Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 289307 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #105 : 24 Mayıs 2017, 21:09:03 »
Ben de o kısmına katılmıyorum zaten.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

dün efes  galatasaray maçını izledin mi ?
maçın bitimine 1.24 saniye var. fark 5 efes hücum ediyor. 12. saniyede Brown kaldırdı şut kullandı oyun aklı olan adam o süreyi sonuna kadar kullanır ve uygun poziyonu bulup öyle şut atardı .
bunun gibi yüzlerce örnek sayarım , top sürebiliyor olması oyun aklının iyi olduğu anlamına bence gelmez
savunma aklına girmiyorum öyle bi şey yok zaten :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #106 : 24 Mayıs 2017, 21:09:24 »
Valla abi yinede rakibimizin güçlenmesini istemem ben. Ha çok ta büyük bir sorun değil evet alirsada ah vah yanacak değilim. Takıma ve koça saygimiz güvenimiz sonsuz. Herkesi her yerde yeneriz yine orası ayrı.
canımsın kardeşim
serrod gelecekse bize gelsin :)

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #107 : 24 Mayıs 2017, 21:17:17 »
valla doğruluk derecesini bilemem ama az önce ntvspor'daa ki kırmızı çizgi programında serdar ali çelikler printezis'le anlaşıldığını söyledi

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #108 : 24 Mayıs 2017, 21:22:36 »
valla doğruluk derecesini bilemem ama az önce ntvspor'daa ki kırmızı çizgi programında serdar ali çelikler printezis'le anlaşıldığını söyledi

''Melli zaten tamam, üstüne Printezis ile de anlaşıldı sağlam yerden duydum''

Diyor adam ;D

Ya böyle şey mi olur, bu ikisini birden alma olayımız yoktur bence. Basketboldan anlamayan adamın laflarını ciddiye almıyorum. Bogdanovic'ten özür diliyor şimdi, sinameki demiş ;D işte basketboldan bu kadar anlıyor.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #109 : 24 Mayıs 2017, 21:31:33 »
''Melli zaten tamam, üstüne Printezis ile de anlaşıldı sağlam yerden duydum''

Diyor adam ;D

Ya böyle şey mi olur, bu ikisini birden alma olayımız yoktur bence. Basketboldan anlamayan adamın laflarını ciddiye almıyorum. Bogdanovic'ten özür diliyor şimdi, sinameki demiş ;D işte basketboldan bu kadar anlıyor.

konuşmanın devamında fazlasıyla zırvaladı ama bana göre antiç de giderse kadro derinliği açısından bu iki transfer gayet iyi olur.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 09:45:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #110 : 24 Mayıs 2017, 21:41:18 »
konuşmanın devamında fazlasıyla zırvaladı ama bana göre antiç'de giderse kadro derinliği açısından bu iki transfer gayet iyi olur.

Abi elbette süper olur da 4 numaraya bu kadar büyük 2 transferi yapmak ciddi bütçe ister. Printezis gibi bir adamın ikna olup gelmesi için ciddi bir para ayırmamız lâzım. 2sini birden alacağımıza inanmıyorum ben.

Çevrimdışı dincerorc

• Üye
« Yanıtla #111 : 24 Mayıs 2017, 21:48:23 »

dün efes  galatasaray maçını izledin mi ?
maçın bitimine 1.24 saniye var. fark 5 efes hücum ediyor. 12. saniyede Brown kaldırdı şut kullandı oyun aklı olan adam o süreyi sonuna kadar kullanır ve uygun poziyonu bulup öyle şut atardı .
bunun gibi yüzlerce örnek sayarım , top sürebiliyor olması oyun aklının iyi olduğu anlamına bence gelmez
savunma aklına girmiyorum öyle bi şey yok zaten :)

Anlaşıldı, Brown aramızı açacak bizim, gelmesin o zaman :)
Senin dediğin hareket benim verdiğim Teodosic örneğini destekliyor aslında, kaldı ki Teodosic benzer hareketi 5 saniye varken ve önü açıkken ve hatta hayatının en önemli maçlarından birinde yaptı. Rolü, yapacakları belli, görevini kabullenmiş adam hareketi değil o yaptığı ama yaptı işte. Brown, hatta Teodosic o hareketi Obra ile asla yapmaz, yapamaz.
Yanlış anladın, belki de ben anlatamadım ama ben iyi top sürmesinin oyun zekasının yüksekliğinin bir göstergesi veya ölçüyü olarak yazmadım. Ek ve önemli bir özellik olarak yazdım, Avrupa'da kolay kolay her uzun yapamıyor o işi. Oyun kurma, pas yetenekleri daha çok yarı saha hücumunda ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #112 : 24 Mayıs 2017, 23:29:28 »
Antic ve bennett yerine printesis ve melli gelirse oyun yine 4 numaradan kurulur heralde;)

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #113 : 24 Mayıs 2017, 23:44:25 »
Jordan Theodore hakkında büyük şüphelerim var bugün oynadığı maç şüphelerimi daha da arttırdı.Euroleague seviyesine uygun bir oyuncu değil bence.Umarım almayız.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #114 : 24 Mayıs 2017, 23:52:51 »
valla oyuncu olarak kime talibiz,kimi alırız, alamayız bilmem bu arada tabi darüşşafaka'dan kimler gelecek felan. oyuncu olarak alternatif ve söylenti çok. önceki sezonlarda taraftarın çok istediği oyuncu alındı, verim alınamadı. kimsenin istemediği adam geldi çok faydalı oldu. oyuncu transferinde yine obra koç bilir işini diyeyim. ancak benim tek bir transfer önerim var. tabi bunu söylerken bir obra koç yeter ama yanına bir jasikevicius olsa fena olmaz mı derim, siz ne dersiniz. obra koç yaşlanırken takımı ve jasivikeciusu da büyütsün sonra emin ellere bıraksın. bu da en az bir kaç onlu yıl sürsün. adam 13 yıl geçirmiş panatinaikos ile nasıl olsa.

