Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2417815 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3690 : 04 Mayıs 2015, 08:35:47 »
adam üç yıldır kendi takımını kuruyor ve gayet de başarılı. neyi abartılıyor..Avrupa'nın 1 numaralı kupasını aldı hem de bizi yenerek. Daha ne olacak var mı bizim için daha büyük yenilgi....bin yılda bir gelir ve biz yine kaybettik. Geçen sezon Olcay da gidiyordu, bizimkiler dakika alacaksın diye söz verince kaldı. Takım kurulurken birileri harcanır, uyan kalır uymayan gider. Bunda şaşacak bir şey yok ki...
Neyse bizimkiler nihayet misilleme yapmaya karar vermiş; Bahar'ın peşine düşmüşler. Ama kongrenin sonucu belli olmadan hiç bir şey netleşmeyecek. Zaten sıkıntı da bu...

Evet çoğu görüşüne katılıyorum.Biz burda bile fikir uyuşmazlığına giriyorsak üst kademelerinde hata yapmaları kaçınılmaz.Siyasette bile kullanılan bir şey var ve bunla insanlar reklam yapıp seçim kazanıyorlar ''ben bunu yapacakmış,şunu yapacakmış, bakamam bugüne kadar ne icraatler yapılmış ona bakarım'' Aynende öyle Ekrem'i seven yok burda ama adam şunu oynatmamış bunu bir sene bekletmiş bunlar laf salatası ben Tekirdağ'lı gibi icraate bakarım.Senin 2 hocanı,oyuncularını,Menejerlerini,biz çok iyi bir takımız diye böbürlenen İsfendiyar başkanı ikiye katlayıp üçe bölmüş elindeki tüm oyuncuları kullanmış,bütün kupaları toplamış kişiden bahsediyoruz.
Biz ne yapıyoruz ''hep bıdı bıdı.Laf Olsun Kilometre Dolsun Maksat Yeşillik Olsun.''
Yalanmı.Bizden gidenler oynamamış,bende aksini iddia ediyorum.Saziye olsun,Nevriye Olsun,Esra Olsun bunlar bençte dururken Galatasaray aldıktan sonra azda olsa çokda olsa yer aldılar hatta bizle oynadıkları maçlarda bize kök söktürdüler.Sanco bir maçta dökülürken Nevriye tekbaşına bizi hallaç pamuğu gibi attı.bundan çok önce saziye bize karşı oynarken okadar agresiftiki tekrar seyredin bakın bakalım.
Galatasaray'lı oyunculara maç içinde çok dikkat edin gözler hep Ekrem'de Işın da bunu yapardı en ufak bir harekette ondan onay alırlardı.Birini eleştirirken Sezarın hakkını sezara verelim.Odunlardan oyuncu yaratabiliyorsan,maddi krizlerde oyuncuların terkederken sen iddianı sürdirebiliyorsan,bazende para bile almadan oynıyabiliyorsan,zaman zaman takım içinde kavgalar itişmeler olmasına karşın hala üstlerdeysen bu hakkı hocaya teslim edelim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3691 : 04 Mayıs 2015, 09:16:37 »
esmeral nevriye birsel zamanında yerli kalitemizle yabancılar kötü olsa dahi bir şekilde açığı kapatabiliyor duk artık buda pek mümkün olmayınca eldeki kazma yerlilerle kazma yabancıların açığını kapatmak da kolay olmuyor malesef angelin gitmesi beni bu branşa küstürdü açikcası peny taurasi cappy zamanlarini özlüyorum

