"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha çok parkedeki sporlarla ilgilenen bir forumuz. Tek tek açarsak abes gözükür bence. Tabii bu benim fikrim..
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=725.0Bütün ligler için teker teker açmaktansa şöyle genel bir şekilde topladık. Yine de çok istek gelirse teker teker açabiliriz
bence sitenin üst başlığındaki resimden Ersun Yanal'ı çıkartıp Aziz Yıldırım'ı koyalımkimi koysak hoca ertesi sene değiştirmek zzorunda kalacağız çünküböylesi daha temiz
Dünya şampiyonası sırasında televizyonda verilmeyen ve özellikle kendi oyuncularımızı izleyebilmek için maç linklerinin paylaşıldığı bir konu başlığının olması mümkün müdür ?
Hukuken bu konular çok sıkıntılı ve biz bu topun altına pek girmiyoruz. Ama Dm'den maç sırasında bana ulaşırsanız ben her türlü sizi linki bulur ve yollarım.
Yine sorun yine ben ,taptalk haricinde foruma giremiyorum.Soyle diyeyim google de parkedefener yaziyorum,giriyorum siteye ama 403 Forbidden hatasi cikiyor,ilgilenirseniz sevinirim.
Benzer birşey kullandığım tablette olmuştu.Tarayıcıdan göz atma geçmişini silince foruma tekrar girebilmiştim.