Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432472 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
iskeletimiz yabancı oyuncular üzerine kurulu,hepsi nasılsa arena'da alırız havasındaydı. işin sıkıntılı kısmı bu işte. bu bir derbi maçı ama oyuncular bunun farkında bile değildi neredeyse. hırs belirtisi bile göstermediler. aidiyet-bağlılık duygularının zayıf olduğunu gösteriyor bu durum. eğer şu oynanan gs ile euroleague maçı olsaydı abdi ipekçi falan hikaye; fark atmıştık. malesef el ciddiyeti ligdeki deplasmanlara sirayet etmiyor. üzücü bir durum.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Ribauntlarda 52-30 üstün olup kayebetmek de neyin nesi...Vesely 5 dakika, 5 faul...

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Takımını destekleyen taraftar kendine tezahürat yapmaz!!
Solomon örneği neden yanlış?

Konu ne ara kendine tezahürat yapmaya geldi bilmiyorum ama tribünleri yönlendirmenin hiçbirimizin haddine olduğunu düşünmüyorum. Solomon da geçicidir Aziz Yıldırım da. Şu an Fenerbahçe'nin geleceğini Solomon değil sırtını sahaya dönen tribün düşünüyor maalesef.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
deplasmandada olsak ben bu maçta rahat alırız kanısındaydım.Bir ara TRT Spora bakarken maçın 48-40 olduğunu duyan konuk şaşırdı.Fenerbahçenin çok rahat alacağını sanmışlar.Gs de okadar eksik varken sonucun böyle gitmesi ilginç dediler.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
vesely ve goudelock turistik tatil yaptıgı mac oldu. Al birini vur ötekine
Semih daha fazla kullanılabilirdi.
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Serinin 3. ve son maçı, 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 21:00'de Ülker Sports Arena'da oynanacak. Maç, Lig TV3'ten canlı olarak yayınlanacak.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Aziz Yıldırım'la ilgili mesajları kendisine ait olan başlığa taşıdım oradan devam edilir ;
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=847.45

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Aziz Yıldırım'la ilgili mesajları kendisine ait olan başlığa taşıdım oradan devam edilir ;
http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=847.45

sagol kardeşim

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
deplasmandada olsak ben bu maçta rahat alırız kanısındaydım.Bir ara TRT Spora bakarken maçın 48-40 olduğunu duyan konuk şaşırdı.Fenerbahçenin çok rahat alacağını sanmışlar.Gs de okadar eksik varken sonucun böyle gitmesi ilginç dediler.

gsde kim eksikmiş abi, eksik falan yok bu da bir algı oyunu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Oguz en az 5 hucuma mal oldu bize.

Çoğuda hep kritik yerlerdeydi. Maçı koparabileceğimiz noktalarda..

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ya Hoca'nin bu mactaki tercihlerini anlamak mumkun degil.

Bende anlayamadım hocayı bu maçta.
Son maçta umarım kabusu yaşamayız, erkenden darbeyi vurmak lazım yoksa gene kabuslar göreceğiz. Bu kadar kısıtlı kadroyla oynayan takımı nasıl faul problemine sokamıyoruz anlamıyorum gerçekten...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
...

Seriyi 2-1 kazanırsak Galatasaraylılar "saha avantajıyla bizi elediniz" derlerse bunun ciddiye alınacak hiç bir yanı olmaz, kurayla  almadık ya saha avantajını, iş olsun diye de bize vermediler, bütün sezonun emeğinin sonucu.

...
tabiki ciddiye alınacak birşey değil. illa bir ttakımın saha avantajı olacak :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Nasil temas yoktu?  Ender drive ederken, el uzatti ve degdi.  Hatta pozisyonun tekrarini da gosterdi.  Gereksizdi ve faulu aldi. 

Neyse, o kadar takilmaya da gerek yok.  Laf acilinca yazdim.
Bence alttan vücudu ile de teması vardı o pozisyonda. Ama bloğunda hakem hatalı olabilir.
Ama hakemlerin bizim lehimize de hatalı kararları vardı, hemen öküz altında buzağı aramayalım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bütün bir regular sezon, yani tamı tamına 30 maç sadece o "saha avantajı" için oynanıyor; süs olsun diye değil. Saha avantajı demek bütün bir 30 maçın ödülü demektir; çok değerli ve anlamlıdır.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Koç un tek hatası maç boyunca katkı alamadığı adamlara hala fırsat vermesi idi..Son çeyrek Serhat-Melih nasıl oynamaz..Gs bitmişti..Serhat 1 kez bile denenmedi en azından savunmada direnç artacaktı..

Koç demedi Vesely ye 5 dakıka da 5 faul yap.Yada Gou ya serseri mayın gibi dolaş sahada..Yada Nemanya ya aldığını fırlat..Bogdan a şut kaçır...Ama maalesef bu maç bizim gibi F4 Takımına hiç yakışmadı..

Koç ve oyuncular demekkş Gs maçını sıradan görüyorlar...Biz öyle görmemekte haklıyız ama onlar haklı mı haksız mı bilemedim..

Yinede sonuna kadar Obradoviç
HaBaBaM GüM GüM GüM