Ben hep diyorum ki ; Önce Çok iyi bir hoca getireceksin ,Yerli yabancı farketmez,ama Obradoviç ayarında bir hoca şart.Yerli Yabancı,genç,yaşlı ayrıt etmiyecek hoca.Bir hoca geliyor ve karşılığında kötü sonuç aldığında Kübra,Angel,Olcay,Ndour gibi oyuncuları hedef gösteriyorsa bir cacık olmaz.
Cenk Renda gibi idari Menejer ,Ömer Onan Gibide Menerjerler monte edeceksin.
Yabancı sınırlamasının olduğu yerde tüm kadro yerli olacakmış gibi kurulmalı.Takım kardeşliği ve Ahenki sağlanmalı.Sonrada alacağın yabancılar bu yerli kadronun çok üstünde olmalı.Örneğin bir Peny Taylor,Bir Diana Taurasi,Bir Cappie (eski hali) Weremeyenka (hamile olmadan önceki hali) vb vb oyuncu Türkiyede yok.ozaman böyle kaliteli simone Ağustus gibi,Delle Donne Gibi,Maya moore gibi,getireceksin.
10 tane oyuncu gönderipte 4 tane transfer yaparak bu takımı kuramazsında sezonu kurtaramazsında.1-Tina iyibir oyuncu ama çok yanlız kaldı,çok yoruldu,güçten düştü.buda rotasyon eksikliğinden oldu. 2- Ndour çok az süre verildi, 3-Bojoviç Fenerbahçe'ye gelmiş geçmiş en kötü yabancısı. 4-Tuğba içinde hayal kırıklığı değil normal.çünkü abartılacak bir oyuncu değildi zaten.yaşı 34 ben olsam onu alacağıma Esmeral'i 1 sene daha oynatırdım.Bu kadar basit.Sonuç ne peki hüsran 4 oyuncu transfer et toplam 10 oyuncuyla (çoğuda oynatılmadı) çok kulvarda yorucu bir sezonda başarı bekle.
Mutlaka sponsor bulunmalı.Rotasyonu geniş tutmalı,Sakatlıklar,Formsuzluklar göz önüne alınmalı.
Q'yu sevenler bana kızacak ama önce Layota Sanders mutlaka takımımıza katılmalı,Merve,Melis,Şelale A takıma alınmalı.Cansu gibi Olcay'ında bize kalmıyacağını zannediyorum.ama onlara kızamıyorum.Çünkü Yerli gençlere hasızlıklar ediyoruz.Önce zihniyet değişmeli.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3692 : 04 Mayıs 2015, 09:20:04 »
Volkan abi..

Orantılı olarak her sene Bahar Çağlar zu Fenerbahçe haberi çıkar en sonunda Gs de kalır...Denenmişliği var.

Türk mü alacaklar..Burcu Çiğil-Begüm-Gökçe Doğan ve Pelin Bilgiç çok güzel
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3693 : 04 Mayıs 2015, 09:40:49 »
Alınabilecek yerlileri toparlarsak, Sanders, Pelin Bilgiç, Pınar Demirok, Tilbe Şenyürek, Damla Gezgin, Begüm Dalgalar diyebilir miyiz?

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3694 : 04 Mayıs 2015, 10:58:50 »
Ndour dan yeni Sancho zor olur bence o kadar akilli bir oyuncu değil. İstikrar adına bir şey yok

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #3695 : 04 Mayıs 2015, 13:36:43 »
Cansu için koparılan yaygarayı hiç anlamıyorum. Tamam genç oyuncu, yatırım yapılabilir bir oyuncu ama bir takımın kaderini etkileyecek kadar yetenekli bir oyuncu filan değil Cansu. Her şeyden önce aklını basketbola verebilen bir oyuncu değil. Ekrem Memnun adam ederse de maksimum bir rotasyon oyuncusu olur. Bizim genç takımımızdaki Melis'de, Şelale'de, Cansu'dan çok daha yetenekli oyuncular. Bizim her şeyden önce öncelikle bu oyuncuları oynatmaya karar vermemiz lazım.

Olcay, Tuğçe, Şelale(kilo vermesi lazım), Melis, Hülya hepsi de rotasyonda olabilir, olmalı. Ekstra maçlar kaybedebiliriz bu oyuncularla belki ama ileride kazanmak istiyorsak şimdi oynamalılar. En başta oynarken korkacaklar belki, sorumluluk alamayacaklar ama oynadıkça kendine gelecek bu oyuncular. Öbür türlü ne olursa olsun fark yaratabileceğimize inanmıyorum. Belki senelik iyi kadrolar kurulabilir ama süreklilik için tek yol bu.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3696 : 04 Mayıs 2015, 14:55:50 »
Cansu yeteneklerinin farkında olmayan ve ne yazık ki biraz da koreltmis durumda bir oyuncu...
Hareket etmediği gerçeği doğru.isin ilginci pozisyonu 3 ama ne bahar ne Tuğçe kadar hareketli bir oyuncu..penetre etmiyor..sadece sut atıyor..yani gs de Şebnem kimyacıoğlunun yerini alacak seneye...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #3697 : 04 Mayıs 2015, 15:02:54 »
Cansu yeteneklerinin farkında olmayan ve ne yazık ki biraz da koreltmis durumda bir oyuncu...
Hareket etmediği gerçeği doğru.isin ilginci pozisyonu 3 ama ne bahar ne Tuğçe kadar hareketli bir oyuncu..penetre etmiyor..sadece sut atıyor..yani gs de Şebnem kimyacıoğlunun yerini alacak seneye...