Jasikavicius avrupanın şuan en çok gelecek vaadeden koçlarından biri,  kendisi yardımcı koç olamayacak kadar  başarılı bir koç şuan maalesef, İspanya liginde tecrübe şartı aranmasa kendisi büyük ihtimal bu sezon  barcelona koçuydu.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #115 : 25 Mayıs 2017, 00:07:57 »
Ulan öyle bir takımız ki alma ihtimalimiz olan oyuncuları bizim takıma karşı izlediğim için hiçbirini isteyemiyorum :P ;D savunmada en kral oyuncuyu bile rencide ediyoruz çoğu Zaman.. SPA Printezis deseler finalde siniyorlar falan diyeceğim nerdeyse o derece :P ;D yada ayon back up uzun olacak deseler ne Ayon'u ya pota altı dominantlığı 0 falan ;D

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #116 : 25 Mayıs 2017, 01:32:24 »
Bu sene cok takip edemesem de,
nacizane ismi gecen adamlar icin yorum yapayım

Melli; milanonun en nefret ettigim adamıydı :) Adam bir sekilde bize problem oluyordu her mac. Gelsin isterim.
Prinzetis, Bu adamı net istemiyorum :) Bu ve spanoulisi yenmek büyük keyif veriyor. Final macında pas pas olusu orgazm seviyemi kat be kat artırdı
Wanamaker; adam cok iyi oyuncu. Oyun icinde hiçbirsey yapmıyormus gibi görünüp bir kamyon sayı atıyor adam. Cok tehlikeli oyuncu

Bir kac isim daha söyleyeyim nacizane,
Micic; 3. guard falan deniyor ya bence bu arkadas da fevkalade işimizi görür.
Krunoslav Simon; Hang macına denk gelsem izlerim. Sevdigim bir oyuncu.
Aleksandar Vezenkov, Bu arkadas da pacoz Barcelona kadrosunun gazilerinden. Melli yerine bile isterim acıkcası.

« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 01:34:50 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #117 : 25 Mayıs 2017, 09:46:57 »

Anlaşıldı, Brown aramızı açacak bizim, gelmesin o zaman :)
Senin dediğin hareket benim verdiğim Teodosic örneğini destekliyor aslında, kaldı ki Teodosic benzer hareketi 5 saniye varken ve önü açıkken ve hatta hayatının en önemli maçlarından birinde yaptı. Rolü, yapacakları belli, görevini kabullenmiş adam hareketi değil o yaptığı ama yaptı işte. Brown, hatta Teodosic o hareketi Obra ile asla yapmaz, yapamaz.
Yanlış anladın, belki de ben anlatamadım ama ben iyi top sürmesinin oyun zekasının yüksekliğinin bir göstergesi veya ölçüyü olarak yazmadım. Ek ve önemli bir özellik olarak yazdım, Avrupa'da kolay kolay her uzun yapamıyor o işi. Oyun kurma, pas yetenekleri daha çok yarı saha hücumunda ortaya çıkıyor.

telefon da da konuştuk , kavga etmemiz lazım ki atraksiyon olsun
konuşacak konu lazım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : 25 Mayıs 2017, 09:48:40 »
valla oyuncu olarak kime talibiz,kimi alırız, alamayız bilmem bu arada tabi darüşşafaka'dan kimler gelecek felan. oyuncu olarak alternatif ve söylenti çok. önceki sezonlarda taraftarın çok istediği oyuncu alındı, verim alınamadı. kimsenin istemediği adam geldi çok faydalı oldu. oyuncu transferinde yine obra koç bilir işini diyeyim. ancak benim tek bir transfer önerim var. tabi bunu söylerken bir obra koç yeter ama yanına bir jasikevicius olsa fena olmaz mı derim, siz ne dersiniz. obra koç yaşlanırken takımı ve jasivikeciusu da büyütsün sonra emin ellere bıraksın. bu da en az bir kaç onlu yıl sürsün. adam 13 yıl geçirmiş panatinaikos ile nasıl olsa.
abi darüşafaka ile birleşmiyoruz
doğuş bize sponsor oluyor
sadece böyle bir düşünce var ona istinaden yazdım

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #119 : 25 Mayıs 2017, 11:45:31 »
Arkadaşlar bu sezon tofaşdan yiğit arslanı takip eden oldu mu? Dün maçta bazı anlarda güzel görüntü verdi attığı sayıdan ziyade agresif oyun yapısı, perde çıkışı kararlı potaya gidişi ya da şuta kalkışı falan kaliteli bir kumaşı var.

Bizim gençlerimizde her oyuna girişlerinde görmek istediğim mücadeleci, kararlı ve agresif oyun yapısını görünce dikkatimi çekti. Sizler ne düşünüyorsunuz?
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 11:45:53 Gönderen: truth126 »