Goudelock severler kusura bakmasın ama ben mağlubiyeti ona yazdım. Bu takımın 1. şut opsiyonuysan bomboş pozisyonlarda aldığın topları ona-buna el bombası gibi atmayacaksın - o topları çocuklar sana şut kullan diye atıyor - yada pıtpıt Enderin yabancı versiyonu olup son sn saçmalayıp en kritik yerde top kaybetmeyeceksin. 19 sayı atmış vsvs 5 kuruşluk anlamı yok benim için, madem savunmada zaten sıfırsın en azından asıl görevini yapacaksın. Her maç 1-2 oyuncunun kötü oynamaya hakkı var, Goudelockun neden her maç kötüoynamaya hakkı olsun. Şurada giydirilen adamlara bakıyorum Bogdan-Bjelica bu takımın canı ciğeri yahu, adamların etinden sütünden yününden her türlü faydalanıyoruz. Goudelocka leş de oynamış olsa laf söyleyen nedense vatan haini oluyor. Ben kendimi ortaya koyuyorum ve Kral çıplak diyorum. Bence seneye ilk gönderilecek adam Gou olmalı. Yerine adam gibi savunma yapabilen biri alınmalı. Her son sn topunu Emire atmak ta neyin nesi, bomboşsun sen işini yapıp topu potaya atsana kardeşim, ama yapmıyor sorumluluk almıyor. Topun girip girmemesi önemli değil onun işini yapıp yapmaması daha önemli.