Şebnem'in şutu öldürücü, Cansu direk o rolü asla üstlenemez. Çok uzun bir yolu var Şebnem kadar şut atmak istiyorsa
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3698 : 04 Mayıs 2015, 18:15:06 »
İsin asli yeni yapılanmada fowles veya griner i almak fark yaratabilir doğru oyunla.maya moore u almak zor olabilir maddi açıdan..
O yüzden bir tanede amerikalı 1 numara düşünülebilir..diggins yada whalen gibi...
OlCay bundan sonra 2 numarada kullanılmalı...orada Tuğba gibi oyunculardan fazla Katki verir..yeni esmeral yaratmak için ugrasmaliyiz.
Keza PG ye pelin bilgiç alınmalı ve o da ileride yeni birsel olacak tipte oyuncu..keza tilbe sen yeni bir Nevriye..
Ama bu oyuncular oynamali..oynamadan olmaz.
Cansu ya üzülüyorum ama unutmayalım melis ciddi iyi oyuncu ve ayni pozisyondalar..ve melis bence daha iyi oyuncu olacak cansu dan.çünkü kafasında basketbol var.
Esasen su kadro mantıklı.
Whalen (diggins)-birsel-pelin bilgic
Eldebrink-begum-olcay
Zellous(EU)-burcu cigil-melis
Vera-ndour-tugce
Fowles(griner)-quanitra(sanders)-tilbe

Tek problem 3 devşirme olması..gerçi hepsi el de oynayabilir..ama lig için en azından bir maçta q yada sanders sabit olmak üzere diğerini değiştirme imkânımız olmalı.yoksa zellous yerine başla bir EU oyuncu devşirme olmayan..petrovic;margenian artik kim olursa...
Bu yüzden 3-4 yerli transferi lazim artik..pelin-burcu-begum ve tilbe gibi.
Hulya ve selale bu sene ancak toparlarlar..büyük sakatlık yaşadılar.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3699 : 04 Mayıs 2015, 18:21:49 »
İsin asli yeni yapılanmada fowles veya griner i almak fark yaratabilir doğru oyunla.maya moore u almak zor olabilir maddi açıdan..
O yüzden bir tanede amerikalı 1 numara düşünülebilir..diggins yada whalen gibi...
OlCay bundan sonra 2 numarada kullanılmalı...orada Tuğba gibi oyunculardan fazla Katki verir..yeni esmeral yaratmak için ugrasmaliyiz.
Keza PG ye pelin bilgiç alınmalı ve o da ileride yeni birsel olacak tipte oyuncu..keza tilbe sen yeni bir Nevriye..
Ama bu oyuncular oynamali..oynamadan olmaz.
Cansu ya üzülüyorum ama unutmayalım melis ciddi iyi oyuncu ve ayni pozisyondalar..ve melis bence daha iyi oyuncu olacak cansu dan.çünkü kafasında basketbol var.
Esasen su kadro mantıklı.
Whalen (diggins)-birsel-pelin bilgic
Eldebrink-begum-olcay
Zellous(EU)-burcu cigil-melis
Vera-ndour-tugce
Fowles(griner)-quanitra(sanders)-tilbe

Tek problem 3 devşirme olması..gerçi hepsi el de oynayabilir..ama lig için en azından bir maçta q yada sanders sabit olmak üzere diğerini değiştirme imkânımız olmalı.yoksa zellous yerine başla bir EU oyuncu devşirme olmayan..petrovic;margenian artik kim olursa...
Bu yüzden 3-4 yerli transferi lazim artik..pelin-burcu-begum ve tilbe gibi.
Hulya ve selale bu sene ancak toparlarlar..büyük sakatlık yaşadılar.
oyuncu kalitesi olarak değil ama kaptanın kaptanlığını yapması gerektiği zamanlarda ortada gözükmemesi takıma liderlik yapmamasından dolayı ben birselin gönderilmesini isterim

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3700 : 05 Mayıs 2015, 01:05:53 »
Cansu için koparılan yaygarayı hiç anlamıyorum. Tamam genç oyuncu, yatırım yapılabilir bir oyuncu ama bir takımın kaderini etkileyecek kadar yetenekli bir oyuncu filan değil Cansu. Her şeyden önce aklını basketbola verebilen bir oyuncu değil. Ekrem Memnun adam ederse de maksimum bir rotasyon oyuncusu olur. Bizim genç takımımızdaki Melis'de, Şelale'de, Cansu'dan çok daha yetenekli oyuncular. Bizim her şeyden önce öncelikle bu oyuncuları oynatmaya karar vermemiz lazım.

