydığım insanlar Gsw'yi destekledikleri için özellikle twitter ve burada ağzımı açmıyorum ama bir zamanların Kobe sever Lakers fanları gibi filizlenen Gsw fanlarının antipatikliği benzer bir seviyede seyrettiklerini söylemeden edemeyeceğim.
Üzücü.
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1782 : 30 Nisan 2016, 08:49:08 »
Konferans yarı finalinde rakibimiz Portland oldu. Biraz önce biten ve son saniyeleri nefes kesen maçta Chris Paul ve Blake Griffin'den mahrum Clippers'ı yenerek seriyi 4-2 yaptılar ve rakibimiz oldular. Koç Doc Rivers'ın oğlu ve takımın yeden gardı Rivers'ta maçın başında gözüne darbe aldı, eli yüzü kan içinde kaldı ama ikinci devre karakter koydu, fakat yetmedi. Keşke seri 3-3 olsaydı. Curry bir maç daha erken dönderdi. Bakalım, Houston'ı Curry'siz rahat geçtik ama Portland karşısında nasıl olacak? Eğer işler iyi giderse bu serinin tamamında dinlenmesinde fayda var.

3-2'lik serilerden diğer ikisi 3-3 oldu ve 7.maça kaldı. Charlotte ele geçirdiği saha avantajını, yıldızı Kemba Walker'a eşlik eden tek bir takım arkadaşı bile çıkmayınca, son iki dakika müthiş işler yapan Dwyane Wade'e teslim olarak yeniden kaybetti ve serinin son maçı Miami'de oynanacak.

Diğer maçta DeRozan yine lif lif döküldü ve Indiana kendi evinde hata yapmadı. Kemba Walker'ı görmeyip, DeMar DeRozan'ın iki defa all-star seçen NBA koçlarının aklını sin kaf edeyim. Haydi, halk oyu ile seçilen ilk beş'leri anladık ama... Walker bu sene all-star olmalıydı. İki maçtır çok büyük oynuyor ama bugün Nicola Batum, C.Lee ve Jeremy Lin başta olmak üzere arkadaşlarından en ufak katkı alamadı. Yazık oldu. Wade ise maç sonunda nasıl bir winner olduğunu bir kere daha hatırlattı.

Velhasıl, güzel bir NBA gecesiydi. Şimdi uyku zamanı. :)

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1783 : 01 Mayıs 2016, 22:03:52 »
Arkadas yine pas pas olduk Spurs karsısında. :)
LMA her zamanki gibi Ibaka yı kevgire cevirmiş. Ibaka cok overrated bir savunmacı bana sorarsanız.

Takım reaksiyon verecektir bekliyoruz efendim
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1784 : 01 Mayıs 2016, 23:42:02 »
Kemba Walker'ı görmeyip, DeMar DeRozan'ın iki defa all-star seçen NBA koçlarının aklını sin kaf edeyim. Haydi, halk oyu ile seçilen ilk beş'leri anladık ama... Walker bu sene all-star olmalıydı. İki maçtır çok büyük oynuyor ama bugün Nicola Batum, C.Lee ve Jeremy Lin başta olmak üzere arkadaşlarından en ufak katkı alamadı. Yazık oldu. Wade ise maç sonunda nasıl bir winner olduğunu bir kere daha hatırlattı.

Maaşallah dedik, iki gün yaşamadı. 7. maçta sapır sapır döküldü Kemba. Bildiğin rezil rüsva oldu. Wade'in bile devreye girmesine lüzum kalmadan Miami adeta dişine kürdan yaptı Charlotte'ı. Dragic seri genelinde en iyi maçını oynadı. Harikaydı.