Her farklı düşüneni troll diye niteleyin hemen.Bu sene Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını kim kazandı, geçen sene Türkiye Kupası maçını kim kazandı.
3 mesajınız bayan basket gerisi bunlar...troll denmesi normal
not: bende herkeste eletiriyor ama, ... ; sizde benim nezdimde ama oluştu . k.bakmayın"""
Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu / Ynt: TBL Yarı Final 3.Maç, 04.06.2015 - [19.30] Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe
« : Bugün, 21:42:34 »
Maçı Melih getirdi Obradovic verdi.5 kısayla savunma nedir ya ribaundu kim alacak şaka gibi......
Yanıtla
Alıntı
3
Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu / Ynt: TBL Yarı Final 3.Maç, 04.06.2015 - [19.30] Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe
« : Bugün, 21:20:50 »
Semih ve Melih'in hata yapma şansı yok arkadaş.Ama Emir ve Oğuz maçın içine etsede hep sahada.
Yanıtla
Alıntı
4
« : Bugün, 21:17:21 »
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.
Yanıtla
Alıntı
5
« : Bugün, 21:13:57 »
Goudelock iyi oynarken çıkıyor Emir giriyor. Ya bu herif oynamak zorunda mı her maç.Melih'e 2 dakika sabır gösteremiyo oysaki Obradovic
Yanıtla
Alıntı
6
« : Bugün, 21:12:10 »
Bu Oğuz Savaş neden sahada arkadaş savunmada pick savunması yerlerde üst üste 5 sayı yedik. Yeter artık ya her takım aynı hücumu yapıyor biz de inadına bu mongolu oynatıyoruz.
Yanıtla
Alıntı
7
« : Bugün, 20:37:24 »
Emir ve Zizis resmen kadın basketbolundaki oyuncular gibi savunuluyor, bu yüzden pota altına top veremiyoruz.Bizse Dixon ve Diebler'ı orta saha da bile savunuyoruz. Pota altı üstün olduğumuz yer ama dışardaki 2 defo bütün üstünlüğümüzü yerle bir ediyor bütün hücumlar kaosa dönüşüyor.
Yanıtla
Alıntı
8
« : Bugün, 20:26:08 »
Bu kadar rotasyona ne gerek var.Deplasmandaki gs maçında da aynı şeyler oldu.Ritim bulamıyor oyuncular, ritim bulan da kenara geliyor.Bogdanovic maçın başında 8 sayı attı kenara geldi.
Bizim gördüğümüzü Obradovic görmüyor olamaz; Karşıyaka Emir ve Zizis'in şutlarını risk ediyor ve içeri gömülüyor ama Obradovic onların ekmeğine yağ sürercesine Emir 10 dakika sahada tutuyor ve bunun çoğu Zizis'le beraber.Aklım almıyor gerçekten.
"""