Olcay, Tuğçe, Şelale(kilo vermesi lazım), Melis, Hülya hepsi de rotasyonda olabilir, olmalı. Ekstra maçlar kaybedebiliriz bu oyuncularla belki ama ileride kazanmak istiyorsak şimdi oynamalılar. En başta oynarken korkacaklar belki, sorumluluk alamayacaklar ama oynadıkça kendine gelecek bu oyuncular. Öbür türlü ne olursa olsun fark yaratabileceğimize inanmıyorum. Belki senelik iyi kadrolar kurulabilir ama süreklilik için tek yol bu.

''Cansu için koparılan yaygarayı hiç anlamıyorum'' Bence az bile.Hep bundan kaybediyoruz.Bir kişi iki kişi değil onlarca yüzlerce binlerce kişi konuşmalı tepki göstermeli.Mesele Cansu değil,mesele Cansu'nun kaliteside değil,Mesele Cansu'nun karekteride değil Mesele başıbozukluk,Mesele kötü idare kötü yönetim şekli.Mesele 10 yıldır tıkır tıkır giden takıma çomak sokmak.Mesele 15 senedir görmediğin kadar busene 15 maglubiyet alan bir takım yaratmak,Mesele;10 oyuncuyu gönderip 4 saçma sapan Transferle bu zemini hazırlamak.Mesele cansu gibi,Olcay gibi,genç yetenekleri Takımdan kaçaçak hale getirmek.
Bizler renk aşkıyla yaşıyoruz.Cansu,Didem,İsfendiyar.ayşe,fatma isimler önemli değil.Bizler Eleştirileride İdare edemeyenlere yapıyoruz Renkleri eleştirecek gibi bir lüksümüz yok.
Arkadaşlarım derki Gençlerimiz var Merve var,Melis Var,Şelale var.Evet var belkide daha fazlasıda var.Ama nedense bunları söyliyende ,sevende,istiyende Sadece Taraftarlar.Bunlara kim A takıma alacak,Kim bu gençlerin arkasında duracak,Kimler süre verecek.Kimler inanacak bu gençlere,Olcay,Cansu,Hülya Begüm Bu benç'lerde çürümedimi?Takım Kötü gidersede suçlu ilan edilmedilermi?Her gidenin arkasından konuşuyoruz,Nevriye,Saziye,Esra ,Begüm,Diana,Angel,Cansu, bu isimlerin arkası kesilmez.Bu kişiler neden gitti diye araştıran yok.Olcay ve Cansunun tek proplemleri insan gibi davranılmıyorlar,Basketbolda kumaş iyiyse  oynamazsan paslanırsın,oynadıkçada açılırsın.İddia ediyorum Nevriye'nin ,Saziyenin,Galatasaray maçlarında bizi zorladıkları gibi Cansuda orda formuna girerse atacakları üçlüklerle bizi en zorluyacak oyuncu olacaktır.Ahanda şuraya yazıyorum.

