Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 426697 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hustle

• Ziyaretçi
uzatmada pota altında semih olsaydı bu maçı çoktan almıştık

Yüzde yüz katılıyorum arkadaşım.Oğuz Savaş neden sahadaydı ne gibi bi faydası oldu sayı mı attı ribaund mu aldı! Koça 4-5 maçtır inanamıyorum resmen akıl tutulması...

Çevrimdışı exex

• Üye
Her farklı düşüneni troll diye niteleyin hemen.Bu sene Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını kim kazandı, geçen sene Türkiye Kupası maçını kim kazandı.

3 mesajınız bayan basket gerisi bunlar...troll denmesi normal

not: bende herkeste eletiriyor ama, ... ; sizde benim nezdimde ama oluştu . k.bakmayın

"""

Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu / Ynt: TBL Yarı Final 3.Maç, 04.06.2015 - [19.30] Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe
« : Bugün, 21:42:34 »
Maçı Melih getirdi Obradovic verdi.5 kısayla savunma nedir ya ribaundu kim alacak şaka gibi......

Yanıtla
    Alıntı

3
Zeljko Obradovic Fenerbahçe Basketbol Forumu / Ynt: TBL Yarı Final 3.Maç, 04.06.2015 - [19.30] Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe
« : Bugün, 21:20:50 »
Semih ve Melih'in hata yapma şansı yok arkadaş.Ama Emir ve Oğuz maçın içine etsede hep sahada.

Yanıtla
    Alıntı

4
« : Bugün, 21:17:21 »
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.

Yanıtla
    Alıntı

5
« : Bugün, 21:13:57 »
Goudelock iyi oynarken çıkıyor Emir giriyor. Ya bu herif oynamak zorunda mı her maç.Melih'e 2 dakika sabır gösteremiyo oysaki Obradovic

Yanıtla
    Alıntı

6
« : Bugün, 21:12:10 »
Bu Oğuz Savaş neden sahada arkadaş savunmada pick savunması yerlerde üst üste 5 sayı yedik. Yeter artık ya her takım aynı hücumu yapıyor biz de inadına bu mongolu oynatıyoruz.

Yanıtla
    Alıntı

7
« : Bugün, 20:37:24 »
Emir ve Zizis resmen kadın basketbolundaki oyuncular gibi savunuluyor, bu yüzden pota altına top veremiyoruz.Bizse Dixon ve Diebler'ı orta saha da bile savunuyoruz. Pota altı üstün olduğumuz yer ama dışardaki 2 defo bütün üstünlüğümüzü yerle bir ediyor bütün hücumlar kaosa dönüşüyor.

Yanıtla
    Alıntı

8
« : Bugün, 20:26:08 »
Bu kadar rotasyona ne gerek var.Deplasmandaki gs maçında da aynı şeyler oldu.Ritim bulamıyor oyuncular, ritim bulan da kenara geliyor.Bogdanovic maçın başında 8 sayı attı kenara geldi.

Bizim gördüğümüzü Obradovic görmüyor olamaz; Karşıyaka Emir ve Zizis'in şutlarını risk ediyor ve içeri gömülüyor ama Obradovic onların ekmeğine yağ sürercesine Emir 10 dakika sahada tutuyor ve bunun çoğu Zizis'le beraber.Aklım almıyor gerçekten.

"""
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 22:03:08 Gönderen: exex »

hustle

• Ziyaretçi
3 mesajınız bayan basket gerisi bunlar...troll denmesi normal

"""

« : Bugün, 21:42:34 »
Maçı Melih getirdi Obradovic verdi.5 kısayla savunma nedir ya ribaundu kim alacak şaka gibi......

Yanıtla
    Alıntı

3
« : Bugün, 21:20:50 »
Semih ve Melih'in hata yapma şansı yok arkadaş.Ama Emir ve Oğuz maçın içine etsede hep sahada.

