Gönderen Konu: Fenerbahçe Bayan Voleybol Acıbadem Voleybol Ligi Maçları (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 362787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Fenerbahçe - Vakıfbank maçını bir daha FBTV tekrar yayınlıyor.

Tüm setlere kötü başlamamıza rağmen setleri çevirmek de ekstra bir başarı. Özellikle ilk sete 2-7 başlamışken.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yanlış hatırlamıyorsam 3. sete de 1 - 5 ile giriş yapmıştık.

gurol1967

• Ziyaretçi
Blogta mı bir problem var benim lap top'ta mı bilmiyorum tüm günümü aldı gebertti beni bu yazı lanet
olsun dedim bir daha yazmayacağım dedi bu kadar ağır bu kadar kasan bir sistem ilk kez gördüm.
Neyse yaptık bir Vakıfbank Hortumlaması (!)  :) yazısı Arşive kaydetmek için ;
http://fenervoleybol.blogspot.com.tr/2014/01/sar-melekler-geri-dondu-fenerbahce-3.html

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
Blogta mı bir problem var benim lap top'ta mı bilmiyorum tüm günümü aldı gebertti beni bu yazı lanet
olsun dedim bir daha yazmayacağım dedi bu kadar ağır bu kadar kasan bir sistem ilk kez gördüm.
http://fenervoleybol.blogspot.com.tr/2014/01/sar-melekler-geri-dondu-fenerbahce-3.html

elinize emeğinize sağlık. :)) çok çok güzel bir yazı olmuş.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

gurol1967

• Ziyaretçi
elinize emeğinize sağlık. :)) çok çok güzel bir yazı olmuş.
Teşekkürler nezaketinize :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Arşivlik kıymetteki maça dair arşivlik çalışma... Yazı dediğin budur. Keşke böyle detaylı yazılar ve oynanan maçlara dair detaylı bilgiler resmi sitede yayınlansaydı... Keşke resmi sitenin voleybol maçlarına dair haberlerini Gürol abi girseydi. Şöyle detaylı bir maç haberinin resmi sitede yer aldığını rüyanızda bile göremezsiniz. Yatmadan önce aburu cuburu fazla kaçırsanız dahi göremezsiniz.

Çevrimdışı haktan87

• Üye
  • Yer: ERZURUM

Emeğinize sağlık Abi Bir solukta okdum... Ayrıca nazın g.saraylı olduğunu bilmiyordum çok severdim bir anda soğudum desem yeridir :)
"BEN FENERBAHÇEYE ikinci olmak için gelmedim"
Zeljko OBRADOVİC.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

adın gibi olmuş yazı abi :) ( efsane )
muazzam cidden muazzam ,
 eline koluna yüreğine sağlık
hep söylerim senin bu voleybol şubesine verdiğin emeğin maddi manevi karşılığı yok
Gürol Gürsoy'un askerleriyiz :) !!!!

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık.

Canımız sıkıldığında bakıp bakıp moralimizin düzelmesini sağlayacak bir arşiv olmuş.  :D

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
ellerine sağlık Gürol Abi,Gebze-İzmit yolu sayende daha bir keyifli geçti.. Hele o Naz kısımlarını okudukça içimin yağları eridi :)))
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
Ellerinize sağlık yazı için.
Gazete haberlerinin başlıkları çok ilgimi çekti. Vakıfbank bu seriyi yaparken hiç bu kadar haber olmamıştı  ;D 8)
Maçın tekrarını izlemeye doyamıyorum. Umarım play-offlar da böyle keyifli geçer..

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
haha vakıf'ın serisini de sayemizde öğrendiler. reklam payı almalıyız

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Eline sağlık @gürol1967 kardeşim, bu maçı 1 asıl 3 suret olarak 4 kez seyrettim  sen de mükemmel özetlemişsin  :)

Blogun zaten FB konusunda yazan diğer bloglar gibi Favorilerimde idi ta ki HDD'ım ani ölümüne kadar.
Şimdi tekrar ekledim, bu güzel anlatımlarının devamı dileğiyle  :)

Çevrimdışı Mordecai

• Üye
  • Yer: Feneryolu
  • I need to get therapy
Bekle bizi şampiyonlar ligi şampiyonluğu

gurol1967

• Ziyaretçi
Arşivlik kıymetteki maça dair arşivlik çalışma... Yazı dediğin budur. Keşke böyle detaylı yazılar ve oynanan maçlara dair detaylı bilgiler resmi sitede yayınlansaydı... Keşke resmi sitenin voleybol maçlarına dair haberlerini Gürol abi girseydi. Şöyle detaylı bir maç haberinin resmi sitede yer aldığını rüyanızda bile göremezsiniz. Yatmadan önce aburu cuburu fazla kaçırsanız dahi göremezsiniz.
Aman Hakan'cım şımartıyorsun o kadar değil boş ver :)