Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 431814 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ardglr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • ardaguler
sizin bile kaybedince ciddiye aldığınız bir maçı takım neden ciddiye alsın ki?

bana çok normal geliyor bu mağlubiyetler ve işin açığı pek iplemiyorum. Reaksiyon mağlubiyetten daha önemli

Perşembe gece oynanacak basketbola göre bu maçı yorumlarım
Abi onların işi bu, ciddiye almaları gerekiyor. Bu işten para kazanıyorlar, taraftarla bir tutmamak lazım bana göre. Böyle yenilgiler olabilir ama bu şekilde olmamalı.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Bence Obradovic sene sonu ayrılmalıdır,bu iş yürümeyecek belli oldu nedeni ise;
Sırf birkac milyon daha harcamamak adına adamı taraftarın önüne yem olarak atan bir yönetim ve sponsor varken Obranın başımızda olmasına gerek yok.Hatta koça da gerek yok Aziz Efendi orda da koçluk yapar,bidaha para verip koç almaya ne gerek var ki!
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Abi onların işi bu, ciddiye almaları gerekiyor. Bu işten para kazanıyorlar, taraftarla bir tutmamak lazım bana göre. Böyle yenilgiler olabilir ama bu şekilde olmamalı.

ardacım oyuncu dediğin adamların en aklıbaşında olanı Oğuz Savaş falan
çok normal geliyor bana
ben de isterim ki çatır çatır oynasınlar ama EL galibiyeti özgüven patlaması yaratmış o belli. basketbol bu öğlen yazdık küçümsersen bitersin
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Sırf birkac milyon daha harcamamak adına adamı taraftarın önüne yem olarak atan bir yönetim ve sponsor varken Obranın başımızda olmasına gerek yok.Hatta koça da gerek yok Aziz Efendi orda da koçluk yapar,bidaha para verip koç almaya ne gerek var ki!

İyide murat..

Birkaç milyon harcamamak adına diyoruz..Çoğumuzun kızdığı çok başka mevzular var onları napıcaz mesela?

Mesela HARRİS ve Higginsin üzerimizden geçmesi ve buna önlem alamama da mesela bir sorun değilmi?

Ekleyim..

Milano maçında mesela..Melli leblebi yerken o fark erirken bizim değil koçun orada olması lazım..Bunları aklı başında söylediğimiz zaman kimsenin bişey demeye hakkı yok ki!
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 22:46:08 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bu sezon Ligde saha avantajını alamazsak bu maçları alsaydık diye yazıcaz agaaaa..Ahh ahh
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Hayatınız Aziz Yıldırım düşmanlığı olmuş burdanda bulmuş nefretinizi kusmuşsunuz.nerden biliyosun yönetimin ve sponsorun transfer istemediğini belki obra piyasada istediği ayarda oyuncu olmadığı için hiç kimseyi istememişdir

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
İyide murat..

Birkaç milyon harcamamak adına diyoruz..Çoğumuzun kızdığı çok başka mevzular var onları napıcaz mesela?

Mesela HARRİS ve Higginsin üzerimizden geçmesi ve buna önlem alamama da mesela bir sorun değilmi?

Ekleyim..

Milano maçında mesela..Melli leblebi yerken o fark erirken bizim değil koçun orada olması lazım..Bunları aklı başında söylediğimiz zaman kimsenin bişey demeye hakkı yok ki!
Abi koç zaten formsuz bunda herkes hemfikir ama adamı transfer yonunden eleştirmek yanlış olan yoksa koçun elbette ki yanlışları var.Mesela bazen maca o kadar kaptırıyor ki kendini müdahale bile etmiyor.Ama koç illa ki hatalarını görüyordur bu noktada herkes eleştiri yapma hakkına da sahiptir ki geçen milano maçında bende çok sinirlendim.Ama adamı transfer konusunda suçluyorlar sanki koç transfer istemiyormuş gibi yanlış olan bu işte

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
ardacım oyuncu dediğin adamların en aklıbaşında olanı Oğuz Savaş falan
çok normal geliyor bana
ben de isterim ki çatır çatır oynasınlar ama EL galibiyeti özgüven patlaması yaratmış o belli. basketbol bu öğlen yazdık küçümsersen bitersin

Aynen mesele küçümsemek, yukarıda da yazdım en azından Turow'u küçümsemeyiz artık. Ama küçümseme veya ciddiye almama hakkını kendinde gören adamlara gereken uyarılar yapılmalı.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Abi koç zaten formsuz bunda herkes hemfikir ama adamı transfer yonunden eleştirmek yanlış olan yoksa koçun elbette ki yanlışları var.Mesela bazen maca o kadar kaptırıyor ki kendini müdahale bile etmiyor.Ama koç illa ki hatalarını görüyordur bu noktada herkes eleştiri yapma hakkına da sahiptir ki geçen milano maçında bende çok sinirlendim.Ama adamı transfer konusunda suçluyorlar sanki koç transfer istemiyormuş gibi yanlış olan bu işte

Ben kendi adıma suçlamadım da suçlamam da..

Lakin..

Maç içi git geller feci..8 SAYI öndeyiz adamlar moladan döndüler öne geçtiler..Tık yok...

2 Amerikalı resmen içimizden geçti yok..

Yani çok şey var yazacak..Obradoviç olmak kolay değil de Obradoviç olup bu kadar hata yapmak zor..Onu da unutmamak lazım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Hayatınız Aziz Yıldırım düşmanlığı olmuş burdanda bulmuş nefretinizi kusmuşsunuz.nerden biliyosun yönetimin ve sponsorun transfer istemediğini belki obra piyasada istediği ayarda oyuncu olmadığı için hiç kimseyi istememişdir
Benim için Aziz Yıldırım,Zeljko Obradovic,Alex önemli değil abi benim için tek önemli olan şey Fenerbahçenin menfaatidir.Aziz Yıldırım kalkıpta bu kulübü babasının çiftliği gibi kullanırsa tepkimi de koyarım buna da kinse müdahale edemez.Yıllarda hep başkanı savundum ama artık bize zarar vermekten başka hiçbirşey yapmadığı da apaçık ortada bunu görüp te ses çıkarmamazlık edemem kusura bakma kimseye de kinim nefretim yok,nefret kusma gibi bir niyetim de yok.
Senin soruna gelince bana nerden biliyorsun yönetimin veya sponsorun para vermediğini diyorsun ama sende bana bunu söylerken sanki yönetimin para verdiğini ama Koçun istemediğini ima ediyorsun bu bir çelişki değil midir?
Ek olarak senin,benim gördüğümüz guard eksikliğini koçun görmeme ihtimali de yok ondan dolayı sube para vermiyor dedim abi

fbkolik

• Ziyaretçi
Dünyanın her yerinde Mourinho da olsan,Obradovic de olsan,Ferguson da olsan hata yaptı mı eleştirilirsin.Ersun Yanal'ın gönderilip İsmail Kartal'ın gelmesini hep eleştirdim,bazı maçlarda da ismail Kartal'ın tercihlerini eleştirdim ama Galatasaray maçında bana göre zerre hatası olmayan ya da en son suçlu olması gereken İsmail Kartal bile ağır şekilde eleştiriliyorsa ,Obradovic de Karşıyaka maçından beri yaptıklarıyla 100 kat daha fazla eleştirilir.Azıcık adil olmak lazım.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 23:09:34 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Maçın analizi Zudovc dan...

''Fenerbahçe bizi küçümsedi..Bizde kaznadık'' Durum bu..Şimdi 7 kişi ile oynayan ve sadece 3 ünden verim alınan bir takımın hocası bunu diyor...

Biz bu takıma kaybettik..Haydi hayırlı traşlar..Şu tonla para kazanıp bizimle maytap geçen arkadaşlar devam etsinler.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Benim için Aziz Yıldırım,Zeljko Obradovic,Alex önemli değil abi benim için tek önemli olan şey Fenerbahçenin menfaatidir.Aziz Yıldırım kalkıpta bu kulübü babasının çiftliği gibi kullanırsa tepkimi de koyarım buna da kinse müdahale edemez.Yıllarda hep başkanı savundum ama artık bize zarar vermekten başka hiçbirşey yapmadığı da apaçık ortada bunu görüp te ses çıkarmamazlık edemem kusura bakma kimseye de kinim nefretim yok,nefret kusma gibi bir niyetim de yok.
Senin soruna gelince bana nerden biliyorsun yönetimin veya sponsorun para vermediğini diyorsun ama sende bana bunu söylerken sanki yönetimin para verdiğini ama Koçun istemediğini ima ediyorsun bu bir çelişki değil midir?
Ek olarak senin,benim gördüğümüz guard eksikliğini koçun görmeme ihtimali de yok ondan dolayı sube para vermiyor dedim abi
Niye çelişki olsun burda şubeye yakın kişiler transfer sezonun başında bizim teo nun ve calathesin peşinde olduğumuzu söylemedimi sonra olmadı o veya bu nedenle piayasadada bu isimler çapında etki yaratıcak isim olmadığı için obra kimseyi almamış olabilir bu saatten sonra kenanın kendine iyi bakıp çok çalışıp bu açığı kapaması lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Lan bi gidin hava alın  amma büyüttünuz
kötü oynadık  berbat mücadele ettik mevzu bu kadar
bayern kendi evinde dün  15 sayi yedi hemde gottingene yani gottwn bi  takıma
olimpiacos deplasmanda  ikinci ligden yeni çıkmış  bi takıma yenildi...
Hangi takımı olursa olsun yenilecek  arkadaş  .bunun sonu yok ama şu kesin ki bu takım böyle Gamsız oynamaya hakkı yok..

Bu arada casak .... git forumdan kovuyorum seni. Burada sana yazılanları kendi özel mecradandan yazip salliyorsan buraya üye olmana gerek yok üye olmadan da forumu okuyabilirsin...

Ayrıca  bizim iskender kadar forumlarsa güzel küfür eden adam görmedim ağır ama güzel yazıyor. 8)
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 04:18:17 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
Niye çelişki olsun burda şubeye yakın kişiler transfer sezonun başında bizim teo nun ve calathesin peşinde olduğumuzu söylemedimi sonra olmadı o veya bu nedenle piayasadada bu isimler çapında etki yaratıcak isim olmadığı için obra kimseyi almamış olabilir bu saatten sonra kenanın kendine iyi bakıp çok çalışıp bu açığı kapaması lazım

Abi iyide burda senin bahsettiğin isimleri soyleyen kişiler bizim Huertel-koponen-zizis-kalnietis lede ilgilendiğimizi ve buy out parasından dolayı gerceklesmediğini söylemediler mi?