Çevrimdışı emel22

• Üye
  • Yer: cumhuriyetin kalbi İZMİR
« Yanıtla #3701 : 05 Mayıs 2015, 04:36:09 »
umarım Zellous kalmaz angel den sonra Zellous mercedesten inip renaulta binmek gibi sanderse gs kapmasa bari hoca  belirlemek için neyi bekliyorlar bütçe kısıtlaması olucak diyorlar ama bence bütçeyi bi zahmet erkek voleyboldan ve futbolda selçuk şahin serdar kesimal gibi oyuncuları yollayarak denkleştirsinler erkek voleybolda kupa kazanmak masraflı zor saygılar.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #3702 : 05 Mayıs 2015, 04:38:58 »
''Cansu için koparılan yaygarayı hiç anlamıyorum'' Bence az bile.Hep bundan kaybediyoruz.Bir kişi iki kişi değil onlarca yüzlerce binlerce kişi konuşmalı tepki göstermeli.Mesele Cansu değil,mesele Cansu'nun kaliteside değil,Mesele Cansu'nun karekteride değil Mesele başıbozukluk,Mesele kötü idare kötü yönetim şekli.Mesele 10 yıldır tıkır tıkır giden takıma çomak sokmak.Mesele 15 senedir görmediğin kadar busene 15 maglubiyet alan bir takım yaratmak,Mesele;10 oyuncuyu gönderip 4 saçma sapan Transferle bu zemini hazırlamak.Mesele cansu gibi,Olcay gibi,genç yetenekleri Takımdan kaçaçak hale getirmek.
Bizler renk aşkıyla yaşıyoruz.Cansu,Didem,İsfendiyar.ayşe,fatma isimler önemli değil.Bizler Eleştirileride İdare edemeyenlere yapıyoruz Renkleri eleştirecek gibi bir lüksümüz yok.
Arkadaşlarım derki Gençlerimiz var Merve var,Melis Var,Şelale var.Evet var belkide daha fazlasıda var.Ama nedense bunları söyliyende ,sevende,istiyende Sadece Taraftarlar.Bunlara kim A takıma alacak,Kim bu gençlerin arkasında duracak,Kimler süre verecek.Kimler inanacak bu gençlere,Olcay,Cansu,Hülya Begüm Bu benç'lerde çürümedimi?Takım Kötü gidersede suçlu ilan edilmedilermi?Her gidenin arkasından konuşuyoruz,Nevriye,Saziye,Esra ,Begüm,Diana,Angel,Cansu, bu isimlerin arkası kesilmez.Bu kişiler neden gitti diye araştıran yok.Olcay ve Cansunun tek proplemleri insan gibi davranılmıyorlar,Basketbolda kumaş iyiyse  oynamazsan paslanırsın,oynadıkçada açılırsın.İddia ediyorum Nevriye'nin ,Saziyenin,Galatasaray maçlarında bizi zorladıkları gibi Cansuda orda formuna girerse atacakları üçlüklerle bizi en zorluyacak oyuncu olacaktır.Ahanda şuraya yazıyorum.

Mesajın ana fikrini anlamakta zorlandım açıkcası. İdari ve teknik bir sorun olduğu aşikar zaten şubede bunu tartışmaya bile gerek görmüyorum lakin 10 yıldır tıkır tıkır giderken de aşağı yukarı aynı isimler görev alıyordu zaten bu şubede. Kimsenin bir şeye özellikle çomak soktuğunu düşünmüyorum ama bu başarısızlıkların bir sonucu olmalı elbette.

Cansu özelinde ise elden kaçırıldığını düşünmediğim için yönetimsel bir zafiyet olduğunu düşünmüyorum zira ben iyi bir kumaşı olduğunu düşünmüyorum Cansu'nun. Olcay gitse aynı şeyleri söylemezdim mesela. Bunun dışında dediğim gibi bizim bir şeylere karar verme zamanımız geldi de geçiyor, bence artık bu gençler oynamak zorunda. Hem şube yöneticileri hemde bizler de bu gençlere sabır göstermesi gerek. Tuğçe'ye sayı atmıyor diye twitterda yazılanlar hala aklımda mesela benim. O yazıları benim kadar Tuğçe'de görüyordur eminim, bunlara da dikkat etmek lazım. Maçlara gelip bu oyunculara destek olmak lazım.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2015, 04:44:28 Gönderen: phenom_07 »
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #3703 : 05 Mayıs 2015, 04:41:24 »
umarım Zellous kalmaz angel den sonra Zellous mercedesten inip renaulta binmek gibi sanderse gs kapmasa bari hoca  belirlemek için neyi bekliyorlar bütçe kısıtlaması olucak diyorlar ama bence bütçeyi bi zahmet erkek voleyboldan ve futbolda selçuk şahin serdar kesimal gibi oyuncuları yollayarak denkleştirsinler erkek voleybolda kupa kazanmak masraflı zor saygılar.

Zellous bu yaz sanırım Hırvat milli takımında oynamaya başlayacak olması çok önemli. Amerikalı kontenjanı için çok yetersiz ama Avrupalı statüsünde bulunmaz bir nimet olur, elden kaçırmamak lazım.
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #3704 : 05 Mayıs 2015, 05:12:11 »
Yönetim Cansu olayında yalan söylüyor. Bunu bilin.

Hiç bir oyuncu ya da kişi de çalıştığı yer için fedakarlık yapmak zorunda değildir. Ki Cansu kalmak içinde çok uğraştı.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.