Yanıtla
    Alıntı

4
« : Bugün, 21:17:21 »
Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor.Çok iyi hazırlanıyor maçlara.Pota altına top indirtmediler.Zone savunma deniyor pres yapıyor.Hücumda savunmanın en zayıf halkası üzerinden oynuyor.Obradovic bana göre dünyanın en iyisi ama 3-4 maçtır el belinde bekliyor ve saçma sapan bi rotasyon yapıyor ve rakibi şaşırtacak hiçbir şey denemiyor.

Yanıtla
    Alıntı

5
« : Bugün, 21:13:57 »
Goudelock iyi oynarken çıkıyor Emir giriyor. Ya bu herif oynamak zorunda mı her maç.Melih'e 2 dakika sabır gösteremiyo oysaki Obradovic

Yanıtla
    Alıntı

6
« : Bugün, 21:12:10 »
Bu Oğuz Savaş neden sahada arkadaş savunmada pick savunması yerlerde üst üste 5 sayı yedik. Yeter artık ya her takım aynı hücumu yapıyor biz de inadına bu mongolu oynatıyoruz.

Yanıtla
    Alıntı

7
« : Bugün, 20:37:24 »
Emir ve Zizis resmen kadın basketbolundaki oyuncular gibi savunuluyor, bu yüzden pota altına top veremiyoruz.Bizse Dixon ve Diebler'ı orta saha da bile savunuyoruz. Pota altı üstün olduğumuz yer ama dışardaki 2 defo bütün üstünlüğümüzü yerle bir ediyor bütün hücumlar kaosa dönüşüyor.

Yanıtla
    Alıntı

8
« : Bugün, 20:26:08 »
Bu kadar rotasyona ne gerek var.Deplasmandaki gs maçında da aynı şeyler oldu.Ritim bulamıyor oyuncular, ritim bulan da kenara geliyor.Bogdanovic maçın başında 8 sayı attı kenara geldi.

Bizim gördüğümüzü Obradovic görmüyor olamaz; Karşıyaka Emir ve Zizis'in şutlarını risk ediyor ve içeri gömülüyor ama Obradovic onların ekmeğine yağ sürercesine Emir 10 dakika sahada tutuyor ve bunun çoğu Zizis'le beraber.Aklım almıyor gerçekten.

"""

Bunlardan katılmadıklarını yazsan ve açıklasan mesela troll demek yerine daha medeni olmaz mı?
Hangisi yanlış mesela?
Melih demiş herkes sadece ben değil anlayan herkes.
Oğuz neden sahada demiş herkes mesela.Ribaundlarda ezilmişiz mesela, sebep sonuç ilişkisi kurarsak Oğuz'a ulaşıyoruz --> 30 dakika 2 ribaund.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
15 tane az ribaund alıp %45 ile faul attığın bir maçın uzatmaya gitmesi bile büyük başarı. Özellikle Kenan ve Melih inanılmaz karakter koydu
Son topta Oğuz çıkarılır mı nasıl ribaund alacaksın diyen abiler. O bahsettiğiniz arkadaş 29 dakikada 2 ribaund almış !
Hakemlerin bir süredir Bjelica'yı eften püften faullerle oyundan düşürmesi gözlerden kaçmasın. Kaçıncı oldu bu cidden ayıptır.
Bence sıkıntı şu uzatmaya gitmiş olsa bile bizim 36 tane 3 sayı denemiş olmamamız lazım. Bu sayı oyun planından saptığımızı gösteriyor.

____

Yukarıdakiler twitter'a karaladıklarım. Bunların haricinde düşüncem Semih'in dakika alması gerektiği. Ama takım içerisinde idmanlarda neler yaşandığını bilmiyoruz. Koçun bir sıkıntısı var belli ki Semihle, yoksa 0 dk olacak iş değil.
oğuzdan kasıt ribound alacak bir oyuncu olması. ki bunun da semih olması gerektiği . ama semih de oynamayacaksa bogdanla değil oğuz ile ribounda çıkması daha iyidir herhalde

hustle

• Ziyaretçi
Mesela bir de şu istatistik var 36 üçlük denemesine karşılık 30 kilik denemesi.Ben ne yazmışım pota altına top indirtmiyor Ufuk bunu yaparken de ne yapıyor Emir ve Zizis'i risk ediyor.Yanlış ne söylemişim burda?

Çevrimdışı exex

• Üye
Bunlardan katılmadıklarını yazsan ve açıklasan mesela troll demek yerine daha medeni olmaz mı?
Hangisi yanlış mesela?
Melih demiş herkes sadece ben değil anlayan herkes.
Oğuz neden sahada demiş herkes mesela.Ribaundlarda ezilmişiz mesela, sebep sonuç ilişkisi kurarsak Oğuz'a ulaşıyoruz --> 30 dakika 2 ribaund.

"" Maçı Melih getirdi Obradovic verdi. "" ben BASKETBOLDAN ANLAMASAMDA BU CÜMLE YETERLİ...hiyerarşi !!!

Az bişe anladığımı düşündüğümden buda arttı : ""Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor""

Hiç olumlu birşey yoktu yani.saygı duyuyorum..
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 22:07:55 Gönderen: exex »

hustle

• Ziyaretçi
Zone Pres yapıyor mesela Ufuk sayabildiniz mi 3 maçta kaç top kaybı yaptığımızı bu savunmaya? Bunlar yanlış mı?

hustle

• Ziyaretçi
"" Maçı Melih getirdi Obradovic verdi. "" ben BASKETBOLDAN ANLAMASAMDA BU CÜMLE YETERLİ...hiyerarşi !!!

Az bişe anladığımı düşündüğümden buda arttı : ""Ufuk her sene Obradovic'e ders veriyor""

Basketboldan anlayan herkes yazmış zaten 14 saniye kala 5 kısaya dönersen 2 tane hücum ribaundu verip maçı kaybedersin.Gerçekten anlamıyosun.

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
Valla koçun bu maç özelinde eleştireceğim 2 şeyi var. 1.si herkesin malumu son top. 2.si de Zoric. Zoric, TBL seviyesinde oyuncu değil. Şu an TBL'de herhangi bir takımda oynayabileceğine inanmıyorum Zoric'in. Çok şükür kurtuluyoruz kendisinden.

Çevrimdışı exex

• Üye
Basketboldan anlayan herkes yazmış zaten 14 saniye kala 5 kısaya dönersen 2 tane hücum ribaundu verip maçı kaybedersin.Gerçekten anlamıyosun.

Ya tabiki , siz anlayın ben anlamasamda olur :)

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Ya arkadaşlar tamam bende yıldız erkekler bile oynasa tüm maçları kazanmak isterim. Kaybedince de gerçekten üzülürüm ancak bu koç ve oyuncular 3-0 la seriyi kaybetseler bile umurumda olmazdı. Hayatım boyunca çok az bu kadar karakterli ve düzgün oyuncu grubu gördüm. O yüzden değil bu maç bunun gibi 10 maç daha koça yazsa afedersiniz ama şeyimde olmaz. Bu adamlar bu zamana kadar saygıyı çoktan haketti lütfen eleştirirken biraz dikkatli olalım. Son söyleyeceğim şey canları sağolsun.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Bu şut mekaniği ile olmaz, olamaz arkadaş. Senin takımında dış şut olarak tek güvenebileceğin isim Gou ve zaman zaman Melih. Gou'yu da rakipler zaten artık köpek gibi savunuyor tabiri caizse. Profesör'e sakatlıktan sonra bir şey oldu adeta, eskiden onun attıklarıyla tutunur, gaza gelir devam ederdik şimdi atışları o kadar berbat ki topun girmeyeceği daha atarken belli oluyor maalesef keza Emir, Kenan, Zisis hatta ve hatta Bogdan'ın bile öyle maalesef, şut mu çalışmıyor napıyor bu oyuncular akıl sır erdiremiyorum, rakibin çoğu dış oyuncusu makine gibi şut atarken bizimkilerin bu derece dengesiz şut ritmlerine ayar oluyorum, serbest atış bile atamıyoruz yahu hadi vesely bir kenara %45 nedir, the lotr'ın 2/6'si falan cidden olacak iş değil.

Uzayan 2 maçtır hakemlerin rezalet derecesine performansı (bjelicanın bloğuna çalınan faul ve 5'lemesi ve nalganın faulünü es geçip vesely'e çalınan faulle 5'lemesindeki kararlar hele cidden akılalmazdı, maç boyu cemal denen karaktersiz şerefsiz herif her türlü çirkefliği ardına koymamasına rağmen adaletten bir haber hakemlerimiz maalesef gene 1.maçta olduğu gibi seyirci kaldı, rakip oyuncular her pozisyona ve bence itiraz ederken 1 kere t.f almadılar) bir yana bu kadar mucize şekilde son dakikalar enerji koyup geri gelmişken 2 maçı da benzer şekilde kaybetmemiz çok kötü oldu, mental olarak benim kafamda sezon da, inancımda burda bitti maalesef, umarım oyuncular farklı bir moddadır ama sanmam, çok zor görünüyor, geçmiş olsun...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Hocaya ben de dahil seçimleri için kızıyoruz ama kaçan serbest atışları da o adam atacak değil..f4 yapmış bu kadroya bu serbest atış yüzdesi hiç mi hiç yakışmıyor

Çevrimdışı exex

• Üye
oguz cıkardı rib ve mac gitti. bu maç koça yazar

koçtan özür dilerim, vardır bir bildiği

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
bugün sahada iyi oynamasa da mücadele eden bir takım vardı. emirin attığı 3lük sonrası unsmile bjelicanın gözleri parlıyordu.ancak her oyuncu her zaman gününde olacak diye bir şey yok.isteyebilir ama bazı günler yada dönemler olmaz. bazı maçlar iyi saunma yapar bazı maçlar iyi hücum yapar bazı günler potayı iyi görür bazı günler arkadaşlarını burda olay antrenörde bitiyor. mesela emir zizis. bugün kötüler belli. attığı 3lükler çemberin dışına çarpıyor.(serbest atışlar dahil) ancak melih 2, periyod girer girmez 2de 1 3lük attı ancak bi kenara geldi maç nasılsa bitti melihi öylesine sokayım derken adam maçı getirdi. obradoviçin bunu görmesi lazım. kötü gününde olan oyuncuyu zorla sahada tutarsan oyuncunun öz güveni de kayboluyor takıma ve kendine de zarar veriyor. (emenike olayını hatırlatırım hem emenike hem fenerbahce kaybetti)antrenör ideal beşini sahaya sürer sıkıntılı oyuncuları yada maça iyi hazırlanmış oyuncuları görür ona göre süre dağılımı yapar. ancak fenerbahçede f4 dönüşü böyle bir problem var. bazı oyuncular formsuz sakat yada istediğinin yapamıyor (F4 öncesinde herkes formda olduğu için sorun olmuyordu pota altı tıkr tıkır işlerken kimse semihi aramıyordu gou ve bogdan takır takır atarken kimse melihi aramıyordu). ancak ne zaman obradoviç bazı oyuncuları formsuz olduğunu kabul edip yeni yeni oyunculara daha çok süre verirse(formda olan) ancak o zaman bu takım bu kriz günlerini atlatır.ne zamanki fark +- 15den sonra aldığı kenan serhat semih ve melihi acaba bizi kurtarabilir mi diye oyuna alırsa ve iyiform gösterdiğinde sahada tutarsa o zaman fenerbahçe şampiyon olur. nokta