Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2014-2015 Sezonu)  (Okunma sayısı 432833 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Goruyorsun, parkedeki en iyi isim oldugunda bile o elestiriliyor.  Takim icin attigi sayilar bir yana, takim arkadaslarina gelecek elestirilere de gogsunu siper ediyor.  Sene sonunda, saga kayip attigi ucluklerden uzun bir video yapilabilir: imza hareketi oldu :)

Bir de gözyaşı damlası var abi imza. Bu maç içinde yapılan bir yorumdu yine İsmet Badem'in ağzından: "Goudelock adam geçemiyor sadece kendine boş şut yaratıyor." Güldüm. Adamı geçmeden nasıl gözyaşını bırakıp kendine imza atış yapacak kadar yüzdeli bitirebiliyor acaba? :) Rochestie hala etkisindedir heralde hatırlarsın çalımını. :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Top kayıpları basitti,boş kaldığında şut atmayıp şöyle bir tur atmasını sevmiyorum,Efes maçındada eleştirimiştim ama takımın en önemli oyuncusu,onu da inkar etmiyorum dedim,savunması iyi değil ama son maçlarda biraz düzelme vardı,bugün yine eskiye dönüş yaptı,Sinan'a kolay geçildi

Anladim.  Bugun 4 asisti var.  Bir o kadar da kendisine gelen ikili sikistirmada verdigi paslarla attirdigi sayilar var.  Bos kaldiginda attigi turlarin sayisi cok azaldi.  Bugun bekledigi hucumlarin hemen hepsini sayiya cevirdi.  Tekrar izlemeni tavsiye ederim.  Sinan'a kolay gecilmesinin sebebi Young'in perdeye gelmesi nedeniyle, Vesely ile adam degistirmesi.  Vesely ust uste iki defa Sinan'i durduramadi.  Orada perde gelince degil Goudelock, Michael Jordan olsa yapacak bir sey yok.  1 tane hucumda Sinan tam saha geldi, yetisemedi.  Orada haklisin ama bu tur sayiyi neredeyse tum takim bir kere attirdi.  Ozellikle, Bjelica...  Toplamda %50 ile 19 sayi atmis Gou.  3. ceyrekte oyunda kalmamizi sagladi.  Hemen her secimi akillicaydi.  Hatta bir ara hucumda hic sayi bulamadigimiz anlarda 7 sayi ile bizi tasidi. 

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Bir de gözyaşı damlası var abi imza. Bu maç içinde yapılan bir yorumdu yine İsmet Badem'in ağzından: "Goudelock adam geçemiyor sadece kendine boş şut yaratıyor." Güldüm. Adamı geçmeden nasıl gözyaşını bırakıp kendine imza atış yapacak kadar yüzdeli bitirebiliyor acaba? :) Rochestie hala etkisindedir heralde hatırlarsın çalımını. :)
Rochesti'yi geç hocam,Moss'u süründürdü,bugün eleştirdim diye adamın takımın en önemli oyuncusu olduğunu inkar etmem

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra

Dogru ama ilginc bicimde, iceri penetrelerinde sene basindaki kadar isabetli ve istikrarli degil bu siralar. 

• Üye
Anladim.  Bugun 4 asisti var.  Bir o kadar da kendisine gelen ikili sikistirmada verdigi paslarla attirdigi sayilar var.  Bos kaldiginda attigi turlarin sayisi cok azaldi.  Bugun bekledigi hucumlarin hemen hepsini sayiya cevirdi.  Tekrar izlemeni tavsiye ederim.  Sinan'a kolay gecilmesinin sebebi Young'in perdeye gelmesi nedeniyle, Vesely ile adam degistirmesi.  Vesely ust uste iki defa Sinan'i durduramadi.  Orada perde gelince degil Goudelock, Michael Jordan olsa yapacak bir sey yok.  1 tane hucumda Sinan tam saha geldi, yetisemedi.  Orada haklisin ama bu tur sayiyi neredeyse tum takim bir kere attirdi.  Ozellikle, Bjelica...  Toplamda %50 ile 19 sayi atmis Gou.  3. ceyrekte oyunda kalmamizi sagladi.  Hemen her secimi akillicaydi.  Hatta bir ara hucumda hic sayi bulamadigimiz anlarda 7 sayi ile bizi tasidi. 

