esmeral nevriye birsel zamanında yerli kalitemizle yabancılar kötü olsa dahi bir şekilde açığı kapatabiliyor duk artık buda pek mümkün olmayınca eldeki kazma yerlilerle kazma yabancıların açığını kapatmak da kolay olmuyor malesef angelin gitmesi beni bu branşa küstürdü açikcası peny taurasi cappy zamanlarini özlüyorum
Ben hep diyorum ki ; Önce Çok iyi bir hoca getireceksin ,Yerli yabancı farketmez,ama Obradoviç ayarında bir hoca şart.Yerli Yabancı,genç,yaşlı ayrıt etmiyecek hoca.Bir hoca geliyor ve karşılığında kötü sonuç aldığında Kübra,Angel,Olcay,Ndour gibi oyuncuları hedef gösteriyorsa bir cacık olmaz.
Cenk Renda gibi idari Menejer ,Ömer Onan Gibide Menerjerler monte edeceksin.
Yabancı sınırlamasının olduğu yerde tüm kadro yerli olacakmış gibi kurulmalı.Takım kardeşliği ve Ahenki sağlanmalı.Sonrada alacağın yabancılar bu yerli kadronun çok üstünde olmalı.Örneğin bir Peny Taylor,Bir Diana Taurasi,Bir Cappie (eski hali) Weremeyenka (hamile olmadan önceki hali) vb vb oyuncu Türkiyede yok.ozaman böyle kaliteli simone Ağustus gibi,Delle Donne Gibi,Maya moore gibi,getireceksin.
10 tane oyuncu gönderipte 4 tane transfer yaparak bu takımı kuramazsında sezonu kurtaramazsında.1-Tina iyibir oyuncu ama çok yanlız kaldı,çok yoruldu,güçten düştü.buda rotasyon eksikliğinden oldu. 2- Ndour çok az süre verildi, 3-Bojoviç Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en kötü yabancısı. 4-Tuğba içinde hayal kırıklığı değil normal.çünkü abartılacak bir oyuncu değildi zaten.yaşı 34 ben olsam onu alacağıma Esmeral'i 1 sene daha oynatırdım.Bu kadar basit.Sonuç ne peki hüsran 4 oyuncu transfer et toplam 10 oyuncuyla (çoğuda oynatılmadı) çok kulvarda yorucu bir sezonda başarı bekle.
Mutlaka sponsor bulunmalı.Rotasyonu geniş tutmalı,Sakatlıklar,Formsuzluklar göz önüne alınmalı.
Q'yu sevenler bana kızacak ama önce Layota Sanders mutlaka takımımıza katılmalı,Merve,Melis,Şelale A takıma alınmalı.Cansu gibi Olcay'ında bize kalmıyacağını zannediyorum.ama onlara kızamıyorum.Çünkü Yerli gençlere hasızlıklar ediyoruz.Önce zihniyet değişmeli.