Bjelica bugün parkeye çıkmasada olurmuş

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Ben bugün en çok Jan Vesely'ye şaşırdım.Çünkü son aylarda hem Lig hem de Euroleague maçları olsun kafaca kendini maça verir,oynamaktan zevk alan bir şekilde sahaya çıkardı.Bugün ise savunma konusunda hiç konsantre değildi.Özellikle Kerem'in orta sahadan gelerek Vesely savunmasında turnike atması inanamadığım bir görüntüydü.(Bjelica'yı söylemiyorum çünkü lig maçlarında genel olarak pek verimli oynamıyor bence Euroleague'de devleşmesine rağmen)
Hickman ve Goudelock ise bizi resmen maçta tuttu.Özellikle Goudelock resmen Euroleague maçlarından bir kesit sundu bence.
Son olarak gerçekten lig için büyük bir sıkıntı var.Lig için kimi kadro dışı bırakacağız bu durum çok önemli bence.Beğenmesek de eleştirsek de Zoric,Semih'ten çok önde.En azından kupada KSK maçını kazandırdı.Semih'in henüz öyle maçı dahi yok.Oğuz-Semih 2'lisi de yetersiz kalıyor.En azından Vesely maç sonları 5 oynuyor da bir şekilde bu eksikliği telafi edebiliyoruz gibi.Guardlarımızdan birini de dışarıda bırakamayız.Kısaca koçun işi zor bu konuda.

• Üye
Ben bugün en çok Jan Vesely'ye şaşırdım.Çünkü son aylarda hem Lig hem de Euroleague maçları olsun kafaca kendini maça verir,oynamaktan zevk alan bir şekilde sahaya çıkardı.Bugün ise savunma konusunda hiç konsantre değildi.Özellikle Kerem'in orta sahadan gelerek Vesely savunmasında turnike atması inanamadığım bir görüntüydü.(Bjelica'yı söylemiyorum çünkü lig maçlarında genel olarak pek verimli oynamıyor bence Euroleague'de devleşmesine rağmen)
Hickman ve Goudelock ise bizi resmen maçta tuttu.Özellikle Goudelock resmen Euroleague maçlarından bir kesit sundu bence.
Son olarak gerçekten lig için büyük bir sıkıntı var.Lig için kimi kadro dışı bırakacağız bu durum çok önemli bence.Beğenmesek de eleştirsek de Zoric,Semih'ten çok önde.En azından kupada KSK maçını kazandırdı.Semih'in henüz öyle maçı dahi yok.Oğuz-Semih 2'lisi de yetersiz kalıyor.En azından Vesely maç sonları 5 oynuyor da bir şekilde bu eksikliği telafi edebiliyoruz gibi.Guardlarımızdan birini de dışarıda bırakamayız.Kısaca koçun işi zor bu konuda.

Haklısın.Semih-Oğuz ikilisinin şu hali Zoric'i kadroya almaya mecbur bırakıyor ama kimi tribüne çıkaracağız?

Çevrimdışı esref

• Üye
  • Yer: İzmir
    • cavus7
Rochesti'yi geç hocam,Moss'u süründürdü,bugün eleştirdim diye adamın takımın en önemli oyuncusu olduğunu inkar etmem

Aynen Moss'un savunması malum zaten aynı maçta da Hackett çelmeyle anca durdurdu.

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
http://www.haberler.com/galatasaray-liv-hospital-fenerbahce-ulker-macinin-7055086-haberi/

Coach un maç sonu açıklamalarının video hali. Bayağı sert ve ağır bi konuşma olmuş, tercüman bayağı yumuşatarak traşlıyarak cevirmiş coach un söylediklerini. Bi prokom olmasa da bu toplantıda arşivlerdeki yerini alacaktır. Bakalım takıma etkisi ne yönde olacak???

Koç ateş etmiş resmen

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Haklısın.Semih-Oğuz ikilisinin şu hali Zoric'i kadroya almaya mecbur bırakıyor ama kimi tribüne çıkaracağız?

Ben de düşünüyorum ama bir türlü tutmuyor hesaplar.Tek çare kuralı 7 yabancı yapmak sanırım.Çünkü diğer türlü sürekli bir yerler eksik kalıyor.
''Efes'in durumu bizden de kötü adamlar hem Draper'ı hem de 1 kişiyi daha kadro dışı bırakıyorlar''  diye mutlu bir şekilde hayata devam ediyorum  :)

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
vallahi ben gouyu imrenerek izliyorum imreniyorum çünkü çok sıradan bir takımın çok sıradışı 3 parçasından biri vesely ve bjelicayla beraber bogiyi çok sevmeme rağmen şu an benim için o noktada değil
imreniyorum çünkü hep bu adama realde hatta nbade çok rahat oynar gözüyle baktığım için kaybetme duygusuyla imreniyorum o yüzden değerini bilmek lazım umarım uzun yıllar bizimle kalır ve birlikte büyük başarılar kazanırız
2 tane weems verseler değişmem vallahi
« Son Düzenleme: 10 Mart 2015, 01:10:34 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
ya valla yenilgi falan pek umrumda degil play offta gelseler ezer geceriz. ama su lanet taraftarlarina sov yaptiriyoruz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Galatasaray'ı her ne olursa olsun deplasmanda yenmek kolay olmayacak. Hele Real Madrid maçındaki hezimeti de bir motivasyon aracı olarak kullanacaklarını düşünürsek...

Cemal-Tufan sahtekarlığı sebebiyle hükmen kazandığımız bir maçı saymaz isek Aydın Örs döneminde 30 küsur sayı farkla kazandığımız maçtan bugüne Regular Sezonda deplasman galibiyetimiz yok. Yani işin psikolojik bir yanı da var. Bu sebeple bu psikolojik eşiği kırmak bakımından mühim. Tam da bu psikolojik sebeplerden kolay maç olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım ve rahat bir galibiyet alırız.

Maçtan üç gün önce ve maçın oynanacağı günün sabahı yazdığım iki yorum... Maalesef tam tahmin ettiğim gibi oldu. Daha 10 sene kimse Galatasaray maçlarından deplasman galibiyeti beklemesin. Ben o defteri kapattım. Yatıp kalkıp dua edelim ki, basketbolu takip eden kitle futbolla mukayese edilmeyecek kadar sınırlı... Yoksa bugün sokağa çıkamazdık. Allah'tan ki futbol takımı Pazar günü hamamın namusunu kurtardı da, ondan pek acımadı. Daha doğrusu onlar "acıdı mı" dediğinde, "ama sizinki daha çok acıdı" diyebiliriz. Öyle bir teselli işte.

Bu arada, parçalıya karşı çubuklunun ne olduğunu, ne olması gerektiğini bir kere daha ispatlayan futbolcularımızın alınlarından öpüyorum. Fenerbahçe'yi milyonların kalbine kazıyan ruhun ne olduğunu bilen onur savaşçılarına selam olsun.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Allah sizin belanızı versin. son hücüm rezalet. kimsenin aklına faul yapmak dahi gelmiyoır. yazıklar olsun. sizin basketbol beyninize. gerçekten yazık. hickman sana gelmiş top maçın bitimine zaten 15 saniye var ya potaya git yada şut çek. daha ne dolaştırıyorsunuz topu. galatasaray zaten top kaptırdı eksik yakalandı 2sayı bile çok rahat atarsın ama bizimki sete dönüyor.

buraya bela okumaya mı geldin yoksa kendince ortalığı karıştırıp biraz eğlenmeye mi ?

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Goudelock severler kusura bakmasın ama ben mağlubiyeti ona yazdım. Bu takımın 1. şut opsiyonuysan bomboş pozisyonlarda aldığın topları ona-buna el bombası gibi atmayacaksın - o topları çocuklar sana şut kullan diye atıyor - yada pıtpıt Enderin yabancı versiyonu olup son sn saçmalayıp en kritik yerde top kaybetmeyeceksin. 19 sayı atmış vsvs 5 kuruşluk anlamı yok benim için, madem savunmada zaten sıfırsın en azından asıl görevini yapacaksın. Her maç 1-2 oyuncunun kötü oynamaya hakkı var, Goudelockun neden her maç kötüoynamaya hakkı olsun. Şurada giydirilen adamlara bakıyorum Bogdan-Bjelica bu takımın canı ciğeri yahu, adamların etinden sütünden yününden her türlü faydalanıyoruz. Goudelocka leş de oynamış olsa laf söyleyen nedense vatan haini oluyor. Ben kendimi ortaya koyuyorum ve Kral çıplak diyorum. Bence seneye ilk gönderilecek adam Gou olmalı. Yerine adam gibi savunma yapabilen biri alınmalı. Her son sn topunu Emire atmak ta neyin nesi, bomboşsun sen işini yapıp topu potaya atsana kardeşim, ama yapmıyor sorumluluk almıyor. Topun girip girmemesi önemli değil onun işini yapıp yapmaması